DaDek je napisal/-a:adis je napisal/-a:zakaj se nekateri ne morete preprosto držat navodil, ki so spisani na vinjeti kam nalimat vinjeto?
je to tako težko?
nebi blo težko, če bi po eni strani dovoljevali alternativno lokacijo, po drugi strani strogo prepovedovali..
Vinjeta je veljavna le takrat, ko je pred uporabo cestninske ceste pravilno nameščena na vozilu. Po odstranitvi zaščitne folije vinjeto nepoškodovano namestite na levo notranjo stran vetrobranskega stekla, in sicer tako, da je jasno vidna od zunaj. Nalepke ne smete namestiti na mesto, kjer je vetrobransko steklo zatemnjeno ali na stransko okno vozila.
c.o.b. je napisal/-a:js sm se pa dons ob limanju vinjete ( na določeno mesto levo zgoraj ) začudu zakaj tok siljo z lepljenjem na sprednji del avta... če prov razumem, hočjo da je na levi oz. voznikovi strani zato da bojo lahko med vožnjo čekiral ko boš vozu npr. po voznem pasu, njihov kombi pa po prehitevalnem - a ne bi blo njim lažji in nam bolši če bi bla vinjeta na zadnji šipi? tm bi dost manj ljudi motila in še olajšano pregledovanje bi mel. pač se vozjo za tabo, vidjo da maš vinjeto in grejo naprej do naslednga, pogledajo v rit avta in naprej itd....
AgitatoR je napisal/-a:Je. Ker sem jo probno dal levo zgoraj. Ovira pogled preko križišča in na semafor oz. znake.
TrijoAdijo je napisal/-a:AgitatoR je napisal/-a:Je. Ker sem jo probno dal levo zgoraj. Ovira pogled preko križišča in na semafor oz. znake.
OFF:
Kaj ti si morda dvo-metraš, voziš pa fičeka?
Jest mam zgoraj levo prilmano vinjeto in še eno drugo nalepko....pa med vožnjo sploh ne vem, da ju imam (morda zato,ker med vožnjo spremljam promet na cesti in ne zračnega prometa). :P
LP!
TrijoAdijo je napisal/-a:AgitatoR je napisal/-a:Je. Ker sem jo probno dal levo zgoraj. Ovira pogled preko križišča in na semafor oz. znake.
OFF:
Kaj ti si morda dvo-metraš, voziš pa fičeka?
Jest mam zgoraj levo prilmano vinjeto in še eno drugo nalepko....pa med vožnjo sploh ne vem, da ju imam (morda zato,ker med vožnjo spremljam promet na cesti in ne zračnega prometa). :P
LP!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov