Po potepanju po Korziki in delu toskane je svojo nalogo opravil več kot odlično in nas ni niti enkrat peljal po stranskih poteh, ali po kakšnih kolovozih, tako da do sedaj zelo dobre izkušnje z njim

Roader_ je napisal/-a:Pozdravljeni! Zanima me, če kdo ve, če so za opla že nove karte zunaj za navigacijo (katere pokrivajo tudi Slovenijo z okolico)? Gre pa za cd500navi radio, avto pa Insignia 2010. Če ve kdo kaj več bi lepo prosil za informacije
Courage™ je napisal/-a:Roader_ je napisal/-a:Pozdravljeni! Zanima me, če kdo ve, če so za opla že nove karte zunaj za navigacijo (katere pokrivajo tudi Slovenijo z okolico)? Gre pa za cd500navi radio, avto pa Insignia 2010. Če ve kdo kaj več bi lepo prosil za informacije
To zanima tudi mene.
Kot zanimivost:
Potoval ta teden v Crno Goro, na Garminu Nüvi 250W imam AR 3.1, in me je brez problema pripeljal tudi do Manastira Ostrog, tako da, kapa dol.
vuc je napisal/-a:Garmin 1390 T premium
kaj pravite o tej navigaciji za po slo in evropi
rabim dosti natančno po slo ker razvažm od vrat do vrat
hvala
hondas je napisal/-a:Ne vem kako to, da se npr. Garmin ne spari z kakšnim avtomobilskim koncernom, da nebi prihajalo do nesmislov, ko potrošnik doplača 3-4K€ za lep ekran z navigacijo, po tem pa ugotovi, da le ta ne podpira Slovenije in da ni naprednih funkcij...
hondas je napisal/-a:- vem, da Garmin ni edini, za to sem napisal "npr". Lahko bi zapisal tudi npr: Tom Tom, I-Go, Navigon, GoClever... in še x njih. (pazliveje beri)
- glede zavajanja ljudi z originalno vgrajenimi moduli: Ali mi lahko poveš, katere karte uporablja Honda Accord. Samo izsek iz enega od testov na slovenskih portalih:
Je pa vgrajena navigacija v tem avtomobilu povsem neuporabna (v Sloveniji) in služi zgolj kozmetičnim namenom.
Glede umirjenosti: tvoj način pisanja še zdaleč ne kaže na kakšno mirnost.
dobek je napisal/-a:malo sem pregledal temo, pa nikjer nic o tem napisanega, zto vprasanje...
ima kdo izkusnje z CopilotLive za androida? App je sicer lustkana, ampak karte niso ne vem kaj, pa menda so tudi neke manjse tezave pri prekomejnem planiranju...Zanima pa me, ce kdo ve za kake novejse karte, oz. eventuelno od katerga drugega proizvajalca, ki bi s tem programom delale, pa da je vsaj slo&hr boljse pokrita?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov