Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Buffy
Novinec

Kraj: Celje

Re: Avtoplin - stari znanec?

Napisal/-a Buffy To dec 07, 2010 8:29 pm

To pomeni da bo omv isto nardil? Matr na svoji spletni strani še majo ceno od julija :S
Slika

Nejko
Novinec

Napisal/-a Nejko To dec 07, 2010 8:39 pm

Buffy je napisal/-a:To pomeni da bo omv isto nardil? Matr na svoji spletni strani še majo ceno od julija :S

Kje pa tankaš na OMV-ju?

Uporabniški avatar
Buffy
Novinec

Napisal/-a Buffy To dec 07, 2010 8:51 pm

Nejko je napisal/-a:
Buffy je napisal/-a:To pomeni da bo omv isto nardil? Matr na svoji spletni strani še majo ceno od julija :S

Kje pa tankaš na OMV-ju?

Celje - omv, plinarniška cesta - tu mislim tankat, kr majo baje tut bolši plin... Tak so mi na servisu rekl :/ Bom vidu kako bo...
Slika

iziboy
Stalni uporabnik

Kraj: močvirje

Napisal/-a iziboy Sr dec 08, 2010 6:48 am

Doc_ je napisal/-a:No, jaz imam pa problem z lučko motorja.... na testerju pokaže da je preveč/premalo mešance...
enak problem ima kolega na allroutu... je mogoče kakšna slaba kvalitta plina??

problem je samo ko se vozimo na plin... :huh:

Vsekakor obišči mojstra... je pa glede na dejstvo kaj nam zadnje čase prodajajo, čisto mogoče da je slab plin :evil: Kar poglej po forumu koliko je pritožb nad (pre)visoko porabo zadnje čase. :shock:
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT!

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Sr dec 08, 2010 7:07 am

ma sej sem obiskal mojstra, to se mi je že zgodilo lani, pa smo menjali sonde in en katalizator (sem jih imel doma) za vsak slučaj...
pa je blo eno leto mir... zdej se je pa obem spet pojavilo... mi malo smrdi...
bom šel na servis plina hmali, pa bomo vidli..
Slika

Uporabniški avatar
Buffy
Novinec

Napisal/-a Buffy Sr dec 08, 2010 12:26 pm

Buffy je napisal/-a:
Nejko je napisal/-a:

Kje pa tankaš na OMV-ju?

Celje - omv, plinarniška cesta - tu mislim tankat, kr majo baje tut bolši plin... Tak so mi na servisu rekl :/ Bom vidu kako bo...

Sej sm iz prve zajebu... Ni to omv ampak je firma "Istrabenz plini"... Nevem kak sm lahko mel v glai da je to omv :S Grem danes mimo pa bom prečekiru kolk je cena...
Slika

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Sr dec 08, 2010 12:42 pm

verjetn te zavedu logo firme k je zlo podobn omw-ju, zelena barva pa to :D
js mam pa še pol tanka plina, pa k bom dones lih v lj, grem na verovškovo če ne bo ži zaprta :D

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Sr dec 08, 2010 9:29 pm

danes je bil plin na Verovškovi še vedno po stari ceni, blagajna že obratuje
prodajalec pa tudi zlo prjazn ;)

Uporabniški avatar
Buffy
Novinec

Napisal/-a Buffy Sr dec 08, 2010 9:45 pm

No na istrabenz plini v celju je tudi ostala cena ista kot prej... očitno petrol vidi da lahko služi :D
Slika

Nejko
Novinec

Napisal/-a Nejko Sr dec 08, 2010 9:57 pm

Buffy je napisal/-a:No na istrabenz plini v celju je tudi ostala cena ista kot prej... očitno petrol vidi da lahko služi :D

...ne skrbi, bojo kmalu podražal, vsaj v preteklosti je bilo tako, da so sledili po kakšnih 14 dneh oz. pri prejšnjem podražanju še celo manj...
...po res treba doma pumpo postavit, pa nekje na črno plin zvohat....

Uporabniški avatar
Buffy
Novinec

Napisal/-a Buffy Sr dec 08, 2010 10:02 pm

Nejko je napisal/-a:
Buffy je napisal/-a:No na istrabenz plini v celju je tudi ostala cena ista kot prej... očitno petrol vidi da lahko služi :D

...ne skrbi, bojo kmalu podražal, vsaj v preteklosti je bilo tako, da so sledili po kakšnih 14 dneh oz. pri prejšnjem podražanju še celo manj...
...po res treba doma pumpo postavit, pa nekje na črno plin zvohat....

Mja, sej vrjamem :/ Jah treba bo te vlke firme nekak okol prnest... ni druge :twisted:
Slika

plinaš
Uporabnik

Napisal/-a plinaš Sr dec 08, 2010 11:36 pm

Buffy je napisal/-a:Evo, včeraj se mpostal novi uporabnik plina in morm rečt da so prvi občutki fenomenalni... mojstri v celju so naredili vse tako kot je potrebno... Nobene lučke za napako pri emisijah, normalno delovanje V8/V4 sistema ki je zelo občutljiv... Motor se perfektno zažene na plin (ko je topu) prav tako se pri teh nizkih temperaturah prižge v istem času kakor MDS sistem...

Če hoče kdo vedet kdo mi je plin vgradil pa na ZS... kr mislim da bodo drugače tako vsi po vrsti pljuvali po men... al ne in lahko objavim? :D hehe

si kar malo dolgočasen s tem zs ... g1 saj vsi vemo... bomo še malo počakali s komentarji ... pa ti vseeno želim , da nam jih ne bo potrebno imet..
če nam lahko zaupaš kateri motor imaš vgrajen , da je poraba samo slabih 16l ??? tudi za bencin je nizka ..
me pa zanima , zakaj se prodaja tale mustang tako hitro po vgradnji plin , če je njegov lastnik trdil , da je nekaj sploh in oh edinstven v sloveniji in ne vem kakšna oprema http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4244316&show=1 ... baje so ga peljali v celje na avtovleki ko tudi na bencin ni več vžgal ... to malce dvomim ker se mi zdi bolj rekla - kazala ...ampak samo malce dvomim...( pa mogoče bi zamenjal za s-max-a :lol: )
plin je cnej k bencin

Uporabniški avatar
Buffy
Novinec

Napisal/-a Buffy Če dec 09, 2010 7:17 am

plinaš je napisal/-a:
Buffy je napisal/-a:Evo, včeraj se mpostal novi uporabnik plina in morm rečt da so prvi občutki fenomenalni... mojstri v celju so naredili vse tako kot je potrebno... Nobene lučke za napako pri emisijah, normalno delovanje V8/V4 sistema ki je zelo občutljiv... Motor se perfektno zažene na plin (ko je topu) prav tako se pri teh nizkih temperaturah prižge v istem času kakor MDS sistem...

Če hoče kdo vedet kdo mi je plin vgradil pa na ZS... kr mislim da bodo drugače tako vsi po vrsti pljuvali po men... al ne in lahko objavim? :D hehe

si kar malo dolgočasen s tem zs ... g1 saj vsi vemo... bomo še malo počakali s komentarji ... pa ti vseeno želim , da nam jih ne bo potrebno imet..
če nam lahko zaupaš kateri motor imaš vgrajen , da je poraba samo slabih 16l ??? tudi za bencin je nizka ..
me pa zanima , zakaj se prodaja tale mustang tako hitro po vgradnji plin , če je njegov lastnik trdil , da je nekaj sploh in oh edinstven v sloveniji in ne vem kakšna oprema http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4244316&show=1 ... baje so ga peljali v celje na avtovleki ko tudi na bencin ni več vžgal ... to malce dvomim ker se mi zdi bolj rekla - kazala ...ampak samo malce dvomim...( pa mogoče bi zamenjal za s-max-a :lol: )

Vrjamem da sem ti dolgočasen, sam pač nočem delati "reklame" ker vem da me boste tako ali tako skor vsi po vrsti popljuvali... Pač vsak za svojga navija...

Motor je 5.7 HEMI z MDS sistemom... 345KM... Realna poraba iz bremerhavna (preko 1200km) je bila pod 12L/100km... pri povprečni hitrosti okoli 110km/h... Po mestu pa logično da mam od 18-20 porabo... Drugače pa na daljše relacije konstantno dosegam okoli 13L/100km. Za plin bom pa sporočil kaka je poraba...

Jah vprašanje zakaj se prodaja... Sam lastniku čist nč ne zamerim če bi raj prešaltu na s-maxa (vem iz osebnih izkušenj zakaj ;) ).... eni pač dobijo družino ali pa jim enostavno ni več do športnih avtov... na konc koncu pa ima tudi "samo" 205 konjev... ni malo, je pa malce premalo da bi res užival s tem mustangom :/
Drugače pa mislim da prodaja sigurno ni povezana z vgrajenim plinom, sploh če je bila le ta vgrajena v kratkem...

Drugače pa važno da vse DELA... Dokler bo pri meni tako, me bk za vse ki trdite da je neki bolše od drugega.

Pa en lep pozdrav ;)
Slika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doc_ Če dec 09, 2010 10:12 am

No danes je lučka sama izginila... sem šel pa tankat v Ita... kjer je gpl 0,745€ .. bomo vidli kako bo...

je pa sramota da je v Ita bolj poceni in bolji lpg kot pri nas :roll:
Slika

davidhq
Nov uporabnik

Napisal/-a davidhq Če dec 09, 2010 11:34 am

Tudi meni se je prizgala check-engine lucka - koda P0172 (Fuel Trim too Rich (Bank 1)).. na Accordu.

LPG serviser pravi, da je v zadnjih tednih katastrofalen plin in da se prizigajo te lucke na veliko avtih..

Se komu?

Jaz sem nazadnje tankal na MB24 v slovenski bistrici..

lp!
david

janez007
Nov uporabnik

Napisal/-a janez007 Če dec 09, 2010 1:32 pm

Tudi jaz opažam zadnja dva tedna občutno povečano porabo, tankam na Petrolu v Celju. Za hec sem preveril v zapise kjer spremljam porabo plina, od lani se je cena plina dvignila za 30%, lani na isti datum 0,605, medtem ko se je bencin podražil "samo" za 10%. Od kje jim tako nesorazmerje :evil:

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 Če dec 09, 2010 6:33 pm

Doc_ je napisal/-a:No danes je lučka sama izginila... sem šel pa tankat v Ita... kjer je gpl 0,745€ .. bomo vidli kako bo...

Pejt tankat v Ljubljano na verovškovo .. cena še vedno 0,64€ za liter 8) 8) Petrol se definitivno ne splača. Vse neki cuka, crkuje pa še dost dražje je ... :huh:
Slika

DeLonghi
Nov uporabnik

Napisal/-a DeLonghi Če dec 09, 2010 6:55 pm

Ta teden sem naredil z 55 litri plina 480 km, tankal na Verovskovi. Moje prvo tankanje, tocno leto dni nazaj, je bilo 55 litrov, naredil sem 550 km...

Spremljam svojo porabo plina zdaj ze leto dni, prve tri mesece zelo natancno, potem pa na okroglo. Poraba se je povecala tam po mesecu maju, iz 540 do 500 km z 55 litri. Zdaj pa pod 500...
In ni vazno kje tankam, Verovskova ali Petrol, ista visoka poraba. No, in danes zvem na Petrolu, da je cena blizu 80 centov.

Torej premalo jim je, da goljufajo z mesanico plina, hkrati se nenormalno dvignejo ceno plina. Edini dober obcutek glede plina, ki mi se ni izginil, je, da sem ekološki, ostalo je le se senca tistega navdusenja, ki sem ga imel lanskega meseca novembra.

Beda.

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doc_ Pe dec 10, 2010 5:53 pm

T1cK0 je napisal/-a:
Doc_ je napisal/-a:No danes je lučka sama izginila... sem šel pa tankat v Ita... kjer je gpl 0,745€ .. bomo vidli kako bo...

Pejt tankat v Ljubljano na verovškovo .. cena še vedno 0,64€ za liter 8) 8) Petrol se definitivno ne splača. Vse neki cuka, crkuje pa še dost dražje je ... :huh:

Ja pri moji porabi se mi ne splača tankat v LJ :D če pa bom šel mimo, se bom ustavu ;) kako imajo pa urnik??
Slika

iziboy
Stalni uporabnik

Kraj: močvirje

Napisal/-a iziboy Pe dec 10, 2010 9:39 pm

Doc_ je napisal/-a:
T1cK0 je napisal/-a:

Ja pri moji porabi se mi ne splača tankat v LJ :D če pa bom šel mimo, se bom ustavu ;) kako imajo pa urnik??

pon - pet 7.00 - 19.00
sob 8.00 - 13.00
ned in prazniki zaprto :ue
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov