Buffy je napisal/-a:To pomeni da bo omv isto nardil? Matr na svoji spletni strani še majo ceno od julija :S
Nejko je napisal/-a:Buffy je napisal/-a:To pomeni da bo omv isto nardil? Matr na svoji spletni strani še majo ceno od julija :S
Kje pa tankaš na OMV-ju?
Doc_ je napisal/-a:No, jaz imam pa problem z lučko motorja.... na testerju pokaže da je preveč/premalo mešance...
enak problem ima kolega na allroutu... je mogoče kakšna slaba kvalitta plina??
problem je samo ko se vozimo na plin...
Buffy je napisal/-a:Nejko je napisal/-a:Buffy je napisal/-a:To pomeni da bo omv isto nardil? Matr na svoji spletni strani še majo ceno od julija :S
Kje pa tankaš na OMV-ju?
Celje - omv, plinarniška cesta - tu mislim tankat, kr majo baje tut bolši plin... Tak so mi na servisu rekl :/ Bom vidu kako bo...
Buffy je napisal/-a:No na istrabenz plini v celju je tudi ostala cena ista kot prej... očitno petrol vidi da lahko služi
Nejko je napisal/-a:Buffy je napisal/-a:No na istrabenz plini v celju je tudi ostala cena ista kot prej... očitno petrol vidi da lahko služi
...ne skrbi, bojo kmalu podražal, vsaj v preteklosti je bilo tako, da so sledili po kakšnih 14 dneh oz. pri prejšnjem podražanju še celo manj...
...po res treba doma pumpo postavit, pa nekje na črno plin zvohat....
Buffy je napisal/-a:Evo, včeraj se mpostal novi uporabnik plina in morm rečt da so prvi občutki fenomenalni... mojstri v celju so naredili vse tako kot je potrebno... Nobene lučke za napako pri emisijah, normalno delovanje V8/V4 sistema ki je zelo občutljiv... Motor se perfektno zažene na plin (ko je topu) prav tako se pri teh nizkih temperaturah prižge v istem času kakor MDS sistem...
Če hoče kdo vedet kdo mi je plin vgradil pa na ZS... kr mislim da bodo drugače tako vsi po vrsti pljuvali po men... al ne in lahko objavim?hehe
plinaš je napisal/-a:Buffy je napisal/-a:Evo, včeraj se mpostal novi uporabnik plina in morm rečt da so prvi občutki fenomenalni... mojstri v celju so naredili vse tako kot je potrebno... Nobene lučke za napako pri emisijah, normalno delovanje V8/V4 sistema ki je zelo občutljiv... Motor se perfektno zažene na plin (ko je topu) prav tako se pri teh nizkih temperaturah prižge v istem času kakor MDS sistem...
Če hoče kdo vedet kdo mi je plin vgradil pa na ZS... kr mislim da bodo drugače tako vsi po vrsti pljuvali po men... al ne in lahko objavim?hehe
si kar malo dolgočasen s tem zs ... g1 saj vsi vemo... bomo še malo počakali s komentarji ... pa ti vseeno želim , da nam jih ne bo potrebno imet..
če nam lahko zaupaš kateri motor imaš vgrajen , da je poraba samo slabih 16l ??? tudi za bencin je nizka ..
me pa zanima , zakaj se prodaja tale mustang tako hitro po vgradnji plin , če je njegov lastnik trdil , da je nekaj sploh in oh edinstven v sloveniji in ne vem kakšna oprema http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4244316&show=1 ... baje so ga peljali v celje na avtovleki ko tudi na bencin ni več vžgal ... to malce dvomim ker se mi zdi bolj rekla - kazala ...ampak samo malce dvomim...( pa mogoče bi zamenjal za s-max-a)
Doc_ je napisal/-a:No danes je lučka sama izginila... sem šel pa tankat v Ita... kjer je gpl 0,745€ .. bomo vidli kako bo...
je pa sramota da je v Ita bolj poceni in bolji lpg kot pri nas
T1cK0 je napisal/-a:Doc_ je napisal/-a:No danes je lučka sama izginila... sem šel pa tankat v Ita... kjer je gpl 0,745€ .. bomo vidli kako bo...
Pejt tankat v Ljubljano na verovškovo .. cena še vedno 0,64€ za liter![]()
Petrol se definitivno ne splača. Vse neki cuka, crkuje pa še dost dražje je ...
Doc_ je napisal/-a:T1cK0 je napisal/-a:Doc_ je napisal/-a:No danes je lučka sama izginila... sem šel pa tankat v Ita... kjer je gpl 0,745€ .. bomo vidli kako bo...
Pejt tankat v Ljubljano na verovškovo .. cena še vedno 0,64€ za liter![]()
Petrol se definitivno ne splača. Vse neki cuka, crkuje pa še dost dražje je ...
Ja pri moji porabi se mi ne splača tankat v LJče pa bom šel mimo, se bom ustavu
kako imajo pa urnik??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov