Drocky je napisal/-a:js se samo nekaj sprašujem glede prometne nesreče na kidričevi v celju. Kdor se je kdaj tam peljal me bo razumel, ostali pa vrjetno ne. Ta cesta je široka tako, da lahko grejo trije avtomobili BP vzporedno. Zanima me, kaj hudiča so delali prehitevani, da se niso umaknali na desni rob in kaj je delala, nažalost, preminula. Prvo sem mislil, da je blo to tam višje, ko so se nekaj časa nazaj ubili trije mladi, ampak tukaj pa je j*bena ravnina, široka cesta, s kolesarsko stezo na cestišču(ločena samo s črto!). Nevem zakaj so ljudje tak f*kjeni in rajši tvegajo neko življenje, kot pa da bi spustili gas in se umaknali na desni rob, če že vidijo, da jih prehiteva nek b****.
Sem že na lastne oči videl to, ko prehitevani ni bremzal, niti se umikal na desni rob, ko je tisti za njim spregledal avto, ki je prišel nasproti. Js sem vozil za tema dvema pa sem edini bremzal in pa seveda avto, ki je prišel nasproti. Še dobro, da je bil nek novejši audi in voznik z dobro reakcijo, ker drugače bi grdo počilo, tak je blo tesno vse skupaj.
prvi v koloni nasproti se mu je umaknil, druga pa očitno ne dovolj hitro oziroma ni videla...