pavel je napisal/-a:Danes zjutraj sem po radiu poslušal, da mora biti vinjeta nalepljena levo zgoraj ali spodaj, če bo pa na desni strani ne bo kazni, čeprav to ni pravilno.
lp pavel
-ziga- je napisal/-a:pavel je napisal/-a:Danes zjutraj sem po radiu poslušal, da mora biti vinjeta nalepljena levo zgoraj ali spodaj, če bo pa na desni strani ne bo kazni, čeprav to ni pravilno.
lp pavel
Dobr, ker js sm jo dal na desno stranSem gledal, ce bi jo imel na levi strani bi me motila...nevem kje je fora da mora biti na voznikovi strani?
DaDek je napisal/-a:-ziga- je napisal/-a:...nevem kje je fora da mora biti na voznikovi strani?
kot pravijo: zaradi lažjega nadzora
profii je napisal/-a:kako je pa kaznivo če je vinjeta pol na zatemnenem in pol na nezatemnenem delu vetrobranskega stekla? namreč iz notranje strani se ne vidi dobro kje je zatemnjeni del in sem jo ponesreči zalepil točno na sredino tega. drugače je pa zelo dobro vidna. nevem kaj komplicirajo.
DaDek je napisal/-a:evo prve pizdarije se že dogajajo na dobrenju (AC šentilj pesniški rondo)... tujci se na cestnini valda ustavljajo in hočejo plačat cestnino oz. kupit vinjeto.. ata pravkar skoraj enga nabasal ozadaj...
RS-sport je napisal/-a:-ziga- je napisal/-a:pavel je napisal/-a:Danes zjutraj sem po radiu poslušal, da mora biti vinjeta nalepljena levo zgoraj ali spodaj, če bo pa na desni strani ne bo kazni, čeprav to ni pravilno.
lp pavel
Dobr, ker js sm jo dal na desno stranSem gledal, ce bi jo imel na levi strani bi me motila...nevem kje je fora da mora biti na voznikovi strani?
taka so pravila, da jo je treba nalepit na levo stran
Spoštovani!
Lahko jo nalepite tudi pri vzvratnem ogledalu, vseeno pa vam svetujemo in je najbolj pravilno, da je na levi strani, lahko tudi spodaj.
Lepo pozdravljeni!
Romana Duša
Služba za komuniciranje
DARS, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji d.d.
sedež: Celje, Ulica XIV. divizije 4
izpostava: Ljubljana, Dunajska 7
tel.: 01/300-99-18, faks: 01/300-99-33
web: http://www.dars.si
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov