MacTron je napisal/-a:@user562: Dobro, enkrat si povedal ni potrebno to ponavljat se naprej. Torej vprasanje: Si morda ze poizkusil nadgraditi firmware tvojega nuvi-ja s tem programom iz tega linka?
http://www8.garmin.com/support/collecti ... 9-99999-27 ker
nuvi 250 (morda pozabljen W) ni vec tako rosno mlad. Novejsi model, ki ga je nasledil je 255 kateri je imel ze takrat precej drugacne lastnosti in popravke.
Tu v tem okviru pa Courage-jeva izjava (nov model, nova kartografija) ne pride v upostev. Morda, morda pa tudi novi modeli niso update-ani (skladiscenje) in imajo zaradi tega tudi tezave sploh pri razumevanju "ceste s cestnino" se pravi povezava z ukazi software-a na kartografijo.
No pa ravno pri meni me j**** nuvi 255w.
Večkrat se zgodi da se kar sama od sebe ugasne, zamrzne, kar pa se tiče navigiranja je pa tako: normalno dela, ko pa jo enkrat piči se ji pa čisto zmeša. (stalno preračunava, vozi na avtocesto kljub prepovedi itd....)
sašo5 je napisal/-a:malo off - sicer prošnja; ali mi lahko kdo da link, kjer bi "snel" navigacijo (recimo garmin) in jo naložil potem na telefon S.E. "satio" po možnosti preverjena in delujoča......eno smo naložili, kao zadnja verzija št. 50...... lepo vse pokaže, le locira te ne oz. kaže neki naslov v Angliji.......mogoče celo kake nastavitve

poznavalci bi prosil za pomoč

Jaz sem imel garmina 50.00.04
Poskusi s to verzijo, drugače pa poglej da nimaš izključenega gps-a in vključeno simuliranje route.
Vsekakor preizkusi še navigaciji: sygic in ndrive.
Mislim da bi se morali dobiti obe za s60 v5, vsaj vem da so se za v3