Energetik81 je napisal/-a:Ja tist v okvirčku je @kiks napisu in je pravilno v primeru, če imaš 2 sek aali več reakcijskega časa, kar je čisto mogoče, če si sam MALO nepazljiv.
Reakcijski čas imaš lahko tudi 30 s.

Energetik81 je napisal/-a:Ja tist v okvirčku je @kiks napisu in je pravilno v primeru, če imaš 2 sek aali več reakcijskega časa, kar je čisto mogoče, če si sam MALO nepazljiv.
NaceM je napisal/-a:Nisi razumel.. Napisano je, da na isti točki imaš enkrat 50 in se ustaviš, enkrat 70, pa 70 pelješ naprej (se pravi, da niti malo nisi pobremzal)... Lapsus pač.
NaceM je napisal/-a:V mene je priletel avto s 40 km/h (imam še nekje zapisnik, kjer so merili sledi, ker je bilo to v času, še ne-obstoja ABS-a), pa sem še zdaj živ in tudi nisem bil (tok tok) težje poškodovan.
IcEm4n je napisal/-a:kolk je kazen, če voziš oz. prehitevaš druga vozila po odstavnem pasu (ne vem,a sm kje spregledu)?
P.S.: Da ne bo kdo mislu, da jst kj tazga izvajam, ampak me čist tko zanima, ker sm dons na Severni ljubljanski obvoznici sam gledu, ko je en z Volvotom desno od mene (po odstavnem) letu ene 140km/h.
FBR je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:kolk je kazen, če voziš oz. prehitevaš druga vozila po odstavnem pasu (ne vem,a sm kje spregledu)?
P.S.: Da ne bo kdo mislu, da jst kj tazga izvajam, ampak me čist tko zanima, ker sm dons na Severni ljubljanski obvoznici sam gledu, ko je en z Volvotom desno od mene (po odstavnem) letu ene 140km/h.
250€ se mi zdi... če ne pa 125€ sigurno!
FBR je napisal/-a:Ja, pri dveh sekundah refleksa se pa že reče da si zamrznu
BBoss je napisal/-a:Dokler nam zakon ne bo omogočal, da take primerke za vedno spravimo s ceste bo ta zakon slab... zelo slab.
http://24ur.com/novice/crna-kronika/zma ... zniki.html
BBoss je napisal/-a:Dokler nam zakon ne bo omogočal, da take primerke za vedno spravimo s ceste bo ta zakon slab... zelo slab.
http://24ur.com/novice/crna-kronika/zmagovalec-med-pijanimi-vozniki.html
esem je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:Dokler nam zakon ne bo omogočal, da take primerke za vedno spravimo s ceste bo ta zakon slab... zelo slab.
http://24ur.com/novice/crna-kronika/zmagovalec-med-pijanimi-vozniki.html
Dokler bodo take modele poimenovali kot "zmagovalce", bodo ostajali na cestah. To je en od elementov, kjer nihče ne stori nič. Vest bi morali nasloviti z npr: "Potencialni morilec - rekorder pijancev" ali "Kriminalni pijanec na cesti" ipd.
Tako se ohranja skrajno škodljiv slovenski mit o pijanem "sposobnežu", ki mu nihče nič ne more in ki lahko brez nevarnosti vozi mrtvo pijan po vaseh (kjer se igrajo otroci).
faceless je napisal/-a:Bzarro tisto kar si pa ti napisal pa rajsi se enkrat preberi. Prosim. Pa ce ti nebo takoj kapnilo se malo premisli. Ce bi vozil pa 110 pa sploh nebi videl tega dogodka in bi pescu prisparal par sekund zivljenja.![]()
bzzero je napisal/-a:faceless je napisal/-a:Bzarro tisto kar si pa ti napisal pa rajsi se enkrat preberi. Prosim. Pa ce ti nebo takoj kapnilo se malo premisli. Ce bi vozil pa 110 pa sploh nebi videl tega dogodka in bi pescu prisparal par sekund zivljenja.![]()
Glej... drugim očitaš da smo retardirani, jaz pa nehote dobivam občutek da imaš le ti jako hude probleme z dojemanjem in normalnim diskutiranjem. Še enkrat preberi, počasi. Jaz ti bom pa na kratko (in čim bolj enostavno) še enkrat vse skupaj povzel...
Tovornjak vozi 70, jaz pa za njim 50 (torej tam ne bi mogel peljati 110, se ti ne zdi!?) in če bi peljal hitreje, bi bil mogoče že mimo, najverjetneje bi mi pa stopil direkt pred avto. To je to - to sem hotel povedat in nč drugega. Nobenih drugih stvari nisem omenjal Point je le v tem, da mi je ratalo ustavit in sem bil zelo vesel da se je tako izteklo.
. In point je... vesel sem, da se je stvar tako iztekla. Drugega dela ne bom komentiral ker nimam ne volje ne časa se ukvarjat s teboj. Pa še Maks me čaka, da ga peljem na igrišče.. ti pa uživaj v svojem abstraktnem svetu....in posledicno ne ves kdaj bo to storil je primerna ali neprimprimerna hitrost lahko katerakoli...
bzzero je napisal/-a:Praviš da jaz ne razumem, pa si le ponovil kar sem napisal. In point je... vesel sem, da se je stvar tako iztekla. Drugega dela ne bom komentiral ker nimam ne volje ne časa se ukvarjat s teboj. Pa še Maks me čaka, da ga peljem na igrišče.. ti pa uživaj v svojem abstraktnem svetu....in posledicno ne ves kdaj bo to storil je primerna ali neprimprimerna hitrost lahko katerakoli...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov