CHAN je napisal/-a:
Mi je pa zanimiv fenomen snemanja vozil iz vaših avtomobilov - gre za kakšen poseben fetiš ali otroška želja vključitve v naš policijski orkester? Menda se da s podobnim delovanjem tudi služiti
Nobenega fetiša ni, še manj, da si želim v naš skrumpiran policijski sistem. Ga mam v družini in to je trenutno za en k*** služba, če maš za en k*** šefa, ki gleda samo kje bi našla izgovore, da poviša kazni. In ko boš 1x plačal nekaj kar nisi storil, ko boš moral sam iskati storilca kateri ti je podrsal celotno stran avtomobila, ko se boš moral umakniti varnemu vozniku honde, sesu feltno in še dobil položnico za neprilagonejo hitrost, boš drugače razmišljal. Jaz osebno sem mišljenja, da hitrost ne ubija, ker če ne bi bil, če prej ne, leta 2007 mrtev. Tudi 2008 ni uspelo. Jebeš tole, da hitrost ubija. Kako je pa, na podanem linku, omenjeni novinar služil, ko se je vozil po LJ s provido, pa ne vem. Če sem stavek narobe razume, se opravičujem. Vem samo, da ga bom zalovil za par vprašanj.
Teden nazaj bil na obisku pri kolegu in mi pove zgodbico. Na koncu je zaključil, da bi bilo lepo imeti nekaj podobnega kot imam sam. Kaj je delala provida. E jej jej. Varnost jim je na prvem mestu. To lahko varjame samo še ovca in tisti ki posluša 24kur. Jaz verjamem, da se trudijo in si to tudi želim, ampak preveč je takih zgodbic. Mogoče sem bil še sam žrtev (bila je noč, ma sem gledal in gledal luči kateri avto bi bil, ko mi je vozil na tablici in izzival) ampak je željni dirkač adrenalina nažalost naletel na napačno osebo.
V tragediji pri Grospulju je Kresalček zaključil, da eni niso imeli prižganih meglenk, nekaj brez vozniške, nekaj voznikov začetnikov. Ja me ne čudi, da niso napisali, da so bili še štirje plešasti, pet jih je nosilo klobuk in nobeden tisti dan ni kihnil 5x. Je bilo mogoče kje razloženo kako se v takih situacijah naj bi reagiralo, če se slučajno spet ponovi. Jaz nisem zasledil ( morem tudi priznati, da poročil sploh ne gledam, kar ulovim preko svetovnega spleta). Pa mene osebno zanima, ker se nebi rad sam znašel v taki situaciji s samimi ovcami katere tulijo, da hitrost ubija in se strinjajo, da je treba kazni povišat, dokler sam ne pade na mino. Lahko si opazil, da je bilo nekaj na novo prijavljenih in so imeli zanimiva vprašanja.

In iz teksta sem razbral, da je tebi to sekanje normalno. Potem se najbrž tudi sam poslužuješ podobnih manevrov. Na Črnivec ceste ne poznam, če je tako ozka je pač tako ozka in posekaš v mejah normale, z hitrostjo katero meniš, da če pride avto nasproti, se boš uspel ustaviti.

Vidiš, ta tudi čara po cesti, dokler se mu ni na najbolj zahrbtnem delu ustavilo. Na tem mestu sem že točno 2x reševal vikendaše, ko se varno in počasi vozijo po nasprotnem pasu. Ko se mi je prvič zgodilo sem se vozil 60, ko se mi je drugič, sem se 80. Priznam, v tem ovniku mam nočne more in že totalni strah. Samo čakam dan, ko mi ne bo zneslo, da bi rešil varnega voznika po nasprotnem pasu. Ma takrat izstopim iz avtomobila, mu dam najprej en šamar. Potem bo dobil pa še en CD, katerega mu noben kirurg ne bo več našel. Ko bodo prišli varuhi pravice, bosta fasala pa še vsak po en CD. Bo on men pisal kazen za neprilagonejo hitrost, ker se en vozi po mojem pasu. Dont think so.
http://www.youtube.com/watch?v=ZkKrgybacU0
Ma kot kaže se da srečat, seveda, če veš kje se je treba vozit. Pa ni važno, a se pelješ 40, 60, ali pa 90.
http://www.youtube.com/watch?v=tAWBzLqJb3s