For je napisal/-a:Evo ...jaz sem prešaltal na stotko, takoj po tej debati. Prvega januarja zjutraj se mi je pa prižgala lučka na eno leto starem Peugeotu 308.
Drug dan sem se namenil na servis da pogledajo, pa se ni več prižgala. Itak so rekli da je problem z gorivom, in da nisem edini ....ni kaj za videt.![]()
Upam da se bo to s stotko umirilo zdaj ...
peroRS je napisal/-a:Novejši bencinarji imajo filtre goriva, ampak ni predviden interval menjave, po domače povedano se ga kao ne menja.
Seveda zopet ne velja za vse.
tomzzi je napisal/-a:For je napisal/-a:Evo ...jaz sem prešaltal na stotko, takoj po tej debati. Prvega januarja zjutraj se mi je pa prižgala lučka na eno leto starem Peugeotu 308.
Drug dan sem se namenil na servis da pogledajo, pa se ni več prižgala. Itak so rekli da je problem z gorivom, in da nisem edini ....ni kaj za videt.![]()
Upam da se bo to s stotko umirilo zdaj ...
Petrol ali OMV? Me res zanima...
čare je napisal/-a:Vprašanje če ga sploh ima.odvisno od letnika.Novejši ga sploh nimajo v veliki večini.
TrijoAdijo je napisal/-a:
Zanimivo!![]()
Jerry007 je napisal/-a:Bencin je zakon
blaz2013 je napisal/-a:Za normalno vozilo(bencinerja) je davek na motorna vozila nekih 0,5% na neto ceno. Lahko pa rečem da ima država vsako četrto vozilo gratis da boš srečenČe ne danes bo verjetno to slej ko prej, glede na to da je povprečen državljan hlapec državi in od brute plače dobi bore malo.
blaz2013 je napisal/-a:Benciner ali je golf ali qashqai, vsi imajo "uradno" izpusta med 100 in 120 tako da to je za mene povprecen avto ja.
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov