Misak je napisal/-a:oo metkica, new bejbi in da house...
tista nesreca na obvoznici.. dala mislt. prevec mi je dala mislt![]()
![]()
punca si ni zasluzila tega...
misty je napisal/-a:@super98: kokr sem slišal od kolega, ki dela na PP, kjer sta zdaj oba avtomobila, gre za corso in boro karavan
sicer pa s tragičnostjo nesreče to nima nobene veze...
maky je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:Moderatorji: ice, BiMMER, Sale, maky, Virage
ajmo akcija IRCANJE se nadeljuje!!
in? sm že rekel da do nadaljnega ne bom brisal niti zaklepal kregarije... skregajte se že do konca da bo pol MIR!!
LP Maky
Mate je napisal/-a:misty je napisal/-a:@super98: kokr sem slišal od kolega, ki dela na PP, kjer sta zdaj oba avtomobila, gre za corso in boro karavan
Bora karavantega pa se nisem vidu
![]()
mislm da tud ne obstaja. Je pa evropska Bora ameriska Jetta.
clef je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Američani imajo v uporabi tole:
Čez rdečo greš lahko, če je čisto prazno križišče in s tem nikogar ne oviraš ali spravljaš v nevarnost. In vedno kadar desno zavijaš greš lahko tudi čez rdečo, spet pod istimi pogoji kot prej. Samo če pa povročiš nesrečo s tem ko si čez rdečo zapeljal, pa vse plačaš iz svojega žepa(zavarovalnica ne krije) in tudi vse stroške zrdavljenja sam plačaš za vse udeležence nesreče.
V ZDA velja samo tisto za zavijanje v desno pri rdeči. Drugače pa če sveti rdeča luč, pa četudi je križišče prazno, ne sme nikamor drugam peljat!
Courage™ je napisal/-a:Mate je napisal/-a:misty je napisal/-a:@super98: kokr sem slišal od kolega, ki dela na PP, kjer sta zdaj oba avtomobila, gre za corso in boro karavan
Bora karavantega pa se nisem vidu
![]()
mislm da tud ne obstaja. Je pa evropska Bora ameriska Jetta.
Obstaja obstajaJo ma kolega
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 18 gostov