Napisal/-a Courage™ Če jul 22, 2004 9:26 am
Safrane, glej, mislim da si si malo prejeb!en cilj zastavo. Hočeš velik, luksuzen avto, ob tem hočeš še malo šminke, hočeš prevozno sredstvo, s katerim bi pozimi prišo v gore, a praviš da čim bolj poceni a vendar s čimveč opreme.
Če hočeš luxuzno limuzino (to kar saab definitivno ni) boš ne glede na opremo zanjo plačal kr nekaj dnarja. Foter si je kupo S500 takoj ko je prišla ven, dal je 22 mio(seveda ne s kešom) pa v teh petih al šestih letih al kolko ga ma avto še ni biu na večjem servisu (razn obveznih), na servisu je bil le zaradi menjave žarnic. Avto ma prevoženih 500.000+ km pa teče ko ura, ne cuka, ne pušča smeti, ne pije olja, skratka ko nov. Foter pravi da je to edini avto k ga je meu da je vredn svojga dnarja.
Če hočeš limuzino ne glej na stilske dodatke, a še bolj pomembno je da če že res hočeš bit neki biznismen na izled se boš mogo žrtvovat pa dat malo več dnara ko 8 mio. Naredi nekaj drugačnega, žtvuj se pa si recimo kupi kakega MB M-a (cene ne vem kake so) rabljenega, polek pa kako 166ko prav tako rabljeno. Če bi parad biu opažen pa tine znam svetovat.
Sam zdaj vozim Vectro, pa niam pritožb. Sicer je ne morem primerjat z Som kar se potovanj tiče, ker Mercedes je le Mercedes, pa tudi cene se ne morjo primerjat.
Ne vem sicer kak si lahko iz A8 in A6 prišo na Saab (pa ne me narobe razumet, saab je dober avto), a če ti je ponudba tolko ugodba kolko si jo ti nam naslikau tu, pol ne vem kaj se obotavljaš.
Pa ne mi zaj tu nekaj zamerit, to je pač moje mnenje. Na izbiro si dal take avte o katerih eni izmed nas lahko samo sanjamo, Signum, Bmw5, A6... Pa se zdaj ne moreš odločit med temi avti. e cena ti poveda so to najvišje kvalitete tak da niaš kaj razmišljat. Če bi meni nekdo ponudo take avte bi se po 10 minutah odločo stoprocentno.
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON