Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jul 22, 2004 7:52 am

Aja pa to mi tudi ni jasno da govoriš kak hočeš luxuzni avto, komfort, da bo strankam dajn pol pa gledaš enga saaba z ŠPORTNIM podvozjem in vzmetmi. Zaj se odloči al kupuješ avto za šminko al za komfort. Če kupuješ avto za komfort pol ne gledaj čimvečjih col feln, ne gledaj čim jaće muzike in zatemnjenih šip. Če pa kupuješ avto za šminko pa ignoriraj zgornji post :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če jul 22, 2004 8:14 am

Courage™ je napisal/-a:Aja pa to mi tudi ni jasno da govoriš kak hočeš luxuzni avto, komfort, da bo strankam dajn pol pa gledaš enga saaba z ŠPORTNIM podvozjem in vzmetmi. Zaj se odloči al kupuješ avto za šminko al za komfort. Če kupuješ avto za komfort pol ne gledaj čimvečjih col feln, ne gledaj čim jaće muzike in zatemnjenih šip. Če pa kupuješ avto za šminko pa ignoriraj zgornji post :)

podpis :bow :bow
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če jul 22, 2004 8:59 am

mi (vsaj večina ne) ne uvažamo rabljenih avtomobilov za preživetje in potem kupujemo nove v slo...
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če jul 22, 2004 9:18 am

brez skrbi jaz že razumem... samo ne vidim poante: a sam sebe prepričuješ da bi vzel saaba? nevem no tako ga zagovarjaš kot da je iz zlata... odloči se že pa ga vzami če ti je tako všeč pa če maš tako ponudbo ane... to mi ne gre v glavo :? :? :? jaz vem da če bi bil v taki situaciji in bi našel tak avto bi ga vzel (če bi seveda imel pravo finančno stanje za to) in nebi 2 mesca tuhtal kaj naj :? :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če jul 22, 2004 9:26 am

Safrane, glej, mislim da si si malo prejeb!en cilj zastavo. Hočeš velik, luksuzen avto, ob tem hočeš še malo šminke, hočeš prevozno sredstvo, s katerim bi pozimi prišo v gore, a praviš da čim bolj poceni a vendar s čimveč opreme.

Če hočeš luxuzno limuzino (to kar saab definitivno ni) boš ne glede na opremo zanjo plačal kr nekaj dnarja. Foter si je kupo S500 takoj ko je prišla ven, dal je 22 mio(seveda ne s kešom) pa v teh petih al šestih letih al kolko ga ma avto še ni biu na večjem servisu (razn obveznih), na servisu je bil le zaradi menjave žarnic. Avto ma prevoženih 500.000+ km pa teče ko ura, ne cuka, ne pušča smeti, ne pije olja, skratka ko nov. Foter pravi da je to edini avto k ga je meu da je vredn svojga dnarja.

Če hočeš limuzino ne glej na stilske dodatke, a še bolj pomembno je da če že res hočeš bit neki biznismen na izled se boš mogo žrtvovat pa dat malo več dnara ko 8 mio. Naredi nekaj drugačnega, žtvuj se pa si recimo kupi kakega MB M-a (cene ne vem kake so) rabljenega, polek pa kako 166ko prav tako rabljeno. Če bi parad biu opažen pa tine znam svetovat.

Sam zdaj vozim Vectro, pa niam pritožb. Sicer je ne morem primerjat z Som kar se potovanj tiče, ker Mercedes je le Mercedes, pa tudi cene se ne morjo primerjat.

Ne vem sicer kak si lahko iz A8 in A6 prišo na Saab (pa ne me narobe razumet, saab je dober avto), a če ti je ponudba tolko ugodba kolko si jo ti nam naslikau tu, pol ne vem kaj se obotavljaš.

Pa ne mi zaj tu nekaj zamerit, to je pač moje mnenje. Na izbiro si dal take avte o katerih eni izmed nas lahko samo sanjamo, Signum, Bmw5, A6... Pa se zdaj ne moreš odločit med temi avti. e cena ti poveda so to najvišje kvalitete tak da niaš kaj razmišljat. Če bi meni nekdo ponudo take avte bi se po 10 minutah odločo stoprocentno.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če jul 22, 2004 9:27 am

maky je napisal/-a:brez skrbi jaz že razumem... samo ne vidim poante: a sam sebe prepričuješ da bi vzel saaba? nevem no tako ga zagovarjaš kot da je iz zlata... odloči se že pa ga vzami če ti je tako všeč pa če maš tako ponudbo ane... to mi ne gre v glavo :? :? :? jaz vem da če bi bil v taki situaciji in bi našel tak avto bi ga vzel (če bi seveda imel pravo finančno stanje za to) in nebi 2 mesca tuhtal kaj naj :? :wink:

Nisem videl tvojga posta prej, a točno to sem povedal v mojem postu zgoraj. Pač na malo bolj dolgi način.
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jul 22, 2004 9:30 am

No to je to... Safran, sam si kup avto, kle ne boš najdu tistega kar iščeš. Gajo, ti se umir, ker sploh ne veš s kom se pogovarjaš (tko mislem, ne poznaš ga), maky, bova šla na sok, ti boš lahko tud čaj pa tortico... Safran, ko kupiš prlet, da greva eno dirko čez tohinjsko dolino, pa če zaostaneš sam za 5 minut častim.

L O C K E D ! !
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov