blendam zaradi kontrole ja, in radarja.... ter skoz in skoz zaradi neprižganih luči nekateri se še čudijo zakaj jim blendam ... sicer sem enkrat tudi sam pozabil in me je en kulturen voznik upozoril... tako da vračam!
Js blendam in za luci in za radar. Nekajkrat sm se pa tut ze zmotu, k sm mislu da ma avto przgane dolge, je bil pa sam do konca nalozen, pa je marsovce iskal z lucmi.. Nimajo glih usi avtomobili nastavljivih zarometov... Kaksna je pa kazen ce te dobijo?
blendam zarad luči in zaradi policajev...
fajn je, ko dejansko, ko ti rabiš namig nekdo tebi vrne uslugo in si pol mal bol "previden" :P
tak da ne nehat
Drager je napisal/-a:Blendanje in opozarjanje drugih voznikov na policaje na preži je naša državljanjska dolžnost!
Pa še res je
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Jaz tud zmeri poblendam če je kakšna kontrola al pa radar pa zaradi neprižganih luči tud sam mam kdaj situacije ko se mi kam mudi pa me potem mimoidoči opozorijo da je pred mano radar in potem upočasnim pač nekako si moramo pomagati sem prepričan da noben od nas ne mara položnic od policije