damjan je napisal/-a:dragi SAMOTAR.lada je avto čist po pravic povedan tak kot je že infinity povedal.doma mamo firmo in en naš delavec je kupu lado 110 in to novo, se mi zdi da leta 99.od takrat do zdj jo je že dva krat preplačal ker ma skuz neke panike z njim.TKO DA NE MI O LADAH...!!!povej pa mi še kter avto razen honde ti nudi na glavnem jermenu ki je v hondinem primeru VERIGA garancijo na 500.000 km???
honda accord.
ZADNJIČ SM VIDU INFINITIJA IN MORM REČT DA MA infiniti ZELO DOBR OKUS.
Alonso je napisal/-a:Vsi ki imate nekaj proti tavriji. Res, da je grd avto, pa notranjost je čist, sam tale avtoček se prov lepo pelje - sem ga imel možnosti peljati v soboto.
Pa še to - najprej mi je ene 3x crknu pol sm se pa u laufov. Sam tist, k obvlada vozt ta avto- ker imaš občutek, da se ne boš ustavil pred semaforjem, pa tut če 200m prej začneš bremzat. Sam drugače se pa lepo pelje - morm rečt, da sem bil presenečen. Pa za mojih 190 cm sem se prav udobno počutil v njem.
Aja - pa nism najdu kje se ga zalavfa. Ma na levi strani in ne tako kot večina avtov - na desni strani.
damjan je napisal/-a:dragi SAMOTAR.lada je avto čist po pravic povedan tak kot je že infinity povedal.doma mamo firmo in en naš delavec je kupu lado 110 in to novo, se mi zdi da leta 99.od takrat do zdj jo je že dva krat preplačal ker ma skuz neke panike z njim.TKO DA NE MI O LADAH...!!!povej pa mi še kter avto razen honde ti nudi na glavnem jermenu ki je v hondinem primeru VERIGA garancijo na 500.000 km???
honda accord.
Samotar je napisal/-a:damjan je napisal/-a:dragi SAMOTAR.lada je avto čist po pravic povedan tak kot je že infinity povedal.doma mamo firmo in en naš delavec je kupu lado 110 in to novo, se mi zdi da leta 99.od takrat do zdj jo je že dva krat preplačal ker ma skuz neke panike z njim.TKO DA NE MI O LADAH...!!!povej pa mi še kter avto razen honde ti nudi na glavnem jermenu ki je v hondinem primeru VERIGA garancijo na 500.000 km???
honda accord.
Qa sm pa jst zdej kriv tle ??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov