Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr sep 08, 2004 1:03 pm

kje je zdaj safy???
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr sep 08, 2004 2:41 pm

MIKIMOUS je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:ja meni tudi gre malo v nos da nas južne vsi mečete v isti koš.

SAFRANE moj foter je južn pa vozi avto za 22 miljonov, zraven katerega je parkiran avto iste znamke vreden 16 mio.

Kaj ma narodnost tu veze ?

A to je zdej napenjanje mišic. Ne mečem tajužne v isti koš, sploh domačini so zakon, saj kr sem mu jest opravka znjimi.

No če ma pa tvoj foter tak avto, a lohk prašam a je po legalni poti do njega pršu, aja zdej boš pa spet reku kva zezam, pa taspodne v isti koš mečem, lohk pa poveš s čim se foter ukvarja, če je v politki pol mirne duše trdim da krade.

Dargač pa je bla zlo neumestna k je en reku da je avto za čefurje, to pomen da ma manjvrednostni kompleks, da o njegovem avtu sploh ne govorimo če ga sploh ma.

Dejte se mal vzdržat traparij. Pa tud vsakmu ne verjamem da majo avto za več kot 10 mio Sit doma.

LOL. verjetno krade ja...

Ni v politki, je v žanru ki se mu reče montaža in varilstvo in je z leti ustvaril eno največjih firm z ENIM lastnikom, ne samo v SLO ampak tudi drugod po svetu. Avta sta pri hiši legalno, brez kraj in ničesar.

Sicer pa moj post ni bil da se pohvalim kaki avti stojijo doma ker če bi to bil moj namen bi to napisal že malo prej ko sem se prijavo. Post je bil namenjen Safyju, da vsi čefurji niso ČEFURJI ampak so si s poštenim delom zmožni kupiti tudi avto ki je več vreden od BMWja 7.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Sr sep 08, 2004 3:05 pm

vesolc je napisal/-a:od kdaj pa je to slabost ce je avto "cefurski"?? pa kaj ce ga bo safrane kupu za 8 mil?? avto je dober in lep tudi men, zato safran vso sreco pri voznji!! Mislm pa da je sovrastvo do "neslovencov" tako samo zaradi posameznikov, ki so "prevec ponosni" na dejstvo, da so "cefurji", se najhujsi pa so slovenci, ki se delajo da so "cefurji"!!!
mislm pa da tut ta tema ni namenjena debati o narodnosti in narodnostnih dejstvih!!
:wink: 8)

ej...pa kva pol tut če je res čefurski avto?

če moraš bit čefur, da voziš tastaro 5ko al pa clo 7ko, pol loh rečem sam: "donesi još jedu porciju čevapa, rakije in kola :lol: :lol: ...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Sr sep 08, 2004 3:20 pm

Ko malo to berem se prav nasmejim zraven...kake prijave...SVAŠTA...

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl Sr sep 08, 2004 4:53 pm

Sam res ne...prou nasmejiš se...pa sploh ne veš kirem bi dal prav...enkrat en bedasto vn vrže, pol safy izjav da je e39 čefursk avto...ne vem no

Lhka sam rečem :pij: pa bo bul 8)

Lp, Matej
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Sr sep 08, 2004 4:57 pm

Pobi...umirte se....puste safrana pri miru, ter ocenite njegov nov avto...ljubi bog, no!
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr sep 08, 2004 4:58 pm

Loopz je napisal/-a:
vesolc je napisal/-a:od kdaj pa je to slabost ce je avto "cefurski"?? pa kaj ce ga bo safrane kupu za 8 mil?? avto je dober in lep tudi men, zato safran vso sreco pri voznji!! Mislm pa da je sovrastvo do "neslovencov" tako samo zaradi posameznikov, ki so "prevec ponosni" na dejstvo, da so "cefurji", se najhujsi pa so slovenci, ki se delajo da so "cefurji"!!!
mislm pa da tut ta tema ni namenjena debati o narodnosti in narodnostnih dejstvih!!
:wink: 8)

ej...pa kva pol tut če je res čefurski avto?

če moraš bit čefur, da voziš tastaro 5ko al pa clo 7ko, pol loh rečem sam: "donesi još jedu porciju čevapa, rakije in kola :lol: :lol: ...

ma nigga :bow

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman Sr sep 08, 2004 5:03 pm

JAO JAO JAO fantje, pa ne me j...., iz naslova "Rezerviral sem si avto..." ste naklamfali 8!! strani fovsije in kregarije. dejte se mal zamislit no.

LP
Kennman

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr sep 08, 2004 5:15 pm

hehehehe

stari jebiga!pr nas v SLOVENIJI je fovšija veoma popularna! :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Sr sep 08, 2004 5:18 pm

JAO JAO JAO fantje, pa ne me j...., iz naslova "Rezerviral sem si avto..." ste naklamfali 8!! strani fovsije in kregarije. dejte se mal zamislit no.

sm reku zej pa morm to napisat k si ti,pa si me prehitu :P
se podpišem pod tvoj post :wink:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Sr sep 08, 2004 6:05 pm

zdej ste začel bmw-je pripisovat že čapcem :P
Sej ne rečem, da se ne vidi po mestu kakšnega prepotentnega mladeniča (ni nujno da je doma južneje od kolpe), oblečenega v trenirko in švic majčko, da kaže kolk steroidov je požru, ki je naslonjen na vrata in po bavarcu nabija musko in kur gume (na konc se ti pa še čist za rit nalima in ti sledi :x ) .
Ampak vseen sm mnenja, da ste tisti, ki pravte da je to bosanski al pa čefurski avto, le fouš.

aja safrane, a nisi ti že kupu enga hudga Audija A8 al A6??
Let there be rock!

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Kraj: BEVERLY HILLS (KROPA)

Napisal/-a gape Sr sep 08, 2004 6:10 pm

ASenna je napisal/-a:

sm reku zej pa morm to napisat k si ti,pa si me prehitu :P
se podpišem pod tvoj post :wink:

tud jst se podpišem pod tole!!!
pa da ne bo kdo svojga jezika pohodu!!!

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr sep 08, 2004 6:14 pm

Safrane, pomoje si cool avto izbral in če je tebi včeš, pol je OK.
Kaj pa v smeri Peugeota 607 si kaj razmišljaj?

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr sep 08, 2004 6:23 pm

O neeee na tem forumu pa se nebomo šli kregarij o čefurjih in žaljenju tistih,ki so južno od Brežic doma.:!:

Če se bodo take glupe izjave in žalitve nadaljevale zaklepam temo.

1 in zadnje opozorilo.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Sr sep 08, 2004 6:27 pm

ja pa sej to ni res no...a zdej boste pa avte ocenjeval po voznikih al kaj....sama foušija vas je.....ne mislim s tem vseh ampak sam tiste k pluvajo po avtu in po bodočem lastniku (al je pa že lastnik)....men če bi biu všeč trabant pa bi si glih trabanta kupu, pa me nč ne briga kva si drug mislijo....pa če bi si kupu trabanta a bi pol govoril da sm da sm čeh...al poljak...pa sej sploh ne vem kdo jih je delu....uglavnem ocenjujte avto ne pa njihove lastnike pa nej bojo kerikol že so.....če se po cesti prpeleta dva bavarca....ful huda ....en ma okn odprt pa roka ven pa pol kile zlata gor....pa žele šprica ven čez okn pa kšno zavijanje se sliš iz radia boste vrjetn prvo to opazil pol pa avto in boste rekl: lej ga bosanca kašn avto ma....to je foušija pa čist nč drucga....pa nej ga ma....(js bi ga tut meu.....sam ne bi meu tak stajling).....ta drug bavarc pa isti sam okna zaprta pa temne šipe pa lepo kulturna vožnja....bi pa rekl.....ooooo kulk je lep....pa vas čist nč ne bo brigal al je za volanom bosanc, srb, cigan, predsednik države al pa montoya!!!
SlikaSlika

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Sr sep 08, 2004 6:35 pm

Mislim, da je dovolj zaje.... na temo Safranovega BMW-ja.

LP

Nasty

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr sep 08, 2004 6:37 pm

js pravim takole safran misli da mi jugovici jemo doma z leseno zlico ,mi samo dokazujemo da temi ni tako pa nej pusti jugovice pri miru glede avta pa ko ga bo imel doma parkiranga pa ko bodo na njem KR tablice bom rekel srecno voznjo !! sicer pa ze imeli tak avto brez takega halo-ja kot ga on zganja ! yugovici ne kradejo kot je nekdo omenil odzgoraj , takole bom rekel znajo okolje prilagodit svojim potrebam ter ponudbo povpraševanju !! LP
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr sep 08, 2004 8:16 pm

Zakaj bi bil kdo fouš žafranu, če je to SAM izjavil...super98, se je pa iz te izjave norca naredu in je zarad takih, k pojma nimajo o čem se gre nastala vsesplošna kregarija...A bi vam blo treba narisat, zakaj se je šlo...če ne druga moje poste preberte, pa vam bo mogoče malo bolj jasno...Ne pa da pravite da tisti ki je reku da je to bosansk avto da je fouš...pol je safrane sam sebi fouš...šit ej...ko se ne bi zmir vtikal v stvari, katere ne poznate :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Sr sep 08, 2004 9:16 pm

Lejte jst niti najmanj nisem nobenmu fouš...tega me pač doma niso naučil.

Moja izjava o čefurskem avtu je povezana s tole debato:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=17755

V njej je safrane izjavu da je BMW 5ka čefurski avto...saj čefurji vozjo velke in ne vem kakšne avte (nek se vidi raskoš & stuff)...in zdej si kupuje še večji (bolj čefurski?) avto!!

Men osebno sta, da ne bo pomote, 5ka in 7ka do konca huda avta (čefur pač)... Ok no tista plava notranjost ni lih po mojem okusu.

In potem tisto ''duvanje'' z denarjem...ej stari mislm 8 mio!!! Sej če maš mau pojma se ti sanja kolk tak avto približno stane (vsaj večini uporabnikov tega foruma se sanja). In ni prvič da se safrane širokousti o svojem denarnem stanju. Jst firma, jst denar, jst in moj oči bla bla...kaj boste vi papki k furate golfe VR6 brez park senzorjev...

Ej safrane pa ti nisem fouš če maš, sploh ne, sam dej se mau spust, pa realno poglej na svet. Večina nas tuki mamo avte v precej manjših vrednosti (pa tut če je to VR6 za 350.000 sit), ampak ljubezen do avta in benza se ne gleda čez denar. Ni treba pol vn uletavat BMW 5ka je zame čefuraj...

Tvoj (bodoči) BMW je hud ni kej (OK no plava notranjost)...upam da ga boš res kupu, pa da ne bo kej vmes pršlo (je blo treba novo streho narest, pa ploščice, pa grem rajš v USA za 1 let...), ker tazga folka je dost in preveč...sej veš kaj pravjo: pes, ki laja ne grize! :wink:
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Sr sep 08, 2004 9:21 pm

[SlasH] je napisal/-a:zdej ste začel bmw-je pripisovat že čapcem :P
Sej ne rečem, da se ne vidi po mestu kakšnega prepotentnega mladeniča (ni nujno da je doma južneje od kolpe), oblečenega v trenirko in švic majčko, da kaže kolk steroidov je požru, ki je naslonjen na vrata in po bavarcu nabija musko in kur gume (na konc se ti pa še čist za rit nalima in ti sledi :x ) .
Ampak vseen sm mnenja, da ste tisti, ki pravte da je to bosanski al pa čefurski avto, le fouš.

aja safrane, a nisi ti že kupu enga hudga Audija A8 al A6??

steroidov se ne papa :roll: :wink:
pa tud če je kdo nabildan si mu ti fouš :roll:
drgač pa vsi nabijate muzko ne pa samo ˝čefurji˝, glih dons sm vidu ene 3-4 hjundaj kupeje pa muza do fula :lol: :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov