MIKIMOUS je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:ja meni tudi gre malo v nos da nas južne vsi mečete v isti koš.
SAFRANE moj foter je južn pa vozi avto za 22 miljonov, zraven katerega je parkiran avto iste znamke vreden 16 mio.
Kaj ma narodnost tu veze ?
A to je zdej napenjanje mišic. Ne mečem tajužne v isti koš, sploh domačini so zakon, saj kr sem mu jest opravka znjimi.
No če ma pa tvoj foter tak avto, a lohk prašam a je po legalni poti do njega pršu, aja zdej boš pa spet reku kva zezam, pa taspodne v isti koš mečem, lohk pa poveš s čim se foter ukvarja, če je v politki pol mirne duše trdim da krade.
Dargač pa je bla zlo neumestna k je en reku da je avto za čefurje, to pomen da ma manjvrednostni kompleks, da o njegovem avtu sploh ne govorimo če ga sploh ma.
Dejte se mal vzdržat traparij. Pa tud vsakmu ne verjamem da majo avto za več kot 10 mio Sit doma.
vesolc je napisal/-a:od kdaj pa je to slabost ce je avto "cefurski"?? pa kaj ce ga bo safrane kupu za 8 mil?? avto je dober in lep tudi men, zato safran vso sreco pri voznji!! Mislm pa da je sovrastvo do "neslovencov" tako samo zaradi posameznikov, ki so "prevec ponosni" na dejstvo, da so "cefurji", se najhujsi pa so slovenci, ki se delajo da so "cefurji"!!!
mislm pa da tut ta tema ni namenjena debati o narodnosti in narodnostnih dejstvih!!
![]()
Loopz je napisal/-a:vesolc je napisal/-a:od kdaj pa je to slabost ce je avto "cefurski"?? pa kaj ce ga bo safrane kupu za 8 mil?? avto je dober in lep tudi men, zato safran vso sreco pri voznji!! Mislm pa da je sovrastvo do "neslovencov" tako samo zaradi posameznikov, ki so "prevec ponosni" na dejstvo, da so "cefurji", se najhujsi pa so slovenci, ki se delajo da so "cefurji"!!!
mislm pa da tut ta tema ni namenjena debati o narodnosti in narodnostnih dejstvih!!
![]()
ej...pa kva pol tut če je res čefurski avto?
če moraš bit čefur, da voziš tastaro 5ko al pa clo 7ko, pol loh rečem sam: "donesi još jedu porciju čevapa, rakije in kola![]()
...
ASenna je napisal/-a:JAO JAO JAO fantje, pa ne me j...., iz naslova "Rezerviral sem si avto..." ste naklamfali 8!! strani fovsije in kregarije. dejte se mal zamislit no.
sm reku zej pa morm to napisat k si ti,pa si me prehitu :P
se podpišem pod tvoj post
[SlasH] je napisal/-a:zdej ste začel bmw-je pripisovat že čapcem :P
Sej ne rečem, da se ne vidi po mestu kakšnega prepotentnega mladeniča (ni nujno da je doma južneje od kolpe), oblečenega v trenirko in švic majčko, da kaže kolk steroidov je požru, ki je naslonjen na vrata in po bavarcu nabija musko in kur gume (na konc se ti pa še čist za rit nalima in ti sledi) .
Ampak vseen sm mnenja, da ste tisti, ki pravte da je to bosanski al pa čefurski avto, le fouš.
aja safrane, a nisi ti že kupu enga hudga Audija A8 al A6??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov