Zal bi tudi policaji mogli meti ucno uro o temu

soso je napisal/-a:Mene pa nekaj zanima!A na avto lahko das tudi 22 col gume kljub temu da si imel prej 14 ali 15? Kr mi nekaj ni jasno pri tem. Torej na avto das iz 14 na 22 in gres na homo pa ti vpisejo v kartoncek. Zdaj pa. Pri vzmeteh nekak razumem da moras met racun o vgradnji in da pogledajo cifre sam kaj pa pri felnah? Torej montazo naredis sam prej si imel 14col gor das npr 22 col in avto ne ustreza predpisom in ni varen al kak? Gres na homo in avto z enim vpisom in placilom 10.000 SIT takoj ustreza predpisom in je varen!
Tak da kak je zdaj to? A tam kaj gledajo felne al kaj tam nardijo?Dajte razlozit prosim?
Vuso je napisal/-a:aja še neki me zanima; jst mam na avtu gor športn lonc(jokra), pa ta prvega lonca(tist k je pod avtom:)) ni več noter in sm se komot zapelu čez tehničn pregled?!!!?
i dont get it
LP
monster_d je napisal/-a:Torej policaj posumi po neorginalni zadevi ki ni homologirana (npr... izpuh) te poslje na tehnicnega izrednega da tam ugotovijo ce zadeva stima...
CE stima kdo pol placa?
DAjte razjasnit spet to.
BTW mazda nisi enkrat pravo da se nimajo zakona da bi ti lahko merili glasnost izpuha?
lp
jurk je napisal/-a:Najrajs bi dal 300 cukov pa kupu najglasnejsega akrapovica z TUV certifikatom, ko bo prisel zakon o hrupu v veljavo pa takoj na homolomo pa smejat se vsem skupej, podpisali ste da mam lahko zadevo, ceprav se dere z 100+ dB, jebite se, sej ste sami podpisal da mam lahko to gor
Enivej, dons je blo spet iskanje non-homo avtov, do 16h rekla kazala scena cca. 70 avtov pred LPP
Shoot the mothafckin smrkce!
jurk je napisal/-a:Najrajs bi dal 300 cukov pa kupu najglasnejsega akrapovica z TUV certifikatom, ko bo prisel zakon o hrupu v veljavo pa takoj na homolomo pa smejat se vsem skupej, podpisali ste da mam lahko zadevo, ceprav se dere z 100+ dB, jebite se, sej ste sami podpisal da mam lahko to gor
mazda-mx3 je napisal/-a:jurk je napisal/-a:Najrajs bi dal 300 cukov pa kupu najglasnejsega akrapovica z TUV certifikatom, ko bo prisel zakon o hrupu v veljavo pa takoj na homolomo pa smejat se vsem skupej, podpisali ste da mam lahko zadevo, ceprav se dere z 100+ dB, jebite se, sej ste sami podpisal da mam lahko to gor
yeah keep on dreaming.....zgornja meja za osebna vozila upostevajoc zakon o hrupu v bivalnekm okolju je 72dB(A) al je celo 73....tako, da vsi ki bodo sumljivi glede glasnosti ga bodo tudi nadrsali po vsej verjetnosti....pa TUV ali CE gor ali dol....
HUGO_BOSS je napisal/-a:dvomim da bi te poslal na LPP če maš vpisan izpuh v homologaciji![]()
jst ziher nebi šu...! razen če mi povrne stroške in izplača odškodnino
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov