am... in zakaj je potem megane toliko hitrejši v pospeševanju od golfa????????????

rok46 je napisal/-a:NeRo je napisal/-a:Sej pravim. Megane ima po mojem okusu boljše podvozje, dokler se ne uklopi ESP. Medtem ko ima Golf dosti boljši občutek na volanu. Je dosti bolj posreden in natančen. Se vsedeš v Golfa in se takoj voziš na 80% njegove meje. Ga takoj začutiš. Meganeje pa kot bi peljal na Playstationu. Približno tak občutek. Laično povedano.
Gume nevem katere so, so pa sigurno 18`.
Aja...zmogljivosti. Ka pa vem. Pri Golfu ni čutiti turbo luknje. In tudi tistih 25 konjev manj ni tako opaznih. Bi se pa zapeljal do RSR-a
me zanima kako bi blo če bi dal u mobi krog megana pa golfa za vozt,pa me res zanima ker bi bolši cajt dosegu...če se ne motm je megan zlo zlo mal zaostajou za M3,če bi meu ESP za sklopt,bi mu lahko za ritjo vozu
LP
Slide je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:NeRo je napisal/-a:Sej pravim. Megane ima po mojem okusu boljše podvozje, dokler se ne uklopi ESP. Medtem ko ima Golf dosti boljši občutek na volanu. Je dosti bolj posreden in natančen. Se vsedeš v Golfa in se takoj voziš na 80% njegove meje. Ga takoj začutiš. Meganeje pa kot bi peljal na Playstationu. Približno tak občutek. Laično povedano.
Aja...zmogljivosti. Ka pa vem. Pri Golfu ni čutiti turbo luknje. In tudi tistih 25 konjev manj ni tako opaznih. Bi se pa zapeljal do RSR-a
me zanima kako bi blo če bi dal u mobi krog megana pa golfa za vozt,pa me res zanima ker bi bolši cajt dosegu...če se ne motm je megan zlo zlo mal zaostajou za M3,če bi meu ESP za sklopt,bi mu lahko za ritjo vozu
LP
Za imprezo ja...za M3...na-a
rok46 je napisal/-a:Slide je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:NeRo je napisal/-a:Sej pravim. Megane ima po mojem okusu boljše podvozje, dokler se ne uklopi ESP. Medtem ko ima Golf dosti boljši občutek na volanu. Je dosti bolj posreden in natančen. Se vsedeš v Golfa in se takoj voziš na 80% njegove meje. Ga takoj začutiš. Meganeje pa kot bi peljal na Playstationu. Približno tak občutek. Laično povedano.
LP
Za imprezo ja...za M3...na-a
amm:
megane RS - 1:13.1
impreza - 1:12.9
M3 - 1:11.7
če bi meu megane izklopljiv ESp bi meu lahko kamot za sekundo bolši čas,se prav da bi imprezo uzad pustu in meu 1:12.1 čas kar je za moje pojme kar precej za ritjo M3-ki...lahko se pa seveda tud motim...ampk mislm d bi biu zmožem vozt tud sekundo bolš![]()
LP
rok46 je napisal/-a:sj vem da sekunda ni malo...to pa da bmw-ju bl ležijo rvninski predeli se pa strinjam..glede na tako konkurenco je to čist normalno.M3 bi sam na ravnini se dokazu k ma pač precej večjo moč od megana pa impreze,impreza ma pa stalen 4 kolesni pogon,tko da ji ovinki tud bl pašejo...skratka kle se je megan dobr odrezou...sicr pa sj bo kmal megane RS 250KM pa oblublajo tud izklopljiv ESP pa da pol vidmo hudiča![]()
LP
speedfight je napisal/-a:samo.... še zmer nawem KAJ VAS MOTI ker je Renault naredu tako hitr avto!!!!
_VeNoM_ je napisal/-a:mah nebi megana RS kupu ni šans!!raj kupim OCTAVIO rs res da ma 180KM moči ampak za tiste pare k kupte tega megana dobiš pr oktaviji tok opreme te srat prime.plust to še keš ti ostane za regitracijo pa čip tuning,no pol pa ma tud octavia 225km če je čip prštet.No k gre megane 239Kmh , Škoda OCTAVIA pa 235Kmh pa ma tistih 180KM,MEGANE pa 225!!!Zanimivo tistih 3Kmh gre manj OCTAVIA![]()
![]()
No megan je pa meni osebno antipatičen,no vsak ma svoj okus!
NeRo je napisal/-a:Ta tema je bila ponovno odklenjena pod pogojem, da ne bo prepirov. Zato prosim, da se vzdržite odgovorov v smislu "za ta denar raje kupim to pa to", "ta je stotinko hitrejši na Mobikrogu" in podobno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov