gerchy je napisal/-a:Se vedno trdim: dolocenih modelov ni moc primerjati. Pa pika. Nekaterim je pac pomembno, da sedijo sportno in hkrati udobno, da je v avtomobilu vse na svojem mestu, da so uporabljeni vrhunski materiali, temeljita obdelava, detajliranost, urejenost (tudi pod motornim pokrovom), vkljucno z maksimalno aktivno ter pasivno varnostjo, tradicionalnost, pripadnost, ergonomija ter vsesplosna kakovost.
Panizzi je napisal/-a:Gerchy? A je tebe v prejšnjem življenju Honda do smrt povozla?![]()
Sej smo vsi z veseljem bral tale že včasih za lase privlečena naštevanja atributov, testov in tehničnih podatkov, ampak k se enkrat začne z osebnimi žalitvami, se pa spustiš na tolk nižjo raven, da samo kažeš svojo nezrelost.
Sale je napisal/-a:Hmmm, sicer se debata res ni preveč prevesila v kakšno hudo prepiranje, ampak počasi opažam, da ratuje neproduktivna in temelji le še na vsiljevanju osebnih mnenj drugim drugače mislečim.
Tako, da res ne vem kam to pelje. No pustimo zaevo še mal dihat, potem pa upam, da boste znal sami presodit kdaj bi blo dobr nehat (če ne bomo pa pač zaklenil, a ne).
D.J. je napisal/-a:Sale je napisal/-a:Hmmm, sicer se debata res ni preveč prevesila v kakšno hudo prepiranje, ampak počasi opažam, da ratuje neproduktivna in temelji le še na vsiljevanju osebnih mnenj drugim drugače mislečim.
Tako, da res ne vem kam to pelje. No pustimo zaevo še mal dihat, potem pa upam, da boste znal sami presodit kdaj bi blo dobr nehat (če ne bomo pa pač zaklenil, a ne).
Brez skrbi, se odpovedujem nadaljnem komentiranju. Nima smisla. Če človk ne vidi dejstev mu ne morm pomagat.
Ampak to bom še reku: S2000 proti M Roadster: 240 KM (4valjnik) proti 320 KM (V6). Sem vse povedal.
X-Hair je napisal/-a:Jaz sem prav uzival ko sta se pomerila Type-R in Audi S3 in potihem upal. In se mi je zelja tudi uresnicila.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov