888 pravi:
Smo te vidl ja, sam mal si moraš še nosek obrisat(al pa ti ga bo ati, kokr ti je tud tisto kanto ameriško dal).
Zakaj se pa nisi na črto postavu, če si že tolk korajžn?Zato, ker bi te vsak s Polom 1,4 dol udaru!Rajš se mamici za krilo prim!
L.P.
No pa smo spet tam.

888 če si mal bl podrobno pregledu forum si lohk opazu, da je bla debata zarad podobnih (osebnih) izpadov že enkrat zaklenjena. Clementino tebi pa predlagam, da post od 888 enostavn ignoriraš v bodoče pa tut ti mal prizaneseš fantom.
Aja, pa ne mi zdej da pamet solim al pa kej podobnga, gre sam zato, da bomo lohk v miru debatiral. Pa brez zamere.
Jst sm drgač bil do zdej že trikrat v Kamniku. Itak je blo za pričakovat, da ne bo šlo vedno vse gladko, je pa kljub temu fajn (tko k sem že enkrat napisu : druženje pa to).
Vsakič mi je blo po svoje fajn, in ne razumem zakaj je treba kr znoret če pač tko izpade, da se kakšen večer ne da dirkat. Jst pridem itak zarad happeninga, ne tok zarad dirkanja. Pa tut ni treba zdej koga silt, da se na črto postav pa take.
Zdej sm pa utrujen k sm se tok razpisu, hehe

LP
[Sporočilo uredil/a 4Sale na dan 23.06.2002 ob 11:57 GMT]