Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Dante
Nov uporabnik

Re: Hitri in drzni v Kamniku (ponovno)

Napisal/-a Dante So jun 22, 2002 12:44 pm

Tut jest sem bil uceri tm, in tut jest sem vidu tisto hordo policajev, ki so se vozil med crpalko in "pisto". Tadrug avto pri startu biciklov je bla honda civic in un tipo je pol tut 30k kazni dobil, sam ne vem zakaj ubistvu se je prov pocas do polcajev pelu. Dejte nekak javit, kje bojo zdej dirke, da pridemo pogledat.

Me zanimo, kaj bo clio delu, ko devcic dobi novi cip in odmicno gred :).

LP
Dante

4sale ali ostali moj gsm je 041 395-008 moj mail dante@bergla.s5.net, ce zvete za novo lokacijo dejte mi prosim javit.

Grist, McRae se vedno cakam, da se zmenmo in gremo pogledat tisto lokacijo, ki jo mam jest u mislih

BiTurbo
Nov uporabnik

Napisal/-a BiTurbo So jun 22, 2002 2:10 pm

Ej za use je najbol, ce se cim manj sprememb o lokacijah pise po netu, k "t'modri" res tole berejo. Se dol na obvoznc dobimo pa se zmenmo. Use po starem. Dueli so pa res bli, sicer u manjsi meri, gume smo pa spet zgal, tko, da je blo spet noro. Sej dons se tut en plan prpraula, vsebina se bo pa na mesu dogajanja zvedla.
Ej sam, ane tele pulcaji ga pa res neki gonjo tle po cest. Ucer so ga neki po zgornm delu kamnka hit pelal, ma kaj hit, brezglavo po javn cest pa se cez uvinke, da jih mam ze pouhn kufr, k nm tezijo, da je kao nevarn tist, k mi ustric vozmo.
T'modra ASTRA KARAVAN je pa ucer zauzela 5 METROU in to zato k je usak uvink posrek vozu, pa ne 50 tko k je umejitu, ampak kr dost vec.
Pol pa pejd cez cesto ce si upas. Za red skrbijo, pa preprecujejo nesrece, JA POMOJE RES JA. Se pa ksn skipa, al pa zabije, pol pa usi skp potegnejo, pa zmer nasankamo tisti k u bistvu nismo krivi.

TPRU NEJ SE SAMI MAU KONTROLIRAJO PA KSNO INTERNO KONTROLO NARDIJO, PA SAMI SEBE MAU UMIRIJO, pol pa nej se normalno obnasajo, ne pa da ns maltreterajo k ene zlocince.

[Sporočilo uredil/a BiTurbo na dan 22.06.2002 ob 14:12 GMT]

Uporabniški avatar
Dante
Nov uporabnik

Napisal/-a Dante So jun 22, 2002 2:50 pm

Ok, pridem dons okrog 9ih spet tja, pa se bomo zmenil, ce se bo kej dogajal.

LP
Dante

Uporabniški avatar
DiDo
Novinec

Kraj: Činžat

Napisal/-a DiDo So jun 22, 2002 2:53 pm

No ja, jaz z "t'modrimi" nisem imel težav, razen kaj sem jim mogo pokazat vozniško, prometno sem pa imel v avtu. Sicer ne vem, ce lahko od mene zahteva oboje, po mojem samo uradni dokument... Smo se pa prav navozli včeraj, skozi Tuhinjsko, pa po avtobahnu. Tak, da žau nam ni blo, edino naslednič bi blo fajn videt kako dirko. :) Ko se bo stanje umirilo, me prosim obvestite po mailu o lokaciji. Lahko pa se dobimo na Avtomobi showu v Kranju.

BTW: oni renault spider je pa prava stvar! :)

LP, DiDo

[Sporočilo uredil/a DiDo na dan 22.06.2002 ob 14:56 GMT]

Memphis
Nov uporabnik

Napisal/-a Memphis So jun 22, 2002 3:22 pm

Ta plavi itak lahko pocnejo kar hocejo, saj oni so roka zakona!! ammm ja ... se slabsi so kot pa mi sami. Za primer samo prejsni teden, ko sta dva policijska avta dirkala med sabo, ali pa ko je kamniski policist cez ovinek sel z rocno ... oni pa lahko ... ja seveda. Najprej naj pred svojim pragom pocistijo.

Mene tudi niso ta teden ustavili, so me pa prejsnji teden, ker so kokr mal prevec gume skripale, ko sem iz krizisca proti OMVju pelu. Pregledal mi je dokumente in obvezno opremo, kazni ni bilo ... sam krneki. Al pa dva tedna nazaj, ko mi je sel modri v prvo pomoc gledat ce imam dost povojev noter ... i****! Naj raje ustavlajo tiste, ki se vozijo mrtvo pijani in zadeti po cestah.

Drugace pa dejte se dons zmenit kj konkretnega, pa da se bo ta stvar se naprej dogajala. Pa povejte jutr kako je kaj blo dons ... k ne morm pridet... druge obveznosti, drugace bi vas pa prisel pozdravit!

BiTurbo
Nov uporabnik

Napisal/-a BiTurbo So jun 22, 2002 3:46 pm

No sej a ves tist s POLCISKO ROCNO ane, tist bi kmau mene zbou k je okol ovinka prletu , jest pa nasprot s kolesam, pa sm komi odviu. Ucer so pa ponoc okol norel. Ma sej nej gonjo sam ne iz sluzbenmu autam. SAJ TOK BI BLI LOHK. Majo pac zaj... job pa kaj nej. NE MED DELOVNIM CASOM DERKAT, k mormo pol mi davkoplacevalci njihovo (VASO) skodo placvt!

frisco
Nov uporabnik

Napisal/-a frisco So jun 22, 2002 3:50 pm

YO, GIRLS !

Učeri sm si pršu pogledat tele vaše dirke. Nč dogajal. En kp zdolgočasenga folka k gleda u temo.
Tle ste usi full glasni, mogoče mate keri lepe auteke sam "j**c" nimate.
Pejte si pogledat ta prau VW GTI fest, pa boste vidl kva so avti,
kva se prau gume žgat, turirat pa muzko prbijat.

če bo kej bol zanimivga napište.

Berkut
Nov uporabnik

Napisal/-a Berkut So jun 22, 2002 4:17 pm

Malo za tiste ki so mnenja, da je to druženje beda:
Sej glede nekaterih stvari imate prov, predvsem kar se tiče varnosti, samo malo pomislite kako bi blo lohk sploh poskrbljeno, če ni nihče organizator, pa glede na to da stvar ni organizirana bi lahko vsaj folk bil mal inteligenten in pazil na svojo varnost. Tako je pa ko se pripelem vsi stojijo na cesti in jih morš skor butnt z avtom da se umaknejo. OK kar se tega tiče dam kritikom prov!

Kar se pa tiče glede tega, da vozniki nimajo j**c: pa pejt ti dirkat po tisti ravnino, ko na koncu stoji murija z liziko v roki! Za prejšnje dni pa kolikor jaz vem vsak istisne iz svojga jeklenga konjička kolikor lohk v tistih stotih metrih. Če vsi ki kritizirate primerjate pospeške na obvoznici s tistimi v filmih je itak neki narobe, ker v filmih koti snemanja in podobno naredijo svoje k efektiu pospeška.

Kar se pa drugih festov tiče: Sem vidu posnetke srečanja ferrarijev v Cerkljah. Vem da je to čist nekaj drugega kot se dogaja na obvoznici in tudi žganje gum ima tam drugačen pomen. Vendar pa je vse to organizirano in za tem stoji folk, ki ve koga poklicat za še večjo atrakcijo. In povrhu tam je folk ki živi za to da rihta svojega konjička.

Probite met v mislih da je vse kar se dogaja pod OMV-jem amatersko in v začetni fazi. Ko se bomo (če se bomo) izkazal za mal bolj odrasle bodo prišli pa tudi tisti, ki so v tem že dalj časa.

Tolk se pa že dolg nism razpisal:)

LP Berkut

BiTurbo
Nov uporabnik

Napisal/-a BiTurbo So jun 22, 2002 5:03 pm

Tle ne gre za zbor Ferrarijev pa tut VW ne, ampak se zberemo tisti, ki mamo zrihtane mrcine al pa ropotarnce. Derkat pa dele nismo mogl zato, k so polcaji zvedl, da je to EDINI plc, k se kej dogaja delc naokol, in da je ful folka, pol jih je pa zaceu pa ferbc matrat pa so prsli pocekerat. K pa ne morjo iz svoje koze, k so pac polcaji in NE SMEJO DERKAT, pa zajebavajo folk. Itak pa ce mas OBVEZNO OPREMO ne tezijo.

To je edin plc k se kej dogaja, usak lohk pride, k ni usopnine pa se velik zanimiuga se da zvedt in vidt.

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino So jun 22, 2002 5:59 pm

Ja včeraj je bla pa res beda! Ste vidli moj novi California stil Jeep Wrangler 2.5? Mislim zakon zadevica, samo mal preveč požre. Za to poletje bo že. Drugače pa vidim da ste se fajn usrali pred policaji! Se mi zdi da je ves folk včeraj jamral ker je brez veze dol prišel. Sej bo bolje ane? Na novi lokaciji seveda. Mi bote kakega terenca najdli za na črto. Ta zadeva kar fino gre!!!
Kar je dobro ni slabo!

Uporabniški avatar
urosbe
Novinec

Re: Re: Hitri in drzni v Kamniku (ponovno)

Napisal/-a urosbe So jun 22, 2002 9:09 pm

Ojla!

Ja no, mal razočaran sem bil, čeprav mi ni žal, da sem prišel. Smo se vsaj z ostalimi Hondaši mal dobili pa poklepetali, pa tudi prijetno je bilo videti toliko folka "adrenalina željani":)
Seveda so pa vse skupaj kapsi zamorili (sej sm reku, da se je to tako razvedlo, da bo sigurno akcija.. )
Čeprav sem bil pa jst res razočaran glede prostora. Ko sm pršu tja, mi najprej sploh ni blo jasno, kje naj bi se dirkal, potem ko so mi pa pokazali tisti ki so že bli prejšne tedne, sem se pa sam za glavo prijel. Potem mi je bilo že popolnoma jasno, kako lahko gresta Polo pa VR6 skupaj:)
Res bo treba novo lokacijo najti, pa ne zaradi kaspov, ampak tudi zaradi tega, da se bo temu sploh rekla tekma, ne pa sreča (pri nekaterih tudi znanje) pri speljevanju. Idealno bi bilo cesto zapret - 2 metra višje, tisto bi bilo pa super. Dovolj široka, pa še dolga povrh, in bi bilo in varno za folk in tekmovalce. Samo ne vem, če obstaja tam kakšen obvoz, da bi si to lahko občina privoščila (a župan je pa kao reku, da bi blo to tam možn dovolit? čudn se mi zdi to, zelo čudn:)

Tista fora s kolesi je bla huda ja:)

Je pa tud un motorist vsaj mal popestritve naredu, pa tista rdeča Honda tud, sam kaj ko jih ta popestritev pol stane, tko kot bi mene, če bi jim ustavu:)

Uroš

BiTurbo
Nov uporabnik

Napisal/-a BiTurbo So jun 22, 2002 11:29 pm

Res skoda da ne mormo zapret glavne ceste, k ce bi jo lohk bi blo to super, ampak kaj nej. Sej je use ql sam ene par metrou zmanka. Sam za varnost mormo pa res kej poskrbet, lepo bi blo. Drug tedn bomo pa mau popestril z muzko pa pjaco, tko da bo vsaj mau bl zurersko. Se vidmo, al kaj nej recm, no saj polcaji niso tok tezil, tko k ponavad. Mckn mn sam kaj nej, SKOR jim je oprosceno. Smotan je edin to, da k so se uni spelal ni blo vec velik folka za duele. Po 11 pa ni blo vidt niker polcajeu.

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino Ne jun 23, 2002 7:40 am

Kaj pa je blo včeraj? A ni bila spet ena nesreča? Jaz ne vem ker me ni blo tam sem pa slišal!
Kar je dobro ni slabo!

888
Nov uporabnik

Re: Re: Hitri in drzni v Kamniku (ponovno)

Napisal/-a 888 Ne jun 23, 2002 10:47 am

Clementino pravi:
Ja včeraj je bla pa res beda! Ste vidli moj novi California stil Jeep Wrangler 2.5? Mislim zakon zadevica, samo mal preveč požre. Za to poletje bo že. Drugače pa vidim da ste se fajn usrali pred policaji! Se mi zdi da je ves folk včeraj jamral ker je brez veze dol prišel. Sej bo bolje ane? Na novi lokaciji seveda. Mi bote kakega terenca najdli za na črto. Ta zadeva kar fino gre!!!

Smo te vidl ja, sam mal si moraš še nosek obrisat(al pa ti ga bo ati, kokr ti je tud tisto kanto ameriško dal).
Zakaj se pa nisi na črto postavu, če si že tolk korajžn?Zato, ker bi te vsak s Polom 1,4 dol udaru!Rajš se mamici za krilo prim!

L.P.

Uporabniški avatar
Dante
Nov uporabnik

Napisal/-a Dante Ne jun 23, 2002 11:33 am

Uceri je bil en kriminalist kr tm zravn nas parkiran in je tm prov zalostn zgledu, sicer so pa polcaji se bolj moril k prejsnji dan. Popisval so vse zivo, ustval so pa tut skor usacga. Mene so ustavl, pa mi tezil, da sem prehitr spelu...halo??? A mi lahko kdo pove, kaj to pomen, da sem prehitr spelu, pa kako se s twingotom prehitr spele, ker ce se da, pol bi to jest rad znal :).

Drugac pa stala, upam da se jim naslednji teden ne bo dal vec morit.

LP
Dante

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Re: Re: Hitri in drzni v Kamniku (ponovno)

Napisal/-a Sale Ne jun 23, 2002 11:48 am

888 pravi:

Smo te vidl ja, sam mal si moraš še nosek obrisat(al pa ti ga bo ati, kokr ti je tud tisto kanto ameriško dal).
Zakaj se pa nisi na črto postavu, če si že tolk korajžn?Zato, ker bi te vsak s Polom 1,4 dol udaru!Rajš se mamici za krilo prim!

L.P.

No pa smo spet tam. :( 888 če si mal bl podrobno pregledu forum si lohk opazu, da je bla debata zarad podobnih (osebnih) izpadov že enkrat zaklenjena. Clementino tebi pa predlagam, da post od 888 enostavn ignoriraš v bodoče pa tut ti mal prizaneseš fantom. ;)
Aja, pa ne mi zdej da pamet solim al pa kej podobnga, gre sam zato, da bomo lohk v miru debatiral. Pa brez zamere. ;)

Jst sm drgač bil do zdej že trikrat v Kamniku. Itak je blo za pričakovat, da ne bo šlo vedno vse gladko, je pa kljub temu fajn (tko k sem že enkrat napisu : druženje pa to). :)
Vsakič mi je blo po svoje fajn, in ne razumem zakaj je treba kr znoret če pač tko izpade, da se kakšen večer ne da dirkat. Jst pridem itak zarad happeninga, ne tok zarad dirkanja. Pa tut ni treba zdej koga silt, da se na črto postav pa take.

Zdej sm pa utrujen k sm se tok razpisu, hehe ;) LP

[Sporočilo uredil/a 4Sale na dan 23.06.2002 ob 11:57 GMT]
Slika Slika

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino Ne jun 23, 2002 2:52 pm

Lej 4sale, taki me ne ganejo tko da se ne sekiram ampak vseeno hvala na tolažbi. Mogoče si bo pa 888 našel kakega terenca pa se postaviva na črto al pa greva kam v hribe znanje sprobat.
Aja kar se pa tega tiče da naj bi mi kao fotr avto kupil: Fotr se vozi z Cliotom in mi pri mojem avtu ni dal niti tolarja. Je pa res da delam od ponedeljka do sobote od sedmih zjutraj do petih zvečer, tko da si en fleten avto zaslužim. Pa še drag ni bil če ga ravno zanima. 2.500.000 sit.
Smo se pa zmenili da se bomo lepo pogovarjali in tega se držim že celo debato, ne vem zakaj se drugi tega ne morejo. In če mi ma kej za povedat naj mi pove v živo in naj ne cmaka po forumu.
Vseeno hvala 4sale!
Kar je dobro ni slabo!

888
Nov uporabnik

Napisal/-a 888 Ne jun 23, 2002 4:00 pm

4sale, o.k. bomo mal bolj kulturni, samo včasih je koga treba res postavit na tla z oblakov.Niso vsi premožni in nekomu pomeni avto za 1M toliko kot drugemu za 5 ali več.Da se nekdo napihuje s tem kakšen avto ima in ga pripelje samo pokazat, obenem pa druge označuje kot reve, ki ne upajo štartat zaradi "plavih", sorry, ampak ta je res
malo ubog na umu!Fantje vozijo na lastno odgovornost in za svoje veselje pa če jih bo kdo gledal al pa ne!

L.P. 888

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Ne jun 23, 2002 5:21 pm

Najprej hvala k sta upoštevala moj mnenje. Vsak ma po svoje čist prav, normalno pa da je včasih treba povedat tist kar ti leži na duši. Matr, glih tko govorim k en star fotr ( drgač mam 24 let, da ne bi kdo mislu kva sem jst en dinozavr :D ).

Pustmo zdej te stvari (to je moj predlog), pa nej raj kdo pove kej konkretnega v zvezi z dragom. ;)

A koga mika, da bi se na črto postavu, pa si ne upa? Zanima me če bi se folk tko dobivu tut če ne bi zraven dirkal? (najbrž ne, velik se jih pride najbrž sam naslajat k da so eni lešinari)
A se ni tko vse skup tut začel? Fantje so se mal začel zbirat pol pa...

BTW...jst mam avto za 500 jurjov pa mi pomen k da bi bil za 5 miljončkov (sam bi mel raj unga za 5M, hehe :D :D :D )
Slika Slika

Memphis
Nov uporabnik

Napisal/-a Memphis Ne jun 23, 2002 6:10 pm

Yoo folk kwa 'j zdj?

Kako je blo pa ucer kej pol? a bi loh kdo kj povedu? Pa a se je to dogajal na stari al na ta novi lokaciji? A ste drgac sploh kj dirkal, zaradi taplavih mislim pa to?

Drugace pa bi se postavil na crto, samo je avto mal presvoh, zato pa pridem potem saj pogledat. Pa sj bi blo zanimiv tud ce se ne bi tko dirkal ... samo potem bi mogl zrihtat malo muske ... pa pijace ... pa tko ... saj ce se ne motim se je o tem ze pisalo, da bo naslednji teden tudi to zraven prislo ane? Folka bi blo ce se ne bi dirkal manj, pa tud ta plavi se bi s casoma upam da navelical tezit, ko bi videli da se ne dogaja nevem kaj prevec veliko.

P.S:
Pomoje da vsakemu lastniku avtomobila, pa ni vazno kaksna je njegova vrednost in starost, ki si ga je kupil sam z svojim lastnim tezko prisluzenim denarjem denarjem, pomeni vec kot pa nevem kateri hud in drag stroj smrti. Ceprav se tudi jaz ne bi branil kaksnega strupa, npr. Toyote Supre z kaksnim turbo kitom ane :)

LP
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov