BLaZZeD je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:BLaZZeD je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:BLaZZeD je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:lol
Se pridružujem komentarju.... mislim, s čim se nekateri ukvarjajo

ko se ti bo pijan policaj zaletel v koga v tvoji familiji in bo ga s tem spravil v bolnico v kritično stanje in bo policaj odšel brez prekrška, čeprav bo ta tvoj sorodnik vozil po pravilih boš rahlo spremenil mnenje
Kaj ma to veze s tem posnetkom..... mislim da si napačno razumel moj komentar...... sicer pa, ne da se mi zdej tle je*** in odgovarjat nazaj, ker bi se samo brezveze razburjal...
BTW, naj se zaleti bmk, itak samo enkrat živiš, pobralo te bo pa slej al prej......
P.S. Kot je že nekdo napisal, ta posnetek ne bo nič pripomogel k prometni varnosti, pa tud nobenga ne bodo linčali zarad tega, tako da..... škoda besed.
kot kaže res ne bo pripomogel k varnosti, sploh će vsi razmišljajo tako kot ti
sej kaj je najslabše kar se ti lahko zgodi na cesti- da umreš al pa koga ubiješ- kar pa tebe boli k****
Fu*** unbelievable.... a zdej se bomo pa na osebno raven spuščali....... moje razmišljanje je čist moje razmišljanje... kar se pa tebe ne tiče.... tako da prosim, zadržuj se takšnih komentarjev....
P.S. Pa sorry moderatorjem za off topic...
se oproščam če sm te preveč grobo napadu- sam k sm prebral tvoj komentar se mi je pritisk dvignu in sm takoj napisal repliko, ki odraža moje takratne občutke ob prebranem
gre sam zato, da tako mišljenje, naj nebi bilo širše populacijsko, saj je tak povdark na prometni varnosti prav zaradi smrtnih žrtev
poleg tega pa bi te tudi naprošal, da se tudi ti vzdržiš takšnih izjav, ker ta forum bere tudi 14 letna mularija in nebi rad videl, da bi nekdo vzel takšno izjavo za dejstvo- to ni mišljeno diretno nate, vendar vsem podobno razmišljujočim
lp uglavnem