Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Če jul 28, 2005 9:53 am

AIRbrush je napisal/-a:Ja svašta no. Zdele sem prvič videl filmček ker me je kolega spomnil naj ga pogledam.

Policist JE kršil zakon. Tukaj ni kej. In tud ni prav da je to počel.
Neumno se mi pa zdi da tak film objavi junak ki gre sred belega dne driftat v krožnem v BTC, kjer dejansko ORENK ogroža varnost ostalih udeležencev v prometu. Zakaj pa tega sam ne pokomentira in si sešteje prekrške ki jih je naredil.
Poleg tega pa si še sebi seštej prekrške ki si jih naredil z vožnjo med snemanjem tega filmčka. Poleg tega pa. Domžalčan: bodi iskren in povej kdaj si nazadnje v naselju normalno pripeljal in na avtocesti 130 peljal. Kot je nekdo rekel. Najprej svoje divjanje v red spravi pol pa svojo nedolžnost išči v kršitvah policije.

če me kje srečaš me pocuki za rokav da te pelem na kofe ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Če jul 28, 2005 10:03 am

pišuka ej js nevidim filma, vse se mi zaustavi pri zadnjem napisu, zvok oduzadi laufa, na ekranu pa je sam un napis?Kaj je narobe?
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Če jul 28, 2005 10:04 am

darkdog24 je napisal/-a:pišuka ej js nevidim filma, vse se mi zaustavi pri zadnjem napisu, zvok oduzadi laufa, na ekranu pa je sam un napis?Kaj je narobe?

kaki kodeki mogoče ker predvajalnik uporabljaš ?
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
Mumbley
Novinec

Napisal/-a Mumbley Če jul 28, 2005 10:06 am

darkdog24 je napisal/-a:pišuka ej js nevidim filma, vse se mi zaustavi pri zadnjem napisu, zvok oduzadi laufa, na ekranu pa je sam un napis?Kaj je narobe?

Verjetno so Windozi. Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Če jul 28, 2005 10:15 am

Negre, kire kodeke pa rabim?
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Če jul 28, 2005 10:18 am

npr. k-lite pack bi mogel zadostovati :) google it če slučajno nimaš

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Če jul 28, 2005 10:18 am

darkdog24 je napisal/-a:Negre, kire kodeke pa rabim?

kodekov po pravem niti ne rabiš ker je kompresirano v MPEG format in bi ti vsak predvajalnik moro predvajat

windows media player
bs player
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Če jul 28, 2005 10:32 am

AIRbrush je napisal/-a:Ja svašta no. Zdele sem prvič videl filmček ker me je kolega spomnil naj ga pogledam.

Neumno se mi pa zdi da tak film objavi junak ki gre sred belega dne driftat v krožnem v BTC, kjer dejansko ORENK ogroža varnost ostalih udeležencev v prometu. Zakaj pa tega sam ne pokomentira in si sešteje prekrške ki jih je naredil.
Poleg tega pa si še sebi seštej prekrške ki si jih naredil z vožnjo med snemanjem tega filmčka. Poleg tega pa. Domžalčan: bodi iskren in povej kdaj si nazadnje v naselju normalno pripeljal in na avtocesti 130 peljal. Kot je nekdo rekel. Najprej svoje divjanje v red spravi pol pa svojo nedolžnost išči v kršitvah policije.

:bow :bow :bow
Slika Slika

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Če jul 28, 2005 10:51 am

ql video 8) še več takih :bow

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Napisal/-a DognerDJ Če jul 28, 2005 11:57 am

AIRbrush je napisal/-a:....
Neumno se mi pa zdi da tak film objavi junak ki gre sred belega dne driftat v krožnem v BTC, kjer dejansko ORENK ogroža varnost ostalih udeležencev v prometu. ....

:vrum
Renault Megan 2 Ai Edition

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Če jul 28, 2005 11:58 am

golf_c je napisal/-a:

No problemo.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Če jul 28, 2005 11:59 am

jst samo upam da bo tole pop tv kdaj predvajal. :D

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Napisal/-a DognerDJ Če jul 28, 2005 12:17 pm

splash je napisal/-a:jst samo upam da bo tole pop tv kdaj predvajal. :D

Zakaj ?
Renault Megan 2 Ai Edition

BLaZZeD
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a BLaZZeD Če jul 28, 2005 12:21 pm

kljukec je napisal/-a:
BLaZZeD je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:
BLaZZeD je napisal/-a:
daewoo_rugby je napisal/-a:lol

Se pridružujem komentarju.... mislim, s čim se nekateri ukvarjajo :roll: :roll: :roll:

ko se ti bo pijan policaj zaletel v koga v tvoji familiji in bo ga s tem spravil v bolnico v kritično stanje in bo policaj odšel brez prekrška, čeprav bo ta tvoj sorodnik vozil po pravilih boš rahlo spremenil mnenje

Kaj ma to veze s tem posnetkom..... mislim da si napačno razumel moj komentar...... sicer pa, ne da se mi zdej tle je*** in odgovarjat nazaj, ker bi se samo brezveze razburjal...
BTW, naj se zaleti bmk, itak samo enkrat živiš, pobralo te bo pa slej al prej......
P.S. Kot je že nekdo napisal, ta posnetek ne bo nič pripomogel k prometni varnosti, pa tud nobenga ne bodo linčali zarad tega, tako da..... škoda besed.

kot kaže res ne bo pripomogel k varnosti, sploh će vsi razmišljajo tako kot ti
sej kaj je najslabše kar se ti lahko zgodi na cesti- da umreš al pa koga ubiješ- kar pa tebe boli k****

Fu*** unbelievable.... a zdej se bomo pa na osebno raven spuščali....... moje razmišljanje je čist moje razmišljanje... kar se pa tebe ne tiče.... tako da prosim, zadržuj se takšnih komentarjev....
P.S. Pa sorry moderatorjem za off topic...
"Before you can manipulate the fears of others you must first master your own."

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Če jul 28, 2005 3:57 pm

posnetek pokaze da so policaji tudi samo človeki ki delajo napake.
sploh nevem zakaj so omejitve na AC

btw.

jaz bi ga prehito in se pri 190pohodo gas in mimo (takšni posnetki se sledijo do konc 2006 ;) )

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če jul 28, 2005 4:12 pm

BLaZZeD je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:
BLaZZeD je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:
BLaZZeD je napisal/-a:
daewoo_rugby je napisal/-a:lol

Se pridružujem komentarju.... mislim, s čim se nekateri ukvarjajo :roll: :roll: :roll:

ko se ti bo pijan policaj zaletel v koga v tvoji familiji in bo ga s tem spravil v bolnico v kritično stanje in bo policaj odšel brez prekrška, čeprav bo ta tvoj sorodnik vozil po pravilih boš rahlo spremenil mnenje

Kaj ma to veze s tem posnetkom..... mislim da si napačno razumel moj komentar...... sicer pa, ne da se mi zdej tle je*** in odgovarjat nazaj, ker bi se samo brezveze razburjal...
BTW, naj se zaleti bmk, itak samo enkrat živiš, pobralo te bo pa slej al prej......
P.S. Kot je že nekdo napisal, ta posnetek ne bo nič pripomogel k prometni varnosti, pa tud nobenga ne bodo linčali zarad tega, tako da..... škoda besed.

kot kaže res ne bo pripomogel k varnosti, sploh će vsi razmišljajo tako kot ti
sej kaj je najslabše kar se ti lahko zgodi na cesti- da umreš al pa koga ubiješ- kar pa tebe boli k****

Fu*** unbelievable.... a zdej se bomo pa na osebno raven spuščali....... moje razmišljanje je čist moje razmišljanje... kar se pa tebe ne tiče.... tako da prosim, zadržuj se takšnih komentarjev....
P.S. Pa sorry moderatorjem za off topic...

se oproščam če sm te preveč grobo napadu- sam k sm prebral tvoj komentar se mi je pritisk dvignu in sm takoj napisal repliko, ki odraža moje takratne občutke ob prebranem
gre sam zato, da tako mišljenje, naj nebi bilo širše populacijsko, saj je tak povdark na prometni varnosti prav zaradi smrtnih žrtev
poleg tega pa bi te tudi naprošal, da se tudi ti vzdržiš takšnih izjav, ker ta forum bere tudi 14 letna mularija in nebi rad videl, da bi nekdo vzel takšno izjavo za dejstvo- to ni mišljeno diretno nate, vendar vsem podobno razmišljujočim
lp uglavnem

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Če jul 28, 2005 4:45 pm

maaaah kapavem, me ne gane preveč.... pač nevem... nevem ka nj napišem ... :P :D
Slika

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Če jul 28, 2005 5:15 pm

YOC je napisal/-a:Snel dol z Rukole:

V razmislek:
Motorist je priletel v Golfa s približno 250 km/h, vsi so bili na mestu
takoj mrtvi. Zadevo so potem malo spucali in razstavili na motorističnem sejmu,
kjer bi naj osveščali motoriste!

Pa še enkrat predlagam, da si tisti ta "pogumni" preberete moj podpis ;)

lp

8)

Ne bom trdil kar je res in kaj ni, sam ni mi jasn kako so oni te sedeze tako spucal...ok, fotka ni tko ziheraska in tud iz raznih "cudnih" kotov je slikana, konc koncev bi pa pomojm precej grdo zgledalo....kri se kar tako ne da dol spravit...
There is no time...

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če jul 28, 2005 5:16 pm

Posnetek je obnorel Slovenijo...po internetu vsak dan dobim maile vsaj od treh kontaktov, ki mi pošljejo ta posnetek... :D Prjel se je...ljudem je všeč ...hehe
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Če jul 28, 2005 5:26 pm

golf_c je napisal/-a:

Neumno se mi pa zdi da tak film objavi junak ki gre sred belega dne driftat v krožnem v BTC, kjer dejansko ORENK ogroža varnost ostalih udeležencev v prometu. Zakaj pa tega sam ne pokomentira in si sešteje prekrške ki jih je naredil. Poleg tega pa si še sebi seštej prekrške ki si jih naredil z vožnjo med snemanjem tega filmčka. Poleg tega pa. Domžalčan: bodi iskren in povej kdaj si nazadnje v naselju normalno pripeljal in na avtocesti 130 peljal. Kot je nekdo rekel. Najprej svoje divjanje v red spravi pol pa svojo nedolžnost išči v kršitvah policije.

Lahk se sam še podpišem pod to.

Jst dam pa še za pir ;)

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov