Drugače pa je M3 doma tudi na dirkališču in Hajduks lahko mi verjameš da na Hockenheimu ali pa Ringu še zdaleč zdaleč ni počasen...zelo hiter je za svoje konje

juhica je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:juhica je napisal/-a:Biskvitek je napisal/-a:Primerjave časov glih ne poznam, samo na Top Gearu je S4 mel za sekundo boljši čas kot pa M3! za čase na ostalih progah pa ne vem...... kolk bolj bi šel šele RS4.....
http://www.bbc.co.uk/topgear/powerlaps/
s4: 1:30.9
m3: 1:31.8
hah, relativno pocasi za avte take cene in statusa....
Renault Clio v6 - 1.36.2
Lotus Elise - 1.35.6
Volkswagen Golf R32 - 1.33.2
Lotus Esprit V8 - 1.32.5
odvisno kaksni so zate "taki avti". s4, limuzina, 4 vrata???? se ti zdi to sporten avto?
Slide je napisal/-a:Pa prosim pustimo "DRUGE" limuzine pri miru ja? Naj ostane pri primerjavi RS4 in M3, lepo lepo prosim...
Drugače pa tista druga limuzina vozi Hockenheim 1.18.2, M3 pa 1.16,5...CSL pa 1.13.5 ampak tisto je pa že res toliko dražje da je nesmiselno primerjat...
HajdukS je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Pa prosim pustimo "DRUGE" limuzine pri miru ja? Naj ostane pri primerjavi RS4 in M3, lepo lepo prosim...
Drugače pa tista druga limuzina vozi Hockenheim 1.18.2, M3 pa 1.16,5...CSL pa 1.13.5 ampak tisto je pa že res toliko dražje da je nesmiselno primerjat...
hmmm valda da se da, recimo lih nekje tok kot m3 pride ksna fq340 verzija al pa spec c, pol smo pa spet tam kjer ni muh ane?jst nism hotu nc upletat al pa bit offtopic spet, sam debatiral se je o fenomenu 4vratne limuzine z 4imi sedezi in se je omenjal m3ja in s4 kot neko hudo merilo.... a lahko zvem kasn je ta tvoj vir? Sploh pa za hockenheim vemo kasna proga je bolj O kot S....
me preseneca da je blo sploh tok mal razlike... pohvalno... (ne mi dat se opozorila, bom nehal
)
Clio v6 raketa? v kirem paralelnem vesolju? kaj smo pol ugotovil da ni s4 niti luksuzna niti velika niti športna ampak svinjsko draga limuzina?
juhica je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:juhica je napisal/-a:Biskvitek je napisal/-a:Primerjave časov glih ne poznam, samo na Top Gearu je S4 mel za sekundo boljši čas kot pa M3! za čase na ostalih progah pa ne vem...... kolk bolj bi šel šele RS4.....
http://www.bbc.co.uk/topgear/powerlaps/
s4: 1:30.9
m3: 1:31.8
hah, relativno pocasi za avte take cene in statusa....
odvisno kaksni so zate "taki avti". s4, limuzina, 4 vrata???? se ti zdi to sporten avto?
swifthead je napisal/-a:hmmmm.....opazujem in razmišljam...ter vidim da bom moral malo priliti vode na to temo![]()
DEJSTVO: RS4 poje vse BMWje na ovinkih, z izjemo M5 in M6 tudi na ravnem!!!!!
ultimate na ovinkih bodo pa itq vedno Japanezerji ala EVO, Impreca, Supra.........in da best seveda S K Y L I N E GT-R34 alle klar![]()
![]()
torej Audi je zmagal med ovinki, in kar se tiče M3 tudi na ravnem, ....vendar kaj je neki ultimativneg...to pride in takrat bo tudi nova M3 nared......naj naj naj na autobahni in najbolj brutalna zverina v tem razredu (v Avto+Šport reviji so jih že vozili) to so :
MERCEDES-BENZ C63 ////AMG!!!!! tole bo pa papalo vse v udobju, navoru, moči, pospešku in pa končni!!! pa če bo kdo upu kej proti temu (meybi RS4+ k bo biturbo) bojo dal pa not še Kompressor (cca 600KM) pa gremo!!! BMW pa itk vemo da so reveži in da bojo ostal pri tisti M3 (kein Aufladung, Saug fur mich) :P
LP
m.a.t.e.j. je napisal/-a:Impreza, evo ne moremo primerjat z bmw3 oz. a4 ker spadata povsem v drug razred. Legacy, accord, lexus is, sonata, avensis.. S temi je treba primerjat.
Kar se pa tice primerjave rs4 in m3. Mal prepozno so se spomnili. Jaz misim da se bo audi rs4 tezko postavil ob bok z novo m3. Glede na to da bo m3 dobil novi menjalnik, da obljubljajo 500 Nm, potem zadnji pogon, pa verjetno bo m3 lazji kar bo se dodatno vplivalo.. Pri rs 4 me edino moti quattro. Moc ki se prenasa k prednjemu in zadnjemu kolesenemu paru je v razmerju 40:60. Tole mi ni glih vsec.. Sta pa oba nedvomno dobra avteka. Tu ni besed. ne smemo pa pozabiti se na alfo 159 GTA. Tale bi znal biti hudic..lp
HajdukS je napisal/-a:Lol si pa dal avte za primerjavo. Vsi od nastetih so beda (ja, BEDA) kar se tice sportnosti... razocarala me je edin eliska z 1.35![]()
dobr je pa res da je mel exige cajt okol 1:25 kar se mi zdi realno... Drugac pa obstajajo se ksne 4 vratne limuzine ki so mele tut do 2 sekundi bolsi krog
![]()
jakaracman je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:Lol si pa dal avte za primerjavo. Vsi od nastetih so beda (ja, BEDA) kar se tice sportnosti... razocarala me je edin eliska z 1.35![]()
dobr je pa res da je mel exige cajt okol 1:25 kar se mi zdi realno... Drugac pa obstajajo se ksne 4 vratne limuzine ki so mele tut do 2 sekundi bolsi krog
![]()
Ah, obstajajo:
Mercedes CLS 55 AMG - 1.26.9
Mitsubishi Evo VIII - 1.28.9
Subaru Impreza STI - 1.30.1
Eden je divje draži, dva precej manj uporabna ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov