Po vsej verjetnosti jim od plače trgajo če plužjo še kj druzga k sam svoj rajon :P
Ampak tko si sam jst razlagam :P
nebivedu je napisal/-a:Dejte bit pametni - cestarji si zaslužijo grajo. Od maribora do ljubljane po stari cesti čez črnivec sem videl samo en plug, pa še ta je bil dvignjen in je samo cesto na črnivec solil. Potem pa ob polnoči vidim 6 (JA ŠEST) plugov naenkrat čisti rondo pri tomačevem in za sabo puščajo 7 do 10 cm debele ledene plate - boljš bi bilo da sploh nebi nič pucal, ker po njihovem pluženju je šele drselo.
V soboto sem moral intervencijsko v službo - na bencinski pumpi na šmartinski mi je delavec povedal, da od petka zvečer in do 11h dopoldne v soboto ni šel niti en plug po šmartinski cesti.
Lahko jih je sram. Avtoceste so bile res slabo splužene - namesto da bi dali en plug, ki bi delal eno vozno špuro so pošiljali 3 pluge ali več naenkrat in še ti niso nič naredili.
Sicer pa meni je vseeno - jst sm užival v vožnji po 35cm snega.
Collector je napisal/-a:Tudi sam sem imel velike težave v petek ob 23 uri, ko sem se vozil po črnuški obvoznici. Zvožen sneg, ki je nato zmrznil. Avto je treslo k pr norcih. Proti koncu obvoznice pa me je pri hitrosti 40 km/h še počez postavlo, pa ma avto vse štiri zimske gume z vsaj 6 mm profila.
Ravno takrat, pa so iz smeri Trzina prileteli 3-4 plugi, za njimi pa še kangoo ali berlingo z oranžnimi lučkami.
V glavnem OBUP!
SubaruFreak je napisal/-a:Tkole bom rekel:
Ali naj ocistijo ceste tako kot se zagre, Ali pa naj jih pustijo pri miru in jih naj samo posujejo s peskom. Hkrati pa naj dovolijo uporabo jezevk in se ne bo noben vec kregal nad cestarji in njihovim opravljanjem oziroma neopravljanjem sluzbe. pika Amen, konec debate!
V skandinavskih drzavah naprimer nikoli ne spluzijo do asfallta ampak pustijo doloceno plast snega. To lepo posujejo s peskom in voila.
Seveda pa so pri njih dovoljene jezevke, ki poskrbijo za boljsi oprijem.
Pa me popravte ce ni res.
SubaruFreak je napisal/-a:Tkole bom rekel:
Ali naj ocistijo ceste tako kot se zagre, Ali pa naj jih pustijo pri miru in jih naj samo posujejo s peskom. Hkrati pa naj dovolijo uporabo jezevk in se ne bo noben vec kregal nad cestarji in njihovim opravljanjem oziroma neopravljanjem sluzbe. pika Amen, konec debate!
V skandinavskih drzavah naprimer nikoli ne spluzijo do asfallta ampak pustijo doloceno plast snega. To lepo posujejo s peskom in voila.
Seveda pa so pri njih dovoljene jezevke, ki poskrbijo za boljsi oprijem.
Pa me popravte ce ni res.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
dj_em je napisal/-a:WORD! 2 times
isto moj sosed kupu nov avto dal 4mio pa ma gor letne gume....
pa mu pravm zakaj ne kupš pa model prbije sej majo te 3 mm profila kaj pa hude so ena kao 30 000![]()
whatever... ej folk mislm sej ni zakon za brezveze da se dajo zimske gume gor...
pa če pogldate tko na 3-4 leta se pa ja splača dat tistih 60 000 za boge gume ( no če pogledamo niso boge za ta denar se dobijo GoodYear Ultra Grip 7, ki so odlične gume in tut po testih so se pokazale kot najbolše od ponujenih..) pol pa tut nevem...
vem da nekateri trenutno nimajo itd... sej zato so obnovljene....
sam pol priredite vožnjo gumam in razmeram na cesti... sej ni nujno vozt po omejitvah
SubaruFreak je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:WORD! 2 times
isto moj sosed kupu nov avto dal 4mio pa ma gor letne gume....
pa mu pravm zakaj ne kupš pa model prbije sej majo te 3 mm profila kaj pa hude so ena kao 30 000![]()
whatever... ej folk mislm sej ni zakon za brezveze da se dajo zimske gume gor...
pa če pogldate tko na 3-4 leta se pa ja splača dat tistih 60 000 za boge gume ( no če pogledamo niso boge za ta denar se dobijo GoodYear Ultra Grip 7, ki so odlične gume in tut po testih so se pokazale kot najbolše od ponujenih..) pol pa tut nevem...
vem da nekateri trenutno nimajo itd... sej zato so obnovljene....
sam pol priredite vožnjo gumam in razmeram na cesti... sej ni nujno vozt po omejitvah
Samo tole dodam citiranemu postu:
...oziroma se brez primerne opreme sploh nimajo kej vozit okoli. Za vse taksne in drugacne morone je pa itak se vedno javni prevoz. In naj potem takem ne p*****jo, da se jim ful mudi v sluzbo/vrtec/na randi/ kino/etc...etc... Sej grejo lahko na tri buse prej, pa bojo tocni.
@bass : lepo povedano. !
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov