Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Po dec 12, 2005 5:18 pm

jaka-z je napisal/-a:Sicer pa mi povej kaj bi se lahko od njega naučil kako po ljubljansko šprehat in uporabljat kretenske fraze

Ne nas žalt no :P Govori pa itk eno mešanco Janšovščine pa Pečetovščine :)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po dec 12, 2005 5:19 pm

Ah dejte no..... prosim vas.... čeprav niti o od odaje nisem gledu.... ampak mi gre na bruhanje ob prebiranju vaših odgovorov.......

Kaj pa te oni xzibit ali koji šičkin dim že je....... obnaša se tak kot da je lih pojedu kilo horsa...... oblečen tko da bruhaš..... ketno okol vrata si zna vsak obesit..... v avto zmetat mal neki dodatkov in tko dalje zna vsak ki ima denar.........na avto pa na konc tok neuporabnih stvari da bi jih vse pometu ven pa s tistim denarjem avtek spravu v original stanje.....

Pa vseen si vsak od vas po tihem želi da bi vam tko predelal avtomobil...... pa čeprav bi bil za bruhat......

Pa prek tizga noben ne bruha ker pač ni slovenska odaja......

Isto je pa tle...... ampak vsak si more nekje nabrat izkušenj..... pa naj bo to pred kamero ali kje drugje.....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
dr. Samo
Nov uporabnik

Kraj: Kranjstrdam

Napisal/-a dr. Samo Po dec 12, 2005 5:38 pm

Zakaj men to noče predvajat? :oops:
Sem že naložu RealPlayer, pa mi odpre in mi predvaja kot da bi nekej štekal
oz. kot da bi gledov diapozitive? :g:

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Po dec 12, 2005 5:45 pm

dr. Samo je napisal/-a:Zakaj men to noče predvajat? :oops:
Sem že naložu RealPlayer, pa mi odpre in mi predvaja kot da bi nekej štekal
oz. kot da bi gledov diapozitive? :g:

Ma isto je meni delalo pol sem pa se nekaj spilal v nastavitvah,mislim da tisto za povezavo je blo treba nastavit imam oboje na 512 kb ,ce se ne motim,zdaj pa lepo dela :) LP
AH NI NAM LAHKO!

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Po dec 12, 2005 6:16 pm

Nisem bral od začetka, bom pa napisal svoje mnenje.

Tipček lahko dela na ne vem katerem inštitutu, ne vem koliko je
lahko pameten, toda vozit ne zna. Pred meseci je "parkiral" (v isti oddaji)
Maseratija Quattroporte en meter pred betonsko ograjo. Po ravninah ga
zna, upa vsak tišat. Ko pa potrebno konkretno vozit tak avtomobil, je pa ...
Kaj se pa naredi, če misliš, da znaš, ne pa da zares znaš, smo pa videli včeraj.

Že od začetka se mi ta tipček ni bil "simpatičen". Ne vem, mogoče zaradi te
presrane ljubljanske šprahe in obnašanja.

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Po dec 12, 2005 6:27 pm

men je tudi zelo nesimpatičen in važen..me spominja na nekatere sošolce na EF :P
Let there be rock!

Uporabniški avatar
elieforpp
Nov uporabnik

Napisal/-a elieforpp Po dec 12, 2005 6:33 pm

oddaja je tudi vedno bolj za ku..c.

oni špila nekega james bonda, namesto da bi avto predstavo tak kot treba. kot da bi gledal neko nanizanko o avtomobilih.

tip pa je itak antipatičen, pa še porscheja je zlamal, prokleti b****r :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Po dec 12, 2005 6:42 pm

lisko...moraš mal objektivno gledat...dejstvo je da Xzibit vodi PIMP MY RIDE...me pa Fifth Gear...v tem je bistvo... + ameriška kultura, ki se opira in zgleduje po GANGSTA-WANNABE, ki imajo $$ - s tem pa avtomatsko nek statusni položaj...

glede TLP-ja in 8.potnik...sej obstajajo podatki in dejstva o avtomobilih k se jih da povedat na NE-suhoparen način(Niko Mihelič na žalost ne bo tega znal nikol :P )...danes gledam Top Gear in Clarkson pove ob testiranju Veyrona da je v primerjavi z McLarnom F1 pravi strup...F1 lahko iz mesta pospeši do 120MPH, ko Veyron štarta in ga bo slednji ujel do 200MPH...to so zame zanimivi podatki - pa tut za kakšno žensko...vse je v iznajdljivosti in spretnosti voditelja...
...:::Cavallino Rampante:::...

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Po dec 12, 2005 7:18 pm

jaooooooooooooooooooooo...
če vam ni všeč glejte pa tuje oddaje.
mene že itak moti to, da podzavestno žeremo vse te ideje o avtku kot statusnemu simbolu in pa o nekih jahtah, ki jih ne bi mogu met pa če bi prodal organe cele svoje familije...
kapitalistično poneumljanje množic. nič druga...

fant pa je tak kot je, vsakmu pač ne more bit všeč: sej, men je tut smešn, sam ma on tako službo, ne jz in ga zarad tega ne bom pljuval

LP

Uporabniški avatar
Mini Me
Novinec

Kraj: Sm pa tja...

Napisal/-a Mini Me Po dec 12, 2005 7:26 pm

Kot je nekdo že napisal bodite srečni da sploh je oddaja o avtih v Slo.
Zakaj morate vedno v vsem iskati samo slabo?
Men je tip faca in o njegovih vozniških sposobnostih ne dvomim.
Če je kdo gledal tisti del kjer je z imprezo dirkal proti cros motorju
na zasneženi cesti,potem ve o čem govorim.
Vsak si misli kao to bi tud jest znal,pa še nikoli ni vozil avta nad 100KM.
Pravite da nič ne kritizira?In kaj naj bi kritiziral pri novem poršu,mercedesu S,
maseratiju,lamborginiju??Pa človek to so najboljši avti na svetu!!

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Po dec 12, 2005 7:28 pm

Damjan19 je napisal/-a:jaooooooooooooooooooooo...
če vam ni všeč glejte pa tuje oddaje.
mene že itak moti to, da podzavestno žeremo vse te ideje o avtku kot statusnemu simbolu in pa o nekih jahtah, ki jih ne bi mogu met pa če bi prodal organe cele svoje familije...
kapitalistično poneumljanje množic. nič druga...

fant pa je tak kot je, vsakmu pač ne more bit všeč: sej, men je tut smešn, sam ma on tako službo, ne jz in ga zarad tega ne bom pljuval

LP

Sanje o bogstvu resnično so zavajanje množic, vendar ti bom zaupal, da se z voljo in iznajdljivostjo doseže vse. Kar se tiče oddaje mislim, da smo večino mnenj že obdelali.

Lp

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Po dec 12, 2005 7:34 pm

če si na pravem mestu ob pravem času že morda...

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Po dec 12, 2005 7:38 pm

Mini Me je napisal/-a:Kot je nekdo že napisal bodite srečni da sploh je oddaja o avtih v Slo.
Pravite da nič ne kritizira?In kaj naj bi kritiziral pri novem poršu,mercedesu S,

In ti misliš, da so vsi na tej tabli popolni zelenci? Zakaj bi moral bit srečen, da sploh imamo takšno oddajo, sploh če gre na moje stroške in na stroške vseh ostalih davkoplačevalcev? Prezentacija ni tako huda težava, da je ne bi mogel preživeti, vendar, kot sem že rekel, voditelj ni dorasel nalogi. Če misliš, da moramo sedaj zato, ker pač živimo v Sloveniji, biti zadovoljni z vsako drugorazredno stvarjo, da je le v našem jeziku, se krepko motiš.

Lp

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Po dec 12, 2005 7:44 pm

lej, nared peticijo al pa pejt s panojem protestirat pred RTV...
več boš naredu tam, vsej popTV bi te pršu snemat, kot pa tu...

acx
Novinec

Napisal/-a acx Po dec 12, 2005 9:24 pm

in WTF je ta SAGA? moreš bit kaki univ. dipl. za to, al je to lahko vsak pokovc po srednji aranžerski šoli?

acx
Novinec

Napisal/-a acx Po dec 12, 2005 9:26 pm

in WTF je ta SAGA? moreš bit kaki univ. dipl. za to, al je to lahko vsak pokovc po srednji aranžerski šoli?

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Po dec 12, 2005 9:43 pm

Mini Me je napisal/-a:Kot je nekdo že napisal bodite srečni da sploh je oddaja o avtih v Slo.

Zakaj bi bil zadovoljen z brezveze voditeljem. Če kaj ve naj potem to tudi pove, ne pa nekaj duhomorno nabija v tri krasne z vsiljenim slengom. In malo preveč ga kuješ nekam, niti slučajno ni neki blazni mojster in res niso ravno vsi zelenci na tem forumu in grem stavt,da se jih najde en kup,ki bi bolje predstavili (Ne govorim o sebi). Kaj bi kritiziral ? Ni nujno,da kritizira ampak da življensko pove, primerjava z tistim avtom,ki ga je prej vozil, se zeza, malo IZVIRNOSTI pri testih in življenja in ne samo lepa kamera,ki zelo dvomim da je njegova zasluga..

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Po dec 12, 2005 9:48 pm

sam res...tut jz sm se že sprašval...
WTF je SAGA Inštitut?

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Po dec 12, 2005 10:11 pm

Hm...če se prou spomnem, je dolg nazaj bil nek če se ne motm se je rekl Avtomagazin, k ga je vodu mislm da Tomo Česen. Zdej, kokr se jst spomnem, je bil človek megla od napovedovalca, neko znanje je pa verjetno mel. Kokr so že nekateri rekl, Osmi potnik ni neka tehnična oddaja, ampak predvsem razvedrilna (u bistvu gre za rubriko oddaje Tistega lepega popoldneva), zato tudi izrazoslovje ni iz ta pravga foha. Kar hočem rečt je to, da rajš gledam enga kljukca k se mal norca dela, kokr pa enga k mi bo povedu kok ma avto medosno razdaljo pa kok litrski tank ma, vmes bo pa sedu v avtu. TO je ŠOV, in gre za dobro oddajo.

Ne vem pa zakaj vam gre v nos da govori ljubljanščino? Če bi bil pa prlek bi pa rekl: kere to prbija ta model...ker car...al pa če bi bil štajerc, al pa en primorc, sam da ni žaba, a?

Kar se tiče pa vozniških sposobnosti, na svetu obstaja samo ena 100% stvar: Da boš enkrat umru. Vse ostalo je bullshit. Ni 100% voznika, vsi delamo napake, in če se je enkrat parkiru na travnik še ne pomen da je slab voznik pa da nima pojma, ampak da se pač uči kot vsak normalen voznik...če bi sklepal po vaši logiki, so vsi od McRae-a do Burnsa (RIP) nesposobni vozniki, ker so uničl vsak par avtov?
Zadnjič spremenil Shatzy, dne Po dec 12, 2005 10:13 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po dec 12, 2005 10:11 pm

yurchek je napisal/-a:Kdo bo kj plačal, zavarovalnica....avte ki jih dajejo novinarjem najbrž niso kasko zavarovani a? Mislim da ga bodo pri porscheju celo povabili na pogovor, da jim bo povedal izkušnje. Zakaj bi že izgubil službo? Zdej bo najbrž gledanost oddaje še narastla. Mislim pa da je prispevek produkcijsko v vrhu v sloveniji. Takšnih posnetkov, takšne kamere in glasbe nisem vajen pri slovenski produkciji, sploh na začetku uvod, (F&F)ko avto kao ukrade iz kontejnerja. Verjetno vas tud večina ni pomislila da to ni suhoparna oddaja o avtomobilih, ki so jo veseli poznavalci avtomobilov, ampak oddaja ki jo gleda pol slovenije, zato so avti tudi predstavljeni v bolj sproščenem jeziku, laičnem za vse tipe gledalcev, ki radi vidijo lep avto itd.

s tabo se pa čist strinjam
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov