jaka-z je napisal/-a:Sicer pa mi povej kaj bi se lahko od njega naučil kako po ljubljansko šprehat in uporabljat kretenske fraze
Ne nas žalt no :P Govori pa itk eno mešanco Janšovščine pa Pečetovščine

dr. Samo je napisal/-a:Zakaj men to noče predvajat?ops:
Sem že naložu RealPlayer, pa mi odpre in mi predvaja kot da bi nekej štekal
oz. kot da bi gledov diapozitive?
Damjan19 je napisal/-a:jaooooooooooooooooooooo...
če vam ni všeč glejte pa tuje oddaje.
mene že itak moti to, da podzavestno žeremo vse te ideje o avtku kot statusnemu simbolu in pa o nekih jahtah, ki jih ne bi mogu met pa če bi prodal organe cele svoje familije...
kapitalistično poneumljanje množic. nič druga...
fant pa je tak kot je, vsakmu pač ne more bit všeč: sej, men je tut smešn, sam ma on tako službo, ne jz in ga zarad tega ne bom pljuval
LP
Mini Me je napisal/-a:Kot je nekdo že napisal bodite srečni da sploh je oddaja o avtih v Slo.
Zakaj morate vedno v vsem iskati samo slabo?
Men je tip faca in o njegovih vozniških sposobnostih ne dvomim.
Če je kdo gledal tisti del kjer je z imprezo dirkal proti cros motorju
na zasneženi cesti,potem ve o čem govorim.
Vsak si misli kao to bi tud jest znal,pa še nikoli ni vozil avta nad 100KM.
Pravite da nič ne kritizira?In kaj naj bi kritiziral pri novem poršu,mercedesu S,
maseratiju,lamborginiju??Pa človek to so najboljši avti na svetu!!
Mini Me je napisal/-a:Kot je nekdo že napisal bodite srečni da sploh je oddaja o avtih v Slo.
Zakaj morate vedno v vsem iskati samo slabo?
Men je tip faca in o njegovih vozniških sposobnostih ne dvomim.
Če je kdo gledal tisti del kjer je z imprezo dirkal proti cros motorju
na zasneženi cesti,potem ve o čem govorim.
Vsak si misli kao to bi tud jest znal,pa še nikoli ni vozil avta nad 100KM.
Pravite da nič ne kritizira?In kaj naj bi kritiziral pri novem poršu,mercedesu S,
maseratiju,lamborginiju??Pa človek to so najboljši avti na svetu!!
yurchek je napisal/-a:Kdo bo kj plačal, zavarovalnica....avte ki jih dajejo novinarjem najbrž niso kasko zavarovani a? Mislim da ga bodo pri porscheju celo povabili na pogovor, da jim bo povedal izkušnje. Zakaj bi že izgubil službo? Zdej bo najbrž gledanost oddaje še narastla. Mislim pa da je prispevek produkcijsko v vrhu v sloveniji. Takšnih posnetkov, takšne kamere in glasbe nisem vajen pri slovenski produkciji, sploh na začetku uvod, (F&F)ko avto kao ukrade iz kontejnerja. Verjetno vas tud večina ni pomislila da to ni suhoparna oddaja o avtomobilih, ki so jo veseli poznavalci avtomobilov, ampak oddaja ki jo gleda pol slovenije, zato so avti tudi predstavljeni v bolj sproščenem jeziku, laičnem za vse tipe gledalcev, ki radi vidijo lep avto itd.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov