Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Simon123
Nov uporabnik

Napisal/-a Simon123 Če avg 17, 2006 9:01 am

BBoss, jaz sem že nehal štet kolikokrat so me izsiljevali vozniki osebnih avtov, najbolj pogosto v franciji dopustniki iz italije ki s tisimi paketi na strehi mahajo nekam proti španiji. :roll: En talent se je začel resno tiščati v mene in toliko da me ni zrinil na izvoz z avtoceste. En drug v frranciji se je zapeljal pred mene, po tistem ko sem ga spustil s pospeševalnega pasa, nato pa polno po bremzi ker je bila na cesti guma, namesto da bi odvil v desno na odstavnega in jo obvozil. Roba itak ob bremzanju vsa šla naprej, on pa potem po gasu in stran, kljub trobljenju in blendanju naj počaka. In še je takih situacij. Se pa tudi meni zdi glupo ko gre prehitevat s kilometrom na uro manj, ampak to je dosti kriv tudi prehitevani ker ne premakne tace za 5cm s tempomata da bi drugi šel mimo, jst to delam vedno če se nabere kolona zadaj ali pa če tudi en sam čaka več kot kakih 10 sekund. Sicer pa če te šef sili v nečloveške napore in tako naprej, si si najbolj kriv sam ker to pustiš, menjaj službo, itak je premalo šoferjev...

So pacienti med vozniki osebnih avtov in med tovornjakarji, na žalost...

Uporabniški avatar
Bric
Novinec

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a Bric Pe avg 18, 2006 6:39 pm

Simon123 je napisal/-a:BBoss, jaz sem že nehal štet kolikokrat so me izsiljevali vozniki osebnih avtov, najbolj pogosto v franciji dopustniki iz italije ki s tisimi paketi na strehi mahajo nekam proti španiji. :roll: En talent se je začel resno tiščati v mene in toliko da me ni zrinil na izvoz z avtoceste. En drug v frranciji se je zapeljal pred mene, po tistem ko sem ga spustil s pospeševalnega pasa, nato pa polno po bremzi ker je bila na cesti guma, namesto da bi odvil v desno na odstavnega in jo obvozil. Roba itak ob bremzanju vsa šla naprej, on pa potem po gasu in stran, kljub trobljenju in blendanju naj počaka. In še je takih situacij. Se pa tudi meni zdi glupo ko gre prehitevat s kilometrom na uro manj, ampak to je dosti kriv tudi prehitevani ker ne premakne tace za 5cm s tempomata da bi drugi šel mimo, jst to delam vedno če se nabere kolona zadaj ali pa če tudi en sam čaka več kot kakih 10 sekund. Sicer pa če te šef sili v nečloveške napore in tako naprej, si si najbolj kriv sam ker to pustiš, menjaj službo, itak je premalo šoferjev...

Se podpišem pod tvoj post.
Po mojem, bi morali vsi delati najprej izpit E kategorije (tovornjak z prikolico), in nato šele B kategorijo. Tako bi bila selekcija najboljša!
Slika

changer
Novinec

Napisal/-a changer Pe avg 18, 2006 7:27 pm

Simon123 je napisal/-a:BBoss, jaz sem že nehal štet kolikokrat so me izsiljevali vozniki osebnih avtov, najbolj pogosto v franciji dopustniki iz italije ki s tisimi paketi na strehi mahajo nekam proti španiji. :roll: En talent se je začel resno tiščati v mene in toliko da me ni zrinil na izvoz z avtoceste. En drug v frranciji se je zapeljal pred mene, po tistem ko sem ga spustil s pospeševalnega pasa, nato pa polno po bremzi ker je bila na cesti guma, namesto da bi odvil v desno na odstavnega in jo obvozil. Roba itak ob bremzanju vsa šla naprej, on pa potem po gasu in stran, kljub trobljenju in blendanju naj počaka. In še je takih situacij. Se pa tudi meni zdi glupo ko gre prehitevat s kilometrom na uro manj, ampak to je dosti kriv tudi prehitevani ker ne premakne tace za 5cm s tempomata da bi drugi šel mimo, jst to delam vedno če se nabere kolona zadaj ali pa če tudi en sam čaka več kot kakih 10 sekund. Sicer pa če te šef sili v nečloveške napore in tako naprej, si si najbolj kriv sam ker to pustiš, menjaj službo, itak je premalo šoferjev...

pošten post!

Uporabniški avatar
Bric
Novinec

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a Bric Ne avg 20, 2006 12:04 pm

Za vse, ki se niste še nikoli peljali v tovornjaku...
http://toolkitstatic.scania.com/YETD_2005/drivers_seat/land.asp?drv=23&bw=med
Slika

Uporabniški avatar
JaNi|86
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JaNi|86 To avg 22, 2006 10:21 pm

No danes sem slučajno to zasledil. Upam da tega še ni blo gor, če pa je blo pa se oproščam (priznam se mi ni dalo gledat vseh postov nazaj)
Vem da je gori posnetek od nesreče, samo tu pač še malo očividci govorijo pato
http://www.youtube.com/watch?v=eCZdakVV7OU

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Sr avg 23, 2006 9:56 am

Se popolnoma strinjam s tabo in sem samo čakal in upal, da se tudi na tem forumu pojavi voznik kamiona, ki razume promet in vožnjo kamiona v njem ter to tudi napiše. :bow

Saj vem, da vas je takih veliko, ampak tista manjšina argontnežev pač širi slab glas pa naj se to tiče kamionarjev, motoristov, mladih vozniko, dedkov s klobuki na glavi, CE-tablic (brez zamere ;) ), ženskih voznic, ipd, da ne naštevam.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne avg 27, 2006 3:35 am

mislm da ta tip ni zaspau ampak se je ujeu v tipicno cestno past. dobr da je blo drugo vozilo se en kamion, ker ce bi bli spredi sami os. avtomobili, bi bil masaker precej vecji.

ce si dobr ogledamo posnetek kamere, vidmo, da je crn avto ki je prsu pred kamionom v tunel tok odvil, da ga je skor odnesl. pa je mel osebni avto..

cesta je nevarna. dons smo jutr nas mogoce nebo vec.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov