RED_line je napisal/-a:in polo, tudi ti znaš imet slab dan tako da si ne misli da si zlata izjema.
Kritik je napisal/-a:Kaj se vsi tako čudite koliko je nesreč in koliko je mrtvih.... Mene po pravici povedano nič ne čudi, glede na to kaj se dogaja vsakodnevno na cesti. To je odraz naše družbe, tega ku*** turbo kapitalizma, čim več, čim boljši, čim krajši čas..... Vse to se odraža na cesti.
Ravno danes zjutraj mi je pred avto zapeljal, oz. me je izsilil en tipo z Hondo... Ne je*** on sistema, zapelje naravnost pred mene, ker pač vozim avto nižjega razreda in sem verjetno po njegovi logiki manj vreden na cesti kot on, pa ne da bi hitro speljal, po polžje, sej sem se že vključil na prednostno..... seveda jest pa po bremzi na max.....![]()
Tudi na avtocesti ali pa na regionalkah opažam, da vozniki zelo neradi vozijo za kakšnim slabšim avtom od njihovega. Ga je treba prehitet, pa tud če celih 30 km naprej vozi pred njem, gledal ga pa ne bo.... WTF?
Še enkrat povem, niso problemi v starih avtih, niti v cestah. So kakršni so. Problemi so v glavah in to se odražana cesti.
robert1 je napisal/-a:Nesreče in mrtvi na cesti so le odsev značaja in psiholoških težav.
Nesreče so kot samomori. Tu mislim na povzročitelje.
Če imaš rad svoje življenje in si z njim zadovoljen, ne boš tvegal , ne boš tvegano prehiteval in divjal, ampak užival v normalni in varni vožnji.
To, da smo na vrhu po samomorilnosti, kaže, da ima večina Slvoencev resne psihološke težave. Na cesti pa je takšen človek še ubijalec.
LudiLimun je napisal/-a:samo smetje, smetje in še 1x smetje. ta tema ma določen namen. to kar berem zadnih 5 komentarjev (neskončno dolgovezenje in dokazovanje) lahko preberem v katerikoli temi na tem forumu, samo da so mogoče povedek, samostalnik pa predmet v drugem vrstnem redu
Kritik je napisal/-a:Kaj se vsi tako čudite koliko je nesreč in koliko je mrtvih.... Mene po pravici povedano nič ne čudi, glede na to kaj se dogaja vsakodnevno na cesti. To je odraz naše družbe, tega ku*** turbo kapitalizma, čim več, čim boljši, čim krajši čas..... Vse to se odraža na cesti.
Ravno danes zjutraj mi je pred avto zapeljal, oz. me je izsilil en tipo z Hondo... Ne je*** on sistema, zapelje naravnost pred mene, ker pač vozim avto nižjega razreda in sem verjetno po njegovi logiki manj vreden na cesti kot on, pa ne da bi hitro speljal, po polžje, sej sem se že vključil na prednostno..... seveda jest pa po bremzi na max.....![]()
Tudi na avtocesti ali pa na regionalkah opažam, da vozniki zelo neradi vozijo za kakšnim slabšim avtom od njihovega. Ga je treba prehitet, pa tud če celih 30 km naprej vozi pred njem, gledal ga pa ne bo.... WTF?
Še enkrat povem, niso problemi v starih avtih, niti v cestah. So kakršni so. Problemi so v glavah in to se odražana cesti.
Polo78 je napisal/-a:LudiLimun je napisal/-a:samo smetje, smetje in še 1x smetje. ta tema ma določen namen. to kar berem zadnih 5 komentarjev (neskončno dolgovezenje in dokazovanje) lahko preberem v katerikoli temi na tem forumu, samo da so mogoče povedek, samostalnik pa predmet v drugem vrstnem redu
Potem pa ti kaj pametnega in konstruktivnega napiši oz. predlagaj v kakšno smer naj bi se debata razvijala, ker potem tudi tvoj post spada med "smetje".Jaz pravim še vedno bolje opozarjat in ozaveščat ljudi pa magar samo tule na forumu, kot pa nič naredit. Čeprav je pa res, da se tule ozavešča že ozaveščene, vsaj v večini mislim da je tako.
What you see is what you get, i.e. there was no cutting of the vehicle prior to the pictures being taken.
It is my brother-in-law that you see holding the mobile phone, he honestly doesn't know the speed that he was going at but wasn't near as fast as he has done in the past on that particular part of the road.
Although the road was completely dry he said that it felt he was on ice and the car just careened into the tree. He actually called the emergency services and climbed out of the car by himself, he spent only a couple of hours in hospital, apart from a few minor scratches he got a bandage around his little finger, I told him if he's not already religious he should take it up ASAP!
The car WAS a pristine RS6 ABT, I was supposed to pick it up that very day to borrow it from him for a week as I've always wanted to try out the ABT version. He really should have simply told me that he didn't want me to drive his car I'm so happy he is alive and all in one piece.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov