Napisal/-a bergkamp So apr 14, 2007 12:37 pm
Spet bom predrzen, nesramen, zatežen, nespoštljiv. Po včerajšnjem pogovoru z direktorjem salona Avto LEV Vrhnika, ki me je med pogovorom 2krat opozoril, da mi zaenkrat le SVETUJE naj ne govorim oz. pišem določenih stvari ker , se je on pozanimal in zlorabljam informacije(ob tem sem mu povedal določene stvari v ne ravno diplomatskem tonu, ker mi noben ne bo govoril da lažem), si bom vseeno drznil napisati določene stvari.
Omenjeni servis z vodjo servisa A.L. in direktirjem servisa D. noče izdati potrdila o ustreznosti vozila, čeprav sem se pred včerjašnjim tel. pogovorom oglasil na servisu in na podlagi predloženega izvedeniškega mnenja, ki ga vodja servisa A.L. ni hotel niti pogledati, in mi zabrusil da oni tega avta ne bodo več popravljali da naj grem na drug servis avto, pa naj popravi tisti, ki je izvedeniško mnenje napisal če je "takopameten", vse na način zgin pa se znajd kukr ti paše(seveda oni zaj.. vse skupaj, rešuje naj pa drug)...njegove besede (boste že zrihtal) in mi razlagal da je avto pregledal njihov sodni izvedenc r.s. s peugeot slovenija. Če je ta oseba sodni izvedenec izven delavnega časa, to ne velja za delo, ki ga opravlja na peugeot slovenija na tehničnem oddelku za reklamacije, zato njegova zavrnitev reklamacije ali kakorkoli ni uraden dokument da je avto ustrezen.
Ker sem bil razkurjen sem klical direktorja salona. Po nekajdnevnem klicanju sem ga ob zahtevi njegove tel. številke končno dobil in mu razložil situacijo. Le ta je rekel da oni s tem nimajo nič in da nas se obrnem na modri lev ker je on zadnji odprl menjalnik, ne glede na to da je zadnji delovni nalog odprt na njihovem servisu (avto lev) in da so na njihovem servisu s r.s. z PS (peu.slo.) op.p. določili avto kot ustrezen in s tem onemogočili popravilo.Poleg tega mi je rekel da itak nisem reklamiral (najraj bi ga kr užgav, on bo men k sm biv vsak tedn tm...) Gre se zato da vsi v en glas zatrjujejo da je avto dober, potrdila pa nočejo izdati čeprav na izvedeniškem mnenju piše da je zato pristojen uradni servis ali peugeot slovenije. Obstaja tudi posnetek pogovora med vodjo servisa in mano pri katerem le-ta zatrjuje da je avto ustrezen in da je z njim vse v redu, da pa on sigurno ne bo izdal potrdila.(mogoče mi uspe spravt na net, če ne pa v medije, sploh nimam zadržkov!) Seveda ne, če pa avto ni dober...
Poleg vsega mi direktor salona reče veste škoda ker ste šev na modri lev drugače bi se morda še dal kej... Prosm, Halo!!!Pa koga mate za norca, sej človk ne more da ne pade vn, znoru sm čist in ga nadru po telefonu sam nč(k bi se z glavo v zid zaletavu. Na koncu mi je samo reku če mislte da lažemo, goljufamo, ne znamo,pa pejte drgam sicer pa obstajajo pravne inštitucije. No če bojo to bral kar sigurno bodo, nej si preberjo da se nobenga ne bojim, sploh pa ne njih, ki zase govorijo da korektno opravljajo svoj posel (posneto).
Kle se še ne konča samo bom rajš zadržu naslednje korake pa pol kej napišem k bo kej konkretnejšega... LP
Zadnjič spremenil
bergkamp, dne Po apr 16, 2007 2:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.