Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 So feb 24, 2007 1:20 am

hehe... glej
ne bom več pisal v to temo, samo še tole
imej ti zadaj na havbi napis 2.0 al pa karkol..
mam 106 rallye 1.6, kolektor je supersprintov + decat + odprt lonec, glava spuščena, elektronika preprogramorana, amortizerji so Bilstein (tekmovalni) prednji fedri eibach,
zavore ebc red stuff spredaj + zadaj...
pa še...
pa še...

pospeški so boljši kot pri astri 2.0 16v (gsi)
vseeno, nevem kaj maš ti doterano, ampak VEM da te počim dol vsaj sekundo na kilometer.
tko da prosim pusti me pri miru, in kot ponavljam... moj zadnji post v tej debati ki pa je že čisti offtopic.

lp
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

trafo66

Napisal/-a trafo66 So feb 24, 2007 8:29 am

jaz mam napis ampak mam menjalnik z nižjimi prestavnimi razmerji .drugo pa ne rabim met doterano ker je itak moj topoloino hitrejši od "astre" bilo katere. od 0 do 100 okrog 7 sek.
saj ti nihče nič noče.

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp Po feb 26, 2007 8:24 pm

Bistvo je da ma vsak svoje izkušnje. Jz sm svoje povedu. Dokazovat drug drugmu se mi zdi brezveze. Tist k verjame naj, kdor pa ne misl tko k jz pa še kdo pa tut v redu. Kr tuki gor piše ni zmišlen, mogoče je al pa še bo komu to pomagal to je biv pa tut namen. LP

On
Novinec

Napisal/-a On Po feb 26, 2007 9:07 pm

Moje mnenje: Vsak posamezen Avto neglede na znamko in model ima svoje hibe, pa naj bo ta vreden "nov seveda" 8000UER pa tja do 60.000EUR, vsak se lahko pokvari:(!

To je pa težnja k čim večjim zaslužkom posameznih znam in pri veliki količini avtomobili se hitro kaj zalomi. Res pa je da dražje znamke namenijio več denarja za preverjanje kakovosti svojih modelov, vsaj praksa je takšna.

Moj nasvet: Lastnikom ki imajo probleme z svojimi jeklenimi konjički (Z servisom pa niso zadovoljni),in ki so še v garanciji svetujem da se obrnejo na glavnega v Sloveniji: Peugeot Slovenija v tem primeru, vendar ne preko maila oz. telefonske klica ampak z priporočeno "klasično pošto" in potrebno dokumentacijo, Citirajte stavke ki ste jih dobili od odgovornih na srevisu in tako naprej,....Če pa trdijo da je z avtom vse vredu naj to pisno napišejo in v primeru težav imate nekaj na papirju, DANES BESEDA NE ŠTEJE KAJ DOST

Pripište tudi, da v primeru da težave nebodo rešene boste en Izvod poslali na Matično podjetje v tem primeru Peugeot v Franciji in VERJEMITE, da se bodo težave kaj hitro rešile:) Lastne izkušnje

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To feb 27, 2007 12:30 pm

Zakva so zmer eni in isti. evo jih piizda jim materna francoska:

http://www.topgear.com/content/carsurve ... /02/1.html
Slika

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Napisal/-a bergkamp To feb 27, 2007 10:13 pm

Ja al pa kupuje ker je še zmer sorazmerno ugodno - sej pol k ga maš k kej crkne ni

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Napisal/-a bergkamp To mar 13, 2007 8:54 pm

A je kdo gledu preverjeno dons? :evil:

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Sr mar 14, 2007 3:02 am

Nixxon je napisal/-a:Zato, ker edino predost vidim v tem da se bo fajn mal naslajat, pa foušijo zdravit.

Ja, zgodilo se je enemu slovenskemu M6, v tujini. Avto zrihtan in dela kot nov že kako leto.

ja to je res dost folka bi blo fovš...not me...

jst sm prov veseu da ma folk tak avto, hvala bogu, drgač ga še vidt ne bi mogu ane.
drgač pa valda blagor unim k majo dnar in hude avte jst čist usem prvoščm
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr mar 14, 2007 9:01 am

bergkamp je napisal/-a:A je kdo gledu preverjeno dons? :evil:

Ja, vendar, roko na srce, vsaj pri BMWju jaz nisem opazil razlike med barvami, tako da ne vem. Ter dejstvo, da AA nima svojega ličarja ampak se da to delat ponavadi zunanjim izvajalcem.

Glede tipčka s Citroenom pa samo :roll: Kupi si nov avto na lizing od mame :? Tle je pomoje krivda 50/50, servis očitno ni sposoben avto popravit, tip mi pa tut deluje mal smotan + da gre razstavit ključ avtu, ki je v garanciji. :roll:
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Napisal/-a bergkamp Sr mar 14, 2007 5:10 pm

leasing je biv za bmw-ja ;) pa se je vidl da so ble pikce v barvi.
Pa kaj to mene briga a ma svojga ličarja al ne. Če vzame avto odgovarja za njega, kaj pa pol podpisujejo pogodbe s takimi k ne znajo štrihat. Vse pa nč.

Sej so vsi isti bmw, citroen, ... vsak ta nafuka. Unga fanta s citroenom pa dobr razumem k vem kako je to s servisi pr ns. Sm na istem. Dokler nimaš dokaza je za njih vse ok tut če ti avto razpada tko k njemu. Un k je pa avto prodav se bo pa naredu neumnga k valda bo mev same stroške s takim avtom če ga bo popravlu. Probaš če gre, gre...

Moje mnenje sam stran od PSA.

avtor afric "kljuc ki se je razletel na 5 kosov"

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr mar 14, 2007 6:34 pm

Zakaj stran od PSA-ja? Dokler mam jaz sam osebno same dobre izkušnje z njimi, me noben ne prepriča da so to slabi avti? 3 Peugeoti nobenih problemov (od 206, 406 pa do 407). Peugeote mamo v familiji že 9 let, brez pripomb.
Je pa seveda res da pogosteje nabašeš na bombo recimo pri kakem malem avtomobilo ki jih dnevno nardijo OGROMNO, kot pa pri BMW-ju serije 7 (samo kot primer in se ne navezuje na nič)

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Napisal/-a bergkamp Pe apr 13, 2007 5:38 pm

po eni stran imaš prav, sam vseeno vem za preveč primerov... mimogrede, zgodba še ni končana v kratkem napišem kaj se dogaja...

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Napisal/-a bergkamp So apr 14, 2007 12:37 pm

Spet bom predrzen, nesramen, zatežen, nespoštljiv. Po včerajšnjem pogovoru z direktorjem salona Avto LEV Vrhnika, ki me je med pogovorom 2krat opozoril, da mi zaenkrat le SVETUJE naj ne govorim oz. pišem določenih stvari ker , se je on pozanimal in zlorabljam informacije(ob tem sem mu povedal določene stvari v ne ravno diplomatskem tonu, ker mi noben ne bo govoril da lažem), si bom vseeno drznil napisati določene stvari.

Omenjeni servis z vodjo servisa A.L. in direktirjem servisa D. noče izdati potrdila o ustreznosti vozila, čeprav sem se pred včerjašnjim tel. pogovorom oglasil na servisu in na podlagi predloženega izvedeniškega mnenja, ki ga vodja servisa A.L. ni hotel niti pogledati, in mi zabrusil da oni tega avta ne bodo več popravljali da naj grem na drug servis avto, pa naj popravi tisti, ki je izvedeniško mnenje napisal če je "takopameten", vse na način zgin pa se znajd kukr ti paše(seveda oni zaj.. vse skupaj, rešuje naj pa drug)...njegove besede (boste že zrihtal) in mi razlagal da je avto pregledal njihov sodni izvedenc r.s. s peugeot slovenija. Če je ta oseba sodni izvedenec izven delavnega časa, to ne velja za delo, ki ga opravlja na peugeot slovenija na tehničnem oddelku za reklamacije, zato njegova zavrnitev reklamacije ali kakorkoli ni uraden dokument da je avto ustrezen.

Ker sem bil razkurjen sem klical direktorja salona. Po nekajdnevnem klicanju sem ga ob zahtevi njegove tel. številke končno dobil in mu razložil situacijo. Le ta je rekel da oni s tem nimajo nič in da nas se obrnem na modri lev ker je on zadnji odprl menjalnik, ne glede na to da je zadnji delovni nalog odprt na njihovem servisu (avto lev) in da so na njihovem servisu s r.s. z PS (peu.slo.) op.p. določili avto kot ustrezen in s tem onemogočili popravilo.Poleg tega mi je rekel da itak nisem reklamiral (najraj bi ga kr užgav, on bo men k sm biv vsak tedn tm...) Gre se zato da vsi v en glas zatrjujejo da je avto dober, potrdila pa nočejo izdati čeprav na izvedeniškem mnenju piše da je zato pristojen uradni servis ali peugeot slovenije. Obstaja tudi posnetek pogovora med vodjo servisa in mano pri katerem le-ta zatrjuje da je avto ustrezen in da je z njim vse v redu, da pa on sigurno ne bo izdal potrdila.(mogoče mi uspe spravt na net, če ne pa v medije, sploh nimam zadržkov!) Seveda ne, če pa avto ni dober...

Poleg vsega mi direktor salona reče veste škoda ker ste šev na modri lev drugače bi se morda še dal kej... Prosm, Halo!!!Pa koga mate za norca, sej človk ne more da ne pade vn, znoru sm čist in ga nadru po telefonu sam nč(k bi se z glavo v zid zaletavu. Na koncu mi je samo reku če mislte da lažemo, goljufamo, ne znamo,pa pejte drgam sicer pa obstajajo pravne inštitucije. No če bojo to bral kar sigurno bodo, nej si preberjo da se nobenga ne bojim, sploh pa ne njih, ki zase govorijo da korektno opravljajo svoj posel (posneto).

Kle se še ne konča samo bom rajš zadržu naslednje korake pa pol kej napišem k bo kej konkretnejšega... LP
Zadnjič spremenil bergkamp, dne Po apr 16, 2007 2:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So apr 14, 2007 1:30 pm

Prekleta birokracija, a jim ni jasn da nej avto že spravijo u red in se rešijo javne blamaže. Banda ena... Jes pospešeno menjam čist vse orignalne dele kar se jih da. Na mojem avtu razn pleha ni več peugeotove stvari skorej ;)
Slika

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Napisal/-a bergkamp So apr 14, 2007 1:38 pm

Pugi je napisal/-a:Prekleta birokracija, a jim ni jasn da nej avto že spravijo u red in se rešijo javne blamaže. Banda ena... Jes pospešeno menjam čist vse orignalne dele kar se jih da. Na mojem avtu razn pleha ni več peugeotove stvari skorej ;)

:-) ti pa si faca. mogoče ti pa zato zdej dela:-)

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Ne apr 15, 2007 11:14 am

hehe Pugi, lepa

Naj ti v homologacijo napišejo poleg Made in France še Reassembled and upgrade by Pugi ;)

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Napisal/-a bergkamp Po apr 16, 2007 2:29 pm

Čedalje bolj sem mišlenja, da je tole odlično za kšn direkt al pa tednik... :twisted:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po apr 16, 2007 5:31 pm

BBoss je napisal/-a:hehe Pugi, lepa

Naj ti v homologacijo napišejo poleg Made in France še Reassembled and upgrade by Pugi ;)

Počas se bo Made in Taiwan bolš začelo slišat kot Made in France :D

Tista za v homologacijski karton pa ni slaba ideja. Upgrade z Mađarskimi deli :D
Slika

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Napisal/-a bergkamp To apr 24, 2007 11:41 am

V petek poslov na Peugeot Slovenija pisno pritožbo. Čeprov mi je po en stran kr mal žov, da nism prec na tržni inšpektorat. No če ne bom zadovoljen z njihovim odgovorom oz. če ne bojo odgovorl v zahtevanem času, pa sam še na TI pošlem pa na direktu se oglasim :twisted:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov