Napisal/-a Legoless To nov 27, 2007 4:45 pm
Da vam opišem še mojo izkušnjo, ki je precej drugačna od vaših. Avto sem začel voziti že pri 13 letih (samo v garažo in ven, na parkirišču obrnit, ipd). Ker nisem mogel čakati, da se lahko peljem tudi kakšno daljšo razdaljo, sem šel opravljati izpit že pri 17 letih (rd imam konec septembra). Začel sem opravljati okoli 20. januarja 2007 imel sem zelo dobrega inštruktorja, tako da sem izpit za voznika s spremljevalcem opravil v prvo že 10. februarja po odvoženih 23 urah. Nato sem si kupil avto (za katerega sem denar sam zaslužil) in v spremstvu staršev v 8 mesecih prevozil dobrih 10.000km, povsod po Sloveniji. Nato pride rojstni dan in še isti dan opravim občinske teste, prijavim se tudi na izpit. A izpitni rok v Celju je tokrat skoraj 1 mesec in komaj sem čakal na izpitno vožnjo (vmes sem še naredil približno 1000km z lastnim avtom), ki sem ga imel nekje v sredini oktobra. Nato pride izpit, prej sem odvozil še 2 uri v avtošoli, da sem se privadil avtošolskega dizla (sam imam namreč bencinarja). Na izpitnem centru zjutraj ob pol devetih počakam izpitnika in ga pozdravim, ko me pokliče. Izročim mu tudi izpitni kartonček in tip mi že začne komplicirat. Najprej naj ne bi naredil nočnih voženj (v kartonu so bile vpisane 4, se je po koncu vožnje inštruktor skregal z njim), ne glede na to, da sem prevozil več tisoč km tudi ponoči. Nato mi zateži, da nisem plačal izpita (HALO, kako sem potem dobil rok), kopija računa ga sploh ni zanimala. Nakar mi začne komplicirat, ker sem mu dal osebni dokument star 2 leti in sem na sliki z očali, na izpitu sem pa imel leče in še zaradi inštruktorja, ker je bil vpisan moj prvi inštruktor, ki ga pa ni bilo več v avtošoli. Ampak takoj sem dobil občutek, da izpita ne bom dobil. Odpraviva se dol brez besed, vsedemo se v avto, tip se priklene in mi zaželi srečno vožnjo. Brez napak odpeljem iz parkirišča proti centru mesta. Bila je gosta megla in veliko prometa, a nisem bil prvič v takšni situaciji, zato nisem bil zmeden niti živčen. Vozil sem popolnoma sproščeno. Po končani vožnji (nikoli nisem peljal več kot 70km/h) na parkirnem prostoru izpitnega centra, mi tip začne razlagati napake. In kaj sem storil narobe zaradi česar sem tudi potem padel. Na semaforju se vklopi rumena luč, jaz zabremzam in ustavim 2cm nad belo črto (sprednji odbijač je bil 2cm nad belo črto, gume niso bile na njej). Po njegovo bi moral iti čez, a jaz sem se raje ustavil, ker je bila gosta megla in nisem dobro videl nasprotne strani križišča. To je bila menda usodna napaka. Nato je pri menjanju pasov moral zadaj vozeči kombi v gužvi "stopiti na bremzo". Dobesedno tako je rekel, nisem ga izsilil. Ampak moral je pobremzati, ne glede na to, da sem se peljal 50km/h kot je bila tudi omejitev. Potem je bila še ena napaka, ker ko sem se umaknil oviri na cesti (dovolj kmalu dal žmigovec, se varno pomaknil na nasprotni pas, pogledal ogledala) mi je ugasnil levi smerokaz, kar se zgodi v večini avtov, ko odvrtiš volan nazaj. Še enkrat ga nisem prižigal, ker sem bil že na nasprotnem pasu v bližini ovire, kar bi naj bila napaka. Potem zadnja napaka, ki sem jo naredil je bila pri bočnem parkiranju. Izpitnik me pelje v neko stransko ulico in reče vzratno bočno parkirajte. Ulica je bila čisto prazna, nobenega parkiranega avta nikjer, zato sem se odločil parkirati nekje na sredini. Vzvratno ga parkiram točno v box, 15 cm od roba. Na koncu mi tip omeni, da moram ustaviti vzporedno z avtom (KAKO ČE GA NI BILO). Seveda je na koncu še pristavil lonček z izjavo, da nisem pogledal vzvratnega ogledala ko sem parkiral (pa kaj še, tudi inštruktor je videl, da sem 2x pogledal). In zaradi zgoraj omenjenih napak sem padel na izpitu. Takšne napake namreč delajo čisto vsi vozniki, večkrat na dan. Nič usodnega, nič zelo narobe. In zdaj me zanima, kaj vi ki niste več vozniki začetniki mislite na to? Kljub temu, da po mnenju tega izpitnika nisem sposoben za na cesto, sem prevozil še dodatnih 1000km v naslednjem mesecu ko sem čakal na drugi rok. Vse seveda varno in brez nezgod.
Izpit sem nato naredil v drugo brez napak. Bil je drug izpitnik, popolnoma drugačna vožnja od prve. Relacija približno enake težavnosti, le brez bočnega parkiranja. Tip je car, na koncu mi reče: "Ali je bla težka proga?" In mu odgovorim z "Niti ne", nato pa reče: "Potem pa še enkrat, da bo težja." in se zasmeji. Nato še doda: "Čestitam, opravili ste. Pa srečno vožnjo." Na koncu sem imel vsega skupaj 39 ur (v 8 mesecih sem vsake 2 meseca naredil 2 uri vožnje v avtošoli skupaj z mojimi spremljevalci, kar je potrebno za obnovo dovoljenja). Vse skupaj me je prišlo dobrih 700€.
Moje mnenje glede opravljanja vozniškega izpita je pa naslednje. V avtošoli naj bi se učili pravil, da bi bilo manj nesreč in več defenzivnih voznikov. To drži, vendar samo prvih 5 ur, toliko rabi povprečen voznik, da se nauči pravil in vožnje. Vse kar je več, je pa samo vadba IN učenje opravljanja izpita NE vožnje! Nikakor se ne strinjam s tem, da moram voziti bližje desnemu robu, saj sem že nevem kolikokrat ponoči skoraj zbil nekega pijanca brez kresničke, ki se je počasi pomikal ob cesti. Zdaj ne vozim več ob desnemu robu. V avtošoli se prav tako moraš postaviti pravokotno v križišče, nepreklicno, ne glede na to da pustiš odbijač na križišču, ker je takšen klanec (točno to se mi je zgodilo v avtošoli odgovor takratnega inštruktorja: Ni važno, avto je tak od avtošole, glavno da ti izpit narediš, pol se boš itak drugač fural). Potem razno obračanje itd. komu se še potem ljubi "pravilno" obračat? Ustavljanje pri stop znaku v preglednem praznem križišču in podobne bedarije, samo dokazujejo da izpit ni več to kar bi moral biti. Poznati pravila in se jih držati sigurno, ampak da padeš, ker si slučajno ustavil par cm nad belo črto, varno ustavil pri rumeni luči, čeprav lahko greš čez, je velika bedarija.
Se opravičujem z dolgim postom, a zdaj ko imam izpit v roki me ne skrbi več. Vsem ostalim, ki še niste delali pa odsvetujem vožnjo s spremljevalcem, saj je glede na mnenje izpitnika, ki sem ga imel prvič, slabše če se bolje znajdeš v prometu in delaš manjše napake, kot pa da imaš srečo in brez napak opraviš izpit, a povzročiš nesrečo prvič ko se sam znajdeš v nepredvideni situaciji.
Lp