Technologic je napisal/-a:Ni tako da ko ti detektor zapiska te že meri, in če policaj pač takrat pritisne te že ima izmejenega ali res dosti prej piska?
Naj pove kdo ki ga ima, ker ga nimam samo iz tega razloga ker mi vsi govorijo da ko piska je prepozno že.
Zdej logično je, da dokler te ne meri ne more piskat. Detektor rabi najprej nekaj da bo sprejel in potem javil. Torej, če policaj sedi v avtu in se z kompanjonom pogovarjata, kako bosta čez 15min enga nekje pojebala ti radar ne more piskat, ker na dišečo smrekco v avtomobilu ne more reagirat. Policaj te pomeri, pištola izstreli žarek in detektro ga sprejme, piska ko nor in v tisti sekundi ti začneš zavirat. Zdej pa če maš smolo in te je prvič zadel zna biti, da si jih naj****. Če te prvič ni izmeril in more ponoviti meritev, damn lucky you. Za kaj več bo treba še malo počakat, da se še malo informiram pri varuhih pravice. Za stacionarce je pa zmaga. Sicer ne vem katerega imaš in kako deluje, ampak sam sem malo preprobal. Ni dolgo nazaj, ko sem ga srečal v Postojni in so lopovi merili za nazaj

Men neki piska in ne dam glihe, ker mi je že prej piskal in sem vedel da ni toto. Pridem mimo kangooja pa detektor ponori. Men nč jasn. Pa kje da fak se skrivaš. In mi vžge, ne se jebat. Pogledam v vzratno ogledalo in ITAK, zagledam enega belega kangoojčka. X-Hair lepo obrne in gre nazaj, se ustavim pri Kangooju in postavim par vprašanj.

Po 10min se odpravim, zavijem proti Postojni obrnem in da bom posnel. In so hudiči že pospravljali. Zgolj naključje ali ...
Gosič tile posnetki so čež lužo. In tam je stvar zelo zanimiva. Kolega je imel to šanso da ga je sprobal tudi tam. Ob vsakem policijskem avtomobilu je piskal

Tudi tisti, ki so se vozili nasproti na Interstate.

Ni ravno dobra primerjava z stanjem v sloveniji.
Žalostno je tole, ker eni mislijo da če bojo to kupili, so rešeni in cegu na gas. V tem primeru bi jih prepovedal prodajat. Ta stvar ni vsemogočna, ampak ob par finticah postane prov uporabna. In za tole kar ga rabim sam, je odličen. Seveda stvar ni 100€, ker tisto pa verjetno res samo piska in po enem mesecu vržeš v smeti.
In tukaj je lep posnetek.
http://www.youtube.com/watch?v=3tkSwFscXHI
Takoj ko sem prišel izza ovinka ga je našel. Pri 23s jaz vem da nekje nekaj je. In po dosedanjih prejetih podatkih imam nekak 7s časa da prilagodim hitrost. Se pravi za mojih 120 po magistralni za na morje sem rešen. Pa da mi ne bo sedaj kaki mozoljevec bil brihtn, ker tisti ki pozna cesto in se je že vozil tam ve, da ni to za smrtno obsodbo. Hvala
Mogoče še kej?