Pavel_P je napisal/-a:Voith je napisal/-a:no uglavnem ESP ali ne ESP nesrec bo v sloveniji se zmer isto al pa se vec. ne zato ker bi blo premal boschevih skatlic v avtomobilih ampak zaradi tega ker ima veliko avtov enega konja, ki sedi za volanom prevec.
kar privede do ugotovitve da ne rabimo obveznega ESP-ja v avtomobilih, ampak rabimo terapije strpnosti in potrpljenja. skratka psihiatra v vsako vas pa se frustracije nebojo skos na cesto manifestirale. upam.
Ne, to privede do ugotovitve da rabimo psihiatra v vsaki vasi, poleg tega pa tudi druge stvari, ki pripomorejo k bolj varni vožnji.
In zdej še petdesetič v tej temi: Nimajo vsi vozniki frustracij, večina je normalnih voznikov, za take voznike, torej za večino se bo vgradil esp, ker želimo da je večina varna in ne idijoti ki provocirajo na cestah. Lahko pa zaradi mene tudi za njih. Tud sam kdaj ksn pregleden, prazen, poznan ovinek rad hitreje prepeljem in bi mi bilo super če bi me esp rešil. Tko da moj naslednji avto bo sigurno imel esp.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov