Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Če maj 05, 2005 7:55 pm

HajdukS je napisal/-a:V tej celi debati se strinjam edino in izkljucno z slideom. Honda CTR ob optimalnem speljevanju hitreje pospesi v vsakem primeru kot punto, hitrejsa je na kakrsnikoli progi in na autobahnu- FACE IT. Stevilke povejo svoje.

(To ne pomeni da niste se vidl kako na ksni dirki kdo z puntotom kdaj premaga hondo CTR...)

dejstvo je oz. ta prepir se je začel iz enega razloga

punto je počil hondo, tako slavnega type-r(ki je meni osebno ogaben)
me sploh ne zanima če oni tip ni mel pojma v hondi ali je mel kaj pojma, v glavnem poču ga je

in ker seveda ker to našim hondašem ni po volji so takoj začeli pljuvat po fiatu in puntu gt

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Če maj 05, 2005 7:55 pm

Lej vrabčki k bote vi mal avtov prešraufal boste vidl da se splača kupt japonca kot pa skos italjana šraufat da ga lah pol spet tiščiš 100.000Km :lol:
....

Uporabniški avatar
ZeMo gt_punto
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ZeMo gt_punto Če maj 05, 2005 7:56 pm

Zame so najboljši avtomobili Fiati in legendarne Lancie.
Vi pa probajte razumet da hude lancie in Fiati so in vedno bodo bili turbači . Japonci pa se delajo pametne in delajo neki v-tec sisteme sam to so njihovi nadomestki za turbino.
Sam čez kakšno Lancio integrale in delto s4 ga pa ni in nikoli ne bo bilo.

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 Če maj 05, 2005 7:57 pm

FireSTORM je napisal/-a:
HajdukS je napisal/-a:V tej celi debati se strinjam edino in izkljucno z slideom. Honda CTR ob optimalnem speljevanju hitreje pospesi v vsakem primeru kot punto, hitrejsa je na kakrsnikoli progi in na autobahnu- FACE IT. Stevilke povejo svoje.

(To ne pomeni da niste se vidl kako na ksni dirki kdo z puntotom kdaj premaga hondo CTR...)

me sploh ne zanima če oni tip ni mel pojma v hondi ali je mel kaj pojma, v glavnem poču ga je

in ker seveda ker to našim hondašem ni po volji so takoj začeli pljuvat po fiatu in puntu gt

iz kje pa zdj type -r :? :? a ni bil VTI ??
Slika

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Če maj 05, 2005 7:58 pm

FireSTORM je napisal/-a:

ja wawww sj fiesta je pa M5 dol uscala in kaj zdej :o
....

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če maj 05, 2005 7:59 pm

honda zakon!!! ta je pa dobra pišeš kot dve leti star otrok
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Če maj 05, 2005 7:59 pm

lancia delta integral e je itaq zakon in bo zakon ostal...

sicer so meni tudi všeč italjani in američani :twisted:

nebom reko da so honde neki slabi avti, sam nebi ga pa mel, že iz principa ne
ker je pol folka dobesedno fukjenega na ta avto in ga kot sem že prej povedal pošteno precenjuje!

neki BMW star okrog 85-90 letnik 50kSIT
neka honda isti letnik približno pa hoče tip met okrog 200kSIT

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če maj 05, 2005 8:00 pm

ZeMo gt_punto je napisal/-a:
Neyo-Neyo je napisal/-a:
WILLIAMSCAR je napisal/-a:Stari a ti veš ,da so za hondo dosti dražji deli kot za fiata.

ja sm fora je u tem STARI da honda se manj kvari kot fiat tko da ti ni treba kupvt dragih delov. Valda so pocen za fiata če se pa rad kvari (iz izkušenj velik puntotom sm že menjalnik menju k mu je šu ležaj not) sicer so pocen deli sm komu se pa da to skos šraufat :o U bistvu problem je če se zakantaš s hondo pol pa vidš kok so dragi deli :(

To so izgovori ker ne priznate poraza! Fiata če znaš vozit lahko veliko voziš. Moj Punot GT ima 250.000 km in še zmeraj lepo dela, v teh kilometrih pa je veliko več bil ta avto res hitro vožen.

pejt do enga mehanika pa ti nej mal vse pogleda,al pa pejt probat kakega Gtja vozit ki je bil ravno kar obnovljen ,pa boš pol vidu kolk ti leti po 250k km ;)

Za ostale ,se mi zdi da ste že kr bolniki postal :?

Willi, glede VTI,a je ta voznik lesen al kaj

Pol primerjate TypeR z GTjem,ste mal ruknjeni, Zakaj,se sami vprašite

Dejte mal resnosti prnest temu forumu,pa se ne prerekat kot babe o šminkah,itaq je pa tole obsojen na LOCK,kot sem že prej napisal,

Res brez veze :?
Slika

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 Če maj 05, 2005 8:00 pm

ZeMo gt_punto je napisal/-a:... delajo neki v-tec sisteme sam to so njihovi nadomestki za turbino.

ti si tud en nadomestek :har :cry :lol:
Slika

Uporabniški avatar
ZeMo gt_punto
Novinec

Napisal/-a ZeMo gt_punto Če maj 05, 2005 8:00 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:honda zakon!!! ta je pa dobra pišeš kot dve leti star otrok

To ti pa dam čist za prov!

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Če maj 05, 2005 8:00 pm

T1cK0 je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:

iz kje pa zdj type -r :? :? a ni bil VTI ??

Punto GT vs Civic Type R
http://www.puntopower.com/video/challen ... _ctr1.mpeg
http://www.puntopower.com/video/challen ... _ctr2.mpeg

tukaj
Zadnjič spremenil FireSTORM, dne Če maj 05, 2005 8:02 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis Če maj 05, 2005 8:01 pm

TKOLE BOMO REKL:
Honde se manj kvarijo, in so soliden avto,
Punto GT je pa stroj s TURBINO, pac ima turbino...sej mu ne skoduje, ane? Je hitr, ma pospeske, in to hude...

Japonci so vedno bli sportniki in bojo ostal.....pac znajo z avti
Italijani pa tud znajo sportnike delat....

Punto GT ponuja ob svoji moci in ceni in vsem ostalim lepe uzitke za vozno, in ima realno ceno, ne pa kot Honda, 12 let star avto in ima visjo ceno od puntov...so predrage

Skratka, oba avta sta dobraa, tuki ni zmagovalcev... vsak bo nasel prednost v svoji znamki, to ti je kot pri racunalnikih AMD vs. INTEL PENTIUM - lahko se kregamo non stop pa ne bomo vidl konca!

PUNTO GT 1 : 1 HONDA VTI

Zdej pa pejmo na :pivo
Zadnjič spremenil Eddis, dne Če maj 05, 2005 8:03 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
...ima se - može se, nema se - folira se...

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Če maj 05, 2005 8:02 pm

Jaz u bistvu ne hvalm samo honde pač japonci so veliko veliko bolj napredni kot italjani to je dejstvo :o
....

Uporabniški avatar
ZeMo gt_punto
Novinec

Napisal/-a ZeMo gt_punto Če maj 05, 2005 8:03 pm

killah bee je napisal/-a:
ZeMo gt_punto je napisal/-a:
Neyo-Neyo je napisal/-a:
WILLIAMSCAR je napisal/-a:Stari a ti veš ,da so za hondo dosti dražji deli kot za fiata.

ja sm fora je u tem STARI da honda se manj kvari kot fiat tko da ti ni treba kupvt dragih delov. Valda so pocen za fiata če se pa rad kvari (iz izkušenj velik puntotom sm že menjalnik menju k mu je šu ležaj not) sicer so pocen deli sm komu se pa da to skos šraufat :o U bistvu problem je če se zakantaš s hondo pol pa vidš kok so dragi deli :(

To so izgovori ker ne priznate poraza! Fiata če znaš vozit lahko veliko voziš. Moj Punot GT ima 250.000 km in še zmeraj lepo dela, v teh kilometrih pa je veliko več bil ta avto res hitro vožen.

pejt do enga mehanika pa ti nej mal vse pogleda,al pa pejt probat kakega Gtja vozit ki je bil ravno kar obnovljen ,pa boš pol vidu kolk ti leti po 250k km ;)

Za ostale ,se mi zdi da ste že kr bolniki postal :?

Willi, glede VTI,a je ta voznik lesen al kaj

Pol primerjate TypeR z GTjem,ste mal ruknjeni, Zakaj,se sami vprašite

Dejte mal resnosti prnest temu forumu,pa se ne prerekat kot babe o šminkah,itaq je pa tole obsojen na LOCK,kot sem že prej napisal,

Res brez veze :?
In ti si en pametnjakovič ki bo vedu kako moj GT leti ???
Vrjem leti zelo leti!

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če maj 05, 2005 8:04 pm

edis vse je res kar si napisal sam hondaši se stem ne morjo sprjaznit!
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis Če maj 05, 2005 8:04 pm

Neyo-Neyo je napisal/-a:Jaz u bistvu ne hvalm samo honde pač japonci so veliko veliko bolj napredni kot italjani to je dejstvo :o

Raje reci da so bolje napredni od Fiata, ne od Italijanov, ne pozabi na: Ferrari, Maserati, Lamborghini...
...ima se - može se, nema se - folira se...

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Če maj 05, 2005 8:04 pm

lenivec je napisal/-a:
ZeMo gt_punto je napisal/-a:To so izgovori ker ne priznate poraza! Fiata če znaš vozit lahko veliko voziš. Moj Punot GT ima 250.000 km in še zmeraj lepo dela, v teh kilometrih pa je veliko več bil ta avto res hitro vožen.

daj daj daj
ne ga srat, ti maš ja fiata to je ribne 3x na dan tak da ne laži nimaš 250k km (če pa že maš si pa vsaj 100 mašin že menjal, pa na vsaki 10 generalk)
250k km majo lahko samo honde brez da bi ribnile...

:lol:
če mašino menjaš se ponavadi resetira števec kilometrov :lol:

če pa je tebi punto crkoval pa ni rečeno da vsem crkuje...
če se fiat redno vzdržuje kot se more, redne preglede dela in to, nima kaj zaribat

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt Če maj 05, 2005 8:05 pm

Sedaj pa dosti CTR je pac po podatkih boljsi in japonci so trenutno eni najboljsih konstruktorji avtov na svetu....sam nemi neki streljat kdaj to kdaj je uni naderu to in to...fiat je naredil 1.6 in to ne 160ps temvec 180ps nov punto......kaj ni zadosti!!!! to da se dva dajata je use odvisno kako so avti vzdrzevani....pac en je lahko vec utrujen drug manj itd........ :twisted:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov