Cruisin je napisal/-a:Izognit se ga na kilometer. Kličem za ene luči za golfa, mi pove da je cena 30eur. Okej, zelo poceni in se opdravim v ta kraj bogu iza nogu. Pred tem smo se zmenili še za sprednjo šipo za transporterja ter spojler za golf iv. Super, cene so ugodne ni kej. Pridemo, mu povemo po kaj smo prišli, pa se obnaša, kot da je bog. Okej, bmk, samo da dobimo robo. Šipe nezna dati dol (čeprav smo rekli da kupimo 100%) oz. se spravi ko mi pridemo. Spojler za golfa zlomi, luči pa sem začuda dobil cele, a cena je bila 60 eur, češ, 30 je za kos. Ker idijot bo pa klical za nepar luči? Okej, še zmeraj relativno poceni, jih kupim.. Vprašal sem ga še za naslon za roko pa mi model reče "ŠELE PRŠU SI PA BI RD PRŠU NA VRSTO", pa mu nazaj odvrnem, da sem tle že skoraj eno uro. Model me pogleda in reče "aja, no sej boš zdej". Mislim aroganca do amena.
Ampak ko ga bom srečal,takrat ga bom mal streznil!!!!!Mislim njegov mogočen,brezvezni,pokvarjeni in lopovski ego!!!
crxdelsol je napisal/-a: Itak pa so vsi ki imajo tele avtoodpade malo "čudaki" tako da jih je treba jemat z rezervo.
so še pa večji talenti tile odpadarji. Recimo sem ta ekran potovalnega iskal pri enem bližje meni...je reko cena polovica novega... torej 200 halooo... tudi zelo nesramen...no pri feštajnu pa sem ga dobil za 40
croma_man je napisal/-a:feštajnu vsak dan non stop od jutra do večera zvoni telefon, vsi bi radi nekaj meli kar ima on, sej ni problem, lahko vsak svoj odpad odpre pa prodaja dele če misli da je to kos torte ko te v minutnem intervalu folk kliče.
croma_man je napisal/-a:feštajnu vsak dan non stop od jutra do večera zvoni telefon, vsi bi radi nekaj meli kar ima on, sej ni problem, lahko vsak svoj odpad odpre pa prodaja dele če misli da je to kos torte ko te v minutnem intervalu folk kliče.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov