Debate, ki niso vezane na ostala področja...

need 4 speed
Novinec

Napisal/-a need 4 speed Ne feb 07, 2010 12:12 pm

Sej sm že par strani nazaj napisau..kokr se zmenš, tok pa košta. 8) Tko da ni on nič kriv, če sta vi2 dala 20€ za konektorje.

plavko61
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a plavko61 Po mar 01, 2010 8:53 am

Lani se je nekaj slišalo da bi mu naj inšpekcija prepovedala parkiranje avtov na tistem travniku? Ali je še vse kar po starem? Lepe veze mora imet ta šalabajzer debeli.

Uporabniški avatar
Cruisin
Novinec

Napisal/-a Cruisin Po mar 01, 2010 9:59 am

Izognit se ga na kilometer. Kličem za ene luči za golfa, mi pove da je cena 30eur. Okej, zelo poceni in se opdravim v ta kraj bogu iza nogu. Pred tem smo se zmenili še za sprednjo šipo za transporterja ter spojler za golf iv. Super, cene so ugodne ni kej. Pridemo, mu povemo po kaj smo prišli, pa se obnaša, kot da je bog. Okej, bmk, samo da dobimo robo. Šipe nezna dati dol (čeprav smo rekli da kupimo 100%) oz. se spravi ko mi pridemo. Spojler za golfa zlomi, luči pa sem začuda dobil cele, a cena je bila 60 eur, češ, 30 je za kos. Ker idijot bo pa klical za nepar luči? Okej, še zmeraj relativno poceni, jih kupim.. Vprašal sem ga še za naslon za roko pa mi model reče "ŠELE PRŠU SI PA BI RD PRŠU NA VRSTO", pa mu nazaj odvrnem, da sem tle že skoraj eno uro. Model me pogleda in reče "aja, no sej boš zdej". Mislim aroganca do amena.

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Po mar 01, 2010 10:23 am

Cruisin je napisal/-a:Izognit se ga na kilometer. Kličem za ene luči za golfa, mi pove da je cena 30eur. Okej, zelo poceni in se opdravim v ta kraj bogu iza nogu. Pred tem smo se zmenili še za sprednjo šipo za transporterja ter spojler za golf iv. Super, cene so ugodne ni kej. Pridemo, mu povemo po kaj smo prišli, pa se obnaša, kot da je bog. Okej, bmk, samo da dobimo robo. Šipe nezna dati dol (čeprav smo rekli da kupimo 100%) oz. se spravi ko mi pridemo. Spojler za golfa zlomi, luči pa sem začuda dobil cele, a cena je bila 60 eur, češ, 30 je za kos. Ker idijot bo pa klical za nepar luči? Okej, še zmeraj relativno poceni, jih kupim.. Vprašal sem ga še za naslon za roko pa mi model reče "ŠELE PRŠU SI PA BI RD PRŠU NA VRSTO", pa mu nazaj odvrnem, da sem tle že skoraj eno uro. Model me pogleda in reče "aja, no sej boš zdej". Mislim aroganca do amena.

Na odpad pridejo idioti tudi samo po eno luč, verjetno zato ni vedel :roll:
Drugače je pa dec zelo zaposlen poleg svojih mehanikov sam veliko "šravfa" in hkrati govori po dveh telefonih in verjamem, da si ne zapomni ravno vsake stranke kaj bi rada.
Sem bil že velikokrat pri njem, vsakič dobil kar sem hotel, če ni imel časa sem sam vzel kakšen del iz avta, cena pa taka kot se zmeniš ;)

Sem ravno mesec nazaj šel iskati dele za cliota in že vse naberemo pa vidim dol na hribu ravno takega cliota, kot sem ga imel doma razbitega pa mu rečem, če loh raje tega razstavim, da mi ni treba celega barvati pa pride z bagerjem in iz kupa snega potegnemo cliota pa ga slečemo do golega :lol:

Z deli res ne ravnajo najbolje in veliko vijakov kar potrgajo, ampak za primerno ceno zadeva še vedno uporabna.
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide Po mar 01, 2010 10:32 am

Če imaš razbito samo eno luč, zakaj bi kupil dve? Sem isto kupil samo eno, ne vem zakaj bi kupil dve, če je druga luč na avtu cela :roll:

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Po mar 01, 2010 10:41 am

Itak je poden, oni tam, eh , ... kaj čmo' , ...

Jaz tud zdaj nuuuuujno rabim ene dele, za menjalnik, pa nebom šel tja .

Prej po celi Sloveniji kot pa tja, oziroma tja sploh Ne, - Nikoli , vsaj dokler se tip ne poboljša + izkaže še za nazaj .

Potem pa že morda .

Lp + #

a1986a
Nov uporabnik

Napisal/-a a1986a Sr apr 07, 2010 6:48 am

človek je baraba.pridš tam pa kr sika kje si parkiral pol sploh nima tega kaj ti je po telefonu rekel da ima in da je pogledal ce ima...res ta telebajsek je cist v riti skoda se z njim se kdaj ukvarjat

greiner
Nov uporabnik

Re: Izkušnje z avtoodpad feštajn

Napisal/-a greiner Po feb 14, 2011 9:49 pm

Pozdrav vsem.
Jst bom sam tko reku! Pred časom sm biv pr temu idiotu feštanu.....Rabu sm ABS enoto za audija,ga kličem če ima in pravi, ja imamo na zalogi-100eur stane....Ok, se odpeljem 150km daleč do njega(da ne govorim o napotkih kam it itd....)....Čakal sm najmanj 2h da se me je le negdo lotil in vprasal kaj rabim-s tem da sm tega modela takoj ko sm prišel našel in mi je rekel da naj malo počakam....nato ni bilo nobenega 2h,ker so bili na malici.Ok razumem...Nato spet čakam in čakam,niko te ne je** tam pr njem, na konc le pride do men in...kaj ti rabš? mu povem da sma se čula po tel. in povedal sm mu že po tel. št. serije te abs enote pa je takrat rekel mamo na zalogi...in odložil!Gre model iskat in mi reče te enote pa sploh nimamo.Pa sm mu rekel,da 4h nazaj ste mi rekli da imate na zalogi a zdaj da tega nimate???Sm reku kako lahk tako nategujete folk da pride do vas a na konc je stvar čist drugačna? Mi je rek če mi kaj ne paše naj se spucam al neki takega od tam!!
Sam to bom rekel, kot pravjo čez 7let pride vse prav!!!Modela sm si dobr zapomnu in od takrat naprej sm jst z nim zaključo!!!Ampak ko ga bom srečal,takrat ga bom mal streznil!!!!!Mislim njegov mogočen,brezvezni,pokvarjeni in lopovski ego!!!

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Po feb 14, 2011 10:39 pm

Ampak ko ga bom srečal,takrat ga bom mal streznil!!!!!Mislim njegov mogočen,brezvezni,pokvarjeni in lopovski ego!!!

Srečal si ga že tam pa ga nisi torej te je velik gobec.

Sem rabil za peugeota par delov in dobil zelo zelo ugodno. Nimam pripomb. Itak pa so vsi ki imajo tele avtoodpade malo "čudaki" tako da jih je treba jemat z rezervo.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po feb 14, 2011 10:46 pm

crxdelsol je napisal/-a: Itak pa so vsi ki imajo tele avtoodpade malo "čudaki" tako da jih je treba jemat z rezervo.

Hja...kak keri. To naše tele iz naših koncev je tut en oreng bik. Tisti iz Dobruške vasi je pa legenda :)

Sicer pa sem iz dveh virov slišal povedati, da se je s feštajnom mogoče vse zment.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Po feb 14, 2011 11:47 pm

dve izkušnji,ena dobra ena slaba... kupil ekran za potovalni računalnik... sicer je rekel da ga nima,ampak sem ga sam tam poiskal na odpadu... cena ugodna...delavci niti ne vedo kaj vse imajo tam....

drugič pa preko telefona govori da ima zadnji most...celo več mostov na zalogi,odmontirane,izbiram lahko po letnikih... 3x ga vprašam za tip avtomobila ....rekel da imaaa.... drug dan naredim 50 km.... nobenega mostu....

so še pa večji talenti tile odpadarji. Recimo sem ta ekran potovalnega iskal pri enem bližje meni...je reko cena polovica novega... torej 200 halooo... tudi zelo nesramen...no pri feštajnu pa sem ga dobil za 40
Zadnjič spremenil Zois, dne To feb 15, 2011 12:04 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
Mdriver
Novinec

Kraj: Okolica Kopra

Napisal/-a Mdriver To feb 15, 2011 12:03 am

Ta tip mora res bit perša baraka.....pomoje ima :lol: short memory loss :lol:
My Audi A3 1.8T (180HP) !

http://www.youtube.com/watch?v=P0K9b78X ... re=related

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec To feb 15, 2011 2:03 am

Jaz sem ga 3× klical in je kr med pogovorom prekinjal. in to na zamiku 5 min, in on se je delal kot da prvič govori z mano..

@zois za "cena polovico novega" pa gre ziher za onega v ločah :D

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To feb 15, 2011 5:31 am

klical tega pesjana, pa to ne moreš vrjet kakšen odnos.

Cene vse po 20€, karkoli sem ga jaz vprašal iz moje seznama delov ki jih potrebujem :lol:

pol pa sem ga vprašal če res 20, pa je brezobrazno odgovoril: sej lahko naredim 40€ , ni problema, pa še se nekaj oglašal.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol To feb 15, 2011 9:54 am

so še pa večji talenti tile odpadarji. Recimo sem ta ekran potovalnega iskal pri enem bližje meni...je reko cena polovica novega... torej 200 halooo... tudi zelo nesramen...no pri feštajnu pa sem ga dobil za 40

Polovica novega - buser :D On pa je res metalno moten.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To feb 15, 2011 10:20 am

feštajnu vsak dan non stop od jutra do večera zvoni telefon, vsi bi radi nekaj meli kar ima on, sej ni problem, lahko vsak svoj odpad odpre pa prodaja dele če misli da je to kos torte ko te v minutnem intervalu folk kliče.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko To feb 15, 2011 11:04 am

croma_man je napisal/-a:feštajnu vsak dan non stop od jutra do večera zvoni telefon, vsi bi radi nekaj meli kar ima on, sej ni problem, lahko vsak svoj odpad odpre pa prodaja dele če misli da je to kos torte ko te v minutnem intervalu folk kliče.

saj vse to razumem pa da ima zelo pestro pa vse...
sam nemore ti pa rečt da ima ta del(ki sem ga iskal) da ga ta trenutek v roki drži ko z mano govori pa de se 100% nebom zastonj dol pripeljal,ko pa pridem dol k njemu začuda tega dela ni blo.

mislim no reč da ni pa je,a to tko težko al kaj

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ To feb 15, 2011 2:11 pm

Arogantn je do amena..Pa z onimi "ka bi pa ti rad" al pa njegove delavce prosiš če lahko dobiš določen del, ti ponavadi še reče noben ne nič nazaj. Razumem da ma dost dela, pa skos telefon, pa naj si drugače razporedi, nabavu neko tajnico al kaj js vem, popis kaj majo materjala, ne pa da je vse skupaj nametano.
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist To feb 15, 2011 2:31 pm

Sem bil tam z kolegom po havbo, pa je nama hotel prodati neko zjebno, tiste lepe kaj so bile na avtih pa je rekel da ne proda dol ker avto prodaje v celoti. In čakaš ko butl da te sploh ker pogleda.
Glede tega kako pa je imel takrat stvar oz avtei nametane po tistem hribu bi me bilo sram če bi jaz bil lastnik tega odpada, očitno še ni videl kakšnega urejenega avto odpada v tujini.

croma_man je napisal/-a:feštajnu vsak dan non stop od jutra do večera zvoni telefon, vsi bi radi nekaj meli kar ima on, sej ni problem, lahko vsak svoj odpad odpre pa prodaja dele če misli da je to kos torte ko te v minutnem intervalu folk kliče.

Vrjamem da mu telefon nonstop zvoni, zato pa obstajajo tajnice oz en folk bi imel, da bi mu skrbel za prodajo - če ma za ferrarija bi lahko imel za tajnico tudi.
Alfa romeo 147

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R To feb 15, 2011 2:35 pm

Če bi hotu, bi lahko imel on-line store, svinjarijo pa neorganiziran nered okol bajte res ni problem naredit, pač skoz doštukava iz ene ure v drugo....V bistvu je z vsem kar se cedi v tisto grapo ekološka bomba :mrgreen:
RiDe hArD
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov