Joie de vivre! je napisal/-a:Čaj? Sem mislil, da je tvoja najljubša pijača kri
kje si pa najdu podatek, da je moja najljubsa pijaca caj?

prav si imel, moja najljubsa pijaca je kri.. sam mora biti od mladih devic.. glede tega sem izbircen

gustelj je napisal/-a:Voith je napisal/-a:
js sm profesionalni voznik in sem na cesti 10x bolj previden kot ti. to si upam stavt za levo jajce.
.......................
ampak; ko je prazna cesta ob 3h zutri, se pa pelem 250 ce mi mal vetr v rit piha.
in to bom pocel pa tut ce se morm v nemcijo preselt zarad tega.
noben politik ciganski k zivi v letu 1943 mi tega nebo preprecu.
Brez komentarja! Ni vredno zgubljati kakršnih koli besed. Človek je povedal vse, še več kot je treba.
kater del ti tle tocno ni jasen ti teslo skodozeljno?
IcEm4n je napisal/-a:edine (poleg tajkunov), k jih lahko dobr izmolzejo![]()
![]()
sej zato majo pa poslanci pol kosila v parlamentu po 40 centov in na brdu sendvice po polovicni ceni in zastonj kavo

NaceM je napisal/-a:@Voith
Ja na Nizozemskem sem videl najboljše vzdrževane ceste od vseh, kar sem bil po Evropi. Pač da država tudi nekaj na to, ne pa tako kot naša, kot je že pisal en... Najprej je cesta nova pa 90 omejitev, potem pa se ceste ne vzdržuje in nabijejo gor omejitev 70 in zadeva rešena... Kazni je najlažje upalit! Sam sem slišal, da policaji poslance še posebej radi ustavljajo in jim nič skozi prste ne pogledajo.Če je to res... Super za policaje.
itak tm je vse zrihtan v 0. in tut sama drzava podpira ljudi in jih stimulira na vseh moznih podrocjih. recimo v mestu lahko parkiras zastonj ce imas majhen avto ala smart ali pa celo ce imas fickota, ce imas velik avto je pa precej draga parkirnina. pol recimo starodobniki, popuste majo vse mozne, majo lepe crne tablce in na vsakem koraku vids ksn res lep primerek starodobnika. tle pr ns se pa sam kregajo skos vsi. urejen ni pa nc.
in takih primerov je se miljon. razmisljajo in na podlagi tega pol sprejemajo zakone. kaksen kontrast ce primerjas z nasimi ki se se vedno po 50 letih obremenjujejo kdo je rdec in kdo bel.
to je ena stran, druga stran je pa to, da so na nizozemskem ljudje nasmejani in prijazni. in to je skupna lastnost, ki jo najdes kamorkoli na nizozemsko gres, edin mogoce v amsterdamu kjer je itak mesanca ljudi iz celega sveta, so mal bolj zivcni, pa se tm je dost bolj znosno kot je blo v sloveniji kadarkol.
tko da ce bo kdo obiskoval nizozemsko priporocam, da se ne zasidra v amsterdamu ker sam amsterdam je z izjemo kurb in trgovin z gobami precej brezveze. pac tko lublana pa pol in mal vecji stari center.
zarad tega ker so ljudje dobre volje tm, se tut tok ljudi odseli tja. js grem sigurn spet v baarn cim bo prva priloznost. mal na relaksacijo od te domovinske napetosti vsakodnevne.
drgac pa ce se komu poslusa njihov radio: http://www.arrow.nl/rock/
skos dobra muska ce ti je saj prblizn usec rock..
bom spisu eno odo nizozemski v sekciji potovanja in izleti enkat ko se mi bo dal, obljubim