ROFLMAO je napisal/-a:sploh nima veze avtomobilist ali pa motorist, povsod so isti bumbarji, neko nedeljo sem se sel peljat z mojim skuterjem, se peljem po obvoznici 50 (omejitev 60) ceprav mi gre skuter okoli 90km/h in vsakic ko sem pogledal v ogledalo je bilo vec avtov za mano, in noben me ni prehitel (ni bila polna crta in nasproti se ni noben peljal) in potem me zacnejo prehitevat v nepreglednem ovinku in v kriziscu, kaj ce bi nasproti pripeljal avto?tovornjak? kaj bi naredil? mene bi zrinil s ceste
drugi primer isto nedeljo, se peljem normalno po cesti 50km/h pogledam v ogledalo, cisto za ritjo se mi peljal avto, in kar od nikjer pade mimo mene kot kladivo motorist, lih tolko da me ni zapel v balanco, ker je prehiteval v skarje, in ko se je po parih sekundah sprostil promet nasproti me prehiti se tisti avto za mano, po polni crti, cisto ob meni, me zapel z ogledalom, dobro da me ni potegnilo, samo roko mi je malo odbilo, in vozil sem cisto po robu ceste, da ja nebi oviral kao hitrejsega prometa za sabo
tako da nima veze, kaj vozis, odvisno je kako imas v glavi postimano, in kako si si zasluzil denar za nakup tega vozila...
boste rekli da posplosujem? ni res! to sta bila samo primera da so lahko in motoristi in avtomobilisti isti bumbarji, in ogrozajo sebe in promet okoli sebe
tako da...
evo se strinjam sam določeni ne vejo kaj se dogaja po cesti pa kr neka n..... za to js ko se vozim z svojmu skuterju mam ponavadi pov vozišča tk da če je ovinek me ne more prehitevat kak avto ker prehitevajo določeni avtomobilisti sam da gre nos mimo pol pa nazaj ti pa pol premzaj pa se izogibaj po bankini al pa luknjam gledi tistega 200km/h iz ovinka (mislim zelo hude ovinke lahko zvoziš z tako hitrostjo)