blazp je napisal/-a:Bi pa včasih z veseljem komu dal za brisalce obvestila redarstva in svoj trr na položnici :P :P :P
x2

blazp je napisal/-a:ali je mogoče kje napisal, da je lomil brisalce in delal črte? drugače pa se to tudi meni zdi dosti grdo in brez veze. Dvigneš brisalec in to je to (da se lastnik na daleč, ko vidi avto malo zasekira), ne vem pa zakaj bi uničeval avto.
Tudi ne vem, zakaj bi klical redarje. S tem samo pomagaš služit državi. Raje lastniku pač na lep način poveš.
Bi pa včasih z veseljem komu dal za brisalce obvestila redarstva in svoj trr na položnici :P :P :P
a_sist je napisal/-a:bass je napisal/-a:Mah, te parkirne probleme je treba na flegma reševat.
Če kdo peš "rezervira" parking lepo počasi parkiram z malo več gasa, da je glasen avto, pa je. Ni rezervacij. Tisti stoječi tam se pa itak umakne.
Bolj mi gre na živce (sem iz centra LJ), ko mi folk iz cele Slovenije parkira pred blokom. Nekateri celo zaparkiravajo razne dovoze... tudi v takih situacijah je treba ohraniti nivo.
Vprašam kaj delajo tam in jih kulturno opozorim, da je to parking za stanovalce in da je pri maximarketu garažna hiša.
Večina se takoj umakne in gre ta en evro prišparat drugam, nekateri pa pametujejo in nabijajo. Take lepo počakam, da parkirajo in jih neposredno zaparkiram, ter flegma odkorakam. Do sedaj je bil le eden, ki je pametoval, da ma nevemkake veze na policiji pa da se mi bo zaletel v avto pa nevemkaj...tudi tega je sicer kmalu pamet srečala in se ne vrača. Ostali pa zbegano gledajo, ter molče stojijo poleg avta, ko jih šok mine pa počasi in oziraje se nazaj odkorakajo kamorkoli že.
V večini primerov lepa beseda lepo mesto najde. Pa privzdignjeni brisalci in podobno.
Debili so pa povsod in nekateri bi prav rabili eno lekcijo...
9 let sem živel v ljubljani, 5 let od tega v centru. Moj avto je velikokrat nasrkal zarad takih pametnjakovičev kot si ti.. in to direkt pred hišo, kjer sem živel.. Nekako kar predvidevaš, da če avto nima LJ tablic, da je nekdo prišel na pivo in parkiral v 'tvoji' ljubljani. Ko je bil kak koncert v križankah tudi jaz nisem mogel parkirati pred bajto,pa kaj potem.. nisem šel s ključem okoli in okoli avta, potem pa še polomil brisalcev.. it happened to me tho
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Senad je napisal/-a:jaz sem enkrat pred šolo parkiral tam pri vhodu v kuhno (ker drugje ni bilo placa), in pridem čez 2h nazaj, pa mam listek na šipi:
ste lastnik zelo lepega avtomobila, sklepamo da imate vozniški ispit, verjetno znate tudi dobro vozi, VENDAR O PARKIRANJU NIMATE POJMA.
sem tisti listek gledal enih 5 min, pa mi ni blo jasno od kod, kdo, kje, ... pa sem si mislo svaka čast onemu ko si je to zmislo... od takrat naprej, vedno pazim da ne parkiram pred vrati.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Umiri no konje pa malo bolj pozorno beri, saj vem da je petek.
Jaz za svoje sosede točno vem kaj vozijo, ostali pa pač zelo očitno nimajo kaj tam parkirat. Sicer se vandalizma še nisem posluževal, moram pa priznati, da je včasih prav svinjsko mikavno. In tudi zaslužili bi si.
Raje povem, pokažem, narišem, kot pa komu poškodujem avto, saj avto ni nič kriv, da ima neumnega (škrtega) lastnika. :P
eclipse_R je napisal/-a:
pa vsi ki poznamo župo vemo kako je tam s parkiranjem, parkira se tudi na neoznačenih mestih, ampak VEDNO tako, da imajo avti prost prehod (pač je parkirna kriza, tudi redarstvo nikol ne tala listkov..)
lp
eclipse_R je napisal/-a:bass je napisal/-a:Umiri no konje pa malo bolj pozorno beri, saj vem da je petek.
Jaz za svoje sosede točno vem kaj vozijo, ostali pa pač zelo očitno nimajo kaj tam parkirat. Sicer se vandalizma še nisem posluževal, moram pa priznati, da je včasih prav svinjsko mikavno. In tudi zaslužili bi si.
Raje povem, pokažem, narišem, kot pa komu poškodujem avto, saj avto ni nič kriv, da ima neumnega (škrtega) lastnika. :P
kaj pa če je prišel k meni na obisk, ki stanujem tam, moj avto pa je na servisu? malo prehitro se tkole sklepa.. sicer pa če boš suvereno zaparkiraval avte, se kar pripravi in potem ne jokat, ko ti bo kdo kaj avtu naredill. se pa strinjam, s tem parkiranjem je jeba, pred pisarno nam stalno zaparkiravajo dovoz na zasebno parkirišče, da ne omenjam ljudi v župančičevi jami. če se le malo znajdeš se da parkirati v roku par minut in nekaj krogov okoli (ob največji gužvi), a nekateri še vedno flegma puščajo avte zaparkirane. Zanč je en k****n z volvotom CX90 lepo suvereno zaparkiral avto od punce (njej se mudilo na izpit, čakala ga je vsaj 15 minut.), jo pridem iskat, peljem, in ko prideva nekje 2 uri kasneje nazaj uganite kaj? tisti volvo lepo še vedno parkiran sredi ulice, na istem mestu. (v takih primerih - tudi sam nisem vandal - pa tudi mene ma, da bi mu šel narest rajse okol in okol avta pa še kako sporočilo bi mu nalimal na pleh s kakim trdovratnim in razžirajočim lepilom). Človeku se seveda ni dalo hodit (ko sem prišel po punco sem videl vsaj 5 primernih mest za parkiranje v radiju 50m)..
pa vsi ki poznamo župo vemo kako je tam s parkiranjem, parkira se tudi na neoznačenih mestih, ampak VEDNO tako, da imajo avti prost prehod (pač je parkirna kriza, tudi redarstvo nikol ne tala listkov..)
lp
bass je napisal/-a:.......... Mi pa smo še vedno "zastonj parking" za škrtuhe iz cele jebene SLO. .....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov