Mitsubishi je napisal/-a:@ nebivedu:
1.) dej ne nakladej glede katalizatorja, takmu k bi ti, bi dal jes kazen da si nej vgradi katalizato in MIR. Ne blebetaj, da ma avto boljši izpust, k en z katalizatorjem,prosm te...
Ne kot en, ampak kot večina s starimi katalizatorji.
Mitsubishi je napisal/-a:2.) sej ni res, da nebi nč dal, sej vemo kaj ponujajo: višjo vrednost za avto, k gre v prešo in subvencijo, to zame ni NIČ! Se pa strinjam, da bodo eni zravn spet dobr basnl..
Mitsubishi je napisal/-a:3.) ja ampak ti pri tvojem 18 let starem avtu MORŠ delat generalko, morš vse to menat če se češ vozt in morš tut plačat za to, pri novem ti pa en leeeep cajt nebi blo treba, pa še garancijo maš. Normalno da je za s-klasso treba dt 900 eur za klasičn servis, sam to zej ni primerjava. Jes govorim za avte, ki bi bli recimo dosegljivi ljudem k majo po 500 eur plače in to so razni clioti ipd. tam je pa servis 150-200 eur! pusti zej ekskluzivne avte, ker tistim ljudem k majo novo s-klasso ni pomembno kok je servis!
Ne ni mi je treba delat, niti je ne delam, pa ima avto 420.000km. Povedal sem samo koliko pride generalka. Moj avto še vedno dela s prvimi končniki pri teh kilometrih.
Mitsubishi je napisal/-a:4.) sory nebivedu, sam tole je blo pa zele zelo grdo in brez osnove. Od kje teb ideja, da mi oče krkol plačuje? Alo stari, že 7 let sem zaposlen, od tega mam 4 leta že svojo firmo in vsak mesec tut plačo. 4 leta mam svoj flat, k sm ga tut jes obnovu za ene par takih mečk k jo mam, pa še zunej jo bom zej mogu (spet ene par starih mečk keša), sam j*** ga, to sm vedu, k sm šu v staro bajto...kaj nej?tko je
In res me prosim ne podcenjuj, ker me niti ne poznaš, tudi jaz te ne podcenujem.
Resno? Mislim da sam sebe precenjuješ in to zelo. Poznam namreč tvojega očeta osebno in to zelo dobro, ker smo nekaj časa sodelovali poslovno.
Mitsubishi je napisal/-a:5.)se strinjam, da bi država mogla bit bl socialna glede stanovanj mlajšim ljudem, na žalost se na tem področju zlo počas premika, mislm da pa loh lih zarad te recesije in vsega, ker se je letos podpisalo 25% manj pogodb za stanovanja ipd. pričakujemo hud padec cen stanovanj, ki so bile do predkratkim res vesoljske!
Ne da se premika počasi, sploh se ne premika. Kaj ti pomaga 300 novih stanovnaj, če je pa prosilcev 10.000, pa noben nima tok denarja, da bi si kupil 3 kvadratne metre tega stanovanja.
Mitsubishi je napisal/-a:6.)ha, kako si to fajn by the way reku ''delavci bodo pac nastradal'' kkr češ, kdo pa so oni, koji so on faktor? mislm da bi ornk drgač reku, če bi bil ti eden izmed njih, tvoji starši ali kdo drug poznan! človek a si predstavljaš kakšn pressure je tole zele, k ljudje ne vejo če bodo nasl. dan mel šiht, če bodo mel za hrano,obleko in stroške? kje nej pa en k je str 50 let zdej dobi še šiht? ne glej tko neodgovorno na to no! zelo je pomembno da se ta branža spravi k sebi, zelo!
Poglej, doma imam očima, ki je star tok, da ima še par let do pokoja. Pri 50ih je ostal brez službe. Mati je vzela kredit in kupila sta par kletk za kure in je vsak dan hodil naokoli po stanovanjih in prodajal j***a. Zaslužil je več kot je dobil s svojo plačo prej v firmi. Sam sem mu zrihtal računalnik in je na njem sam vodil evidenco, pa je "izšolan" skladiščnik.
Torej vse se da, samo če imaš voljo. In tudi za te delavce se bo našlo delo, samo če ga bodo hoteli, treba bo pa tut malo sociale zraven. Kdor pa noče delat, plačo bi pa rad vlekel, tak pa pač nima prihodnosti. (takim pa samo naša država daje potuho - cigani).