Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po dec 01, 2008 10:40 pm

Mitsubishi je napisal/-a:
im nobody je napisal/-a:onesnažen?s čim?

Pa alo? a si pismen ti? a kej bereš kaj se dogaja po svetu, a kej bereš zakaj se vse avto-firme zele na veliko trudjo s hybridi, ecoti, vodikovimi scenami, bifuel, bluetec,dynamic eficienty ipd. ?
Dej no...mal se najprej pozanimej, pol pa pametuj!

Ne ti se pozanimaj, koliko pride izdelava akumulatorja in koliko onesnažuješ okolje z njim. In pozanimaj se koliko je potrošene energije za izdelavo vodikovih celic? Ker boš potem videl, da je proizvodnja tega zelo velik onesnaževalec, ki prehiti avtomobilsko industrijo za faktor 100, če ne več po onesnaževanju okolja.

Daihatsu je predstavil katalizator, ki ga vgrajujejo v svoje avtomobile. Zdrži 4x dlje od kateregakoli mercedesovega ali drugih avtov (testirano) in ko je na koncu ne pusti vžgat avta, dokler se ne zamenja. Poleg tega povleče 70% težkih kovin iz izpuha, narejen je pa iz recikliranih materialov.
Koliko ostalih firm ima tak katalizator?

Pa v sloveniji še generalnega uvoznika nimamo za to znamko.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Po dec 01, 2008 10:41 pm

pravi humor :lol:

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Po dec 01, 2008 10:44 pm

nebivedu je napisal/-a:
Mislim da je pred idejo da bi dali več kot 10 let stare avtomobile stran prvo na vrsti, da poskrbijo za mlade, da si bi lahko vsak privoščil svoje stanovanje in si ustvaril družino. Potem ko bodo pa vsi preskrbljeni, naj pa najedajo s takimi bolanimi idejami, ampak takrat bo vsak, ki že ima stanovanje tudi z veseljem zamenjal avto.

s tem se pa popolnoma strinjam... :clapclap
lp

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Po dec 01, 2008 10:45 pm

normalno :lol: folk je naiven...še enkrat na kratko....zemlja se ne segreva zaradi nas ampak sonca...mi nismo omembe vredni...ne pozna se niččč...če co2-ja nebi blo še pšenica nebi rasla

folk je pa naiven...država tega ne bi delala da bo nam lepo...ampak da bo v profitu....oni nikoli ne bojo šli na zgubo...boli njih falus kok se zemlja segreva...oni vejo da se ne zarad nas ampak je to neki normalno ker se to spreminja skozi celo ero...
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi Po dec 01, 2008 10:49 pm

@ i'm nobody: sploh nam komentiral, se vid kok si ''na nivoju'' ti

@ žiiga: jaaa, jasno mi je, sej nism reku, da je to fajn pa da bo dobro za take ljudi, zej ste me res kle napadl..

@ nebivedu:
1.) dej ne nakladej glede katalizatorja, takmu k bi ti, bi dal jes kazen da si nej vgradi katalizato in MIR. Ne blebetaj, da ma avto boljši izpust, k en z katalizatorjem,prosm te...
2.) sej ni res, da nebi nč dal, sej vemo kaj ponujajo: višjo vrednost za avto, k gre v prešo in subvencijo, to zame ni NIČ! Se pa strinjam, da bodo eni zravn spet dobr basnl..
3.) ja ampak ti pri tvojem 18 let starem avtu MORŠ delat generalko, morš vse to menat če se češ vozt in morš tut plačat za to, pri novem ti pa en leeeep cajt nebi blo treba, pa še garancijo maš. Normalno da je za s-klasso treba dt 900 eur za klasičn servis, sam to zej ni primerjava. Jes govorim za avte, ki bi bli recimo dosegljivi ljudem k majo po 500 eur plače in to so razni clioti ipd. tam je pa servis 150-200 eur! pusti zej ekskluzivne avte, ker tistim ljudem k majo novo s-klasso ni pomembno kok je servis!
4.) sory nebivedu, sam tole je blo pa zele zelo grdo in brez osnove. Od kje teb ideja, da mi oče krkol plačuje? Alo stari, že 7 let sem zaposlen, od tega mam 4 leta že svojo firmo in vsak mesec tut plačo. 4 leta mam svoj flat, k sm ga tut jes obnovu za ene par takih mečk k jo mam, pa še zunej jo bom zej mogu (spet ene par starih mečk keša), sam j*** ga, to sm vedu, k sm šu v staro bajto...kaj nej?tko je
In res me prosim ne podcenjuj, ker me niti ne poznaš, tudi jaz te ne podcenujem.
5.)se strinjam, da bi država mogla bit bl socialna glede stanovanj mlajšim ljudem, na žalost se na tem področju zlo počas premika, mislm da pa loh lih zarad te recesije in vsega, ker se je letos podpisalo 25% manj pogodb za stanovanja ipd. pričakujemo hud padec cen stanovanj, ki so bile do predkratkim res vesoljske!
6.)ha, kako si to fajn by the way reku ''delavci bodo pac nastradal'' kkr češ, kdo pa so oni, koji so on faktor? mislm da bi ornk drgač reku, če bi bil ti eden izmed njih, tvoji starši ali kdo drug poznan! človek a si predstavljaš kakšn pressure je tole zele, k ljudje ne vejo če bodo nasl. dan mel šiht, če bodo mel za hrano,obleko in stroške? kje nej pa en k je str 50 let zdej dobi še šiht? ne glej tko neodgovorno na to no! zelo je pomembno da se ta branža spravi k sebi, zelo!
Mitsubishi Sigma 3.0 V6 24V & Mercedes-Benz S 420 V8 32V
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po dec 01, 2008 10:50 pm

im nobody je napisal/-a:normalno :lol: folk je naiven...še enkrat na kratko....zemlja se ne segreva zaradi nas ampak sonca...mi nismo omembe vredni...ne pozna se niččč...če co2-ja nebi blo še pšenica nebi rasla

Tukaj se tudi ti motiš. Zemlja se ne segreva samo zaradi sonca. Pač so na zemlji hladna in topla obdobja. Trnutno smo v takem toplem obdobju. Ko bo to obdobje mimo, pa bo prišlo spet hladno. Mi smo v vsem tem mogoče 1 do 2 procenta, u bistvu praktično nič.

Jst tako pravim - mora se segret, da bo šlo več vode v zrak, zato, da pride do večjih padavin in ohlajanja, ko bo pa ta voda padla nazaj na zemljo (seveda ustrezno agregatno stanje), se bo pa vse orenk ohladilo. Ta dan je pa mogoče jutri, mogoče pa čez 100 let al pa čez 10.000 let, vedel bomo pa takrat ko bo prišel, kej dost prej pa ne.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Napisal/-a im nobody Po dec 01, 2008 10:59 pm

Temperatura povzroča spremembe CO2 in ne obratno!

Vzrok globalnega segrevanja - ker temperatura se dviguje - je SONCE. Posledice dviga temperature so našli tudi na drugih planetih, na Marsu, Plutonu in ostalih planetarnih telesih.

to sm mislu povedat nebivedu ;)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po dec 01, 2008 11:03 pm

Mitsubishi je napisal/-a:@ nebivedu:
1.) dej ne nakladej glede katalizatorja, takmu k bi ti, bi dal jes kazen da si nej vgradi katalizato in MIR. Ne blebetaj, da ma avto boljši izpust, k en z katalizatorjem,prosm te...

Ne kot en, ampak kot večina s starimi katalizatorji.

Mitsubishi je napisal/-a:2.) sej ni res, da nebi nč dal, sej vemo kaj ponujajo: višjo vrednost za avto, k gre v prešo in subvencijo, to zame ni NIČ! Se pa strinjam, da bodo eni zravn spet dobr basnl..

Mitsubishi je napisal/-a:3.) ja ampak ti pri tvojem 18 let starem avtu MORŠ delat generalko, morš vse to menat če se češ vozt in morš tut plačat za to, pri novem ti pa en leeeep cajt nebi blo treba, pa še garancijo maš. Normalno da je za s-klasso treba dt 900 eur za klasičn servis, sam to zej ni primerjava. Jes govorim za avte, ki bi bli recimo dosegljivi ljudem k majo po 500 eur plače in to so razni clioti ipd. tam je pa servis 150-200 eur! pusti zej ekskluzivne avte, ker tistim ljudem k majo novo s-klasso ni pomembno kok je servis!

Ne ni mi je treba delat, niti je ne delam, pa ima avto 420.000km. Povedal sem samo koliko pride generalka. Moj avto še vedno dela s prvimi končniki pri teh kilometrih.

Mitsubishi je napisal/-a:4.) sory nebivedu, sam tole je blo pa zele zelo grdo in brez osnove. Od kje teb ideja, da mi oče krkol plačuje? Alo stari, že 7 let sem zaposlen, od tega mam 4 leta že svojo firmo in vsak mesec tut plačo. 4 leta mam svoj flat, k sm ga tut jes obnovu za ene par takih mečk k jo mam, pa še zunej jo bom zej mogu (spet ene par starih mečk keša), sam j*** ga, to sm vedu, k sm šu v staro bajto...kaj nej?tko je
In res me prosim ne podcenjuj, ker me niti ne poznaš, tudi jaz te ne podcenujem.

Resno? Mislim da sam sebe precenjuješ in to zelo. Poznam namreč tvojega očeta osebno in to zelo dobro, ker smo nekaj časa sodelovali poslovno.

Mitsubishi je napisal/-a:5.)se strinjam, da bi država mogla bit bl socialna glede stanovanj mlajšim ljudem, na žalost se na tem področju zlo počas premika, mislm da pa loh lih zarad te recesije in vsega, ker se je letos podpisalo 25% manj pogodb za stanovanja ipd. pričakujemo hud padec cen stanovanj, ki so bile do predkratkim res vesoljske!

Ne da se premika počasi, sploh se ne premika. Kaj ti pomaga 300 novih stanovnaj, če je pa prosilcev 10.000, pa noben nima tok denarja, da bi si kupil 3 kvadratne metre tega stanovanja.

Mitsubishi je napisal/-a:6.)ha, kako si to fajn by the way reku ''delavci bodo pac nastradal'' kkr češ, kdo pa so oni, koji so on faktor? mislm da bi ornk drgač reku, če bi bil ti eden izmed njih, tvoji starši ali kdo drug poznan! človek a si predstavljaš kakšn pressure je tole zele, k ljudje ne vejo če bodo nasl. dan mel šiht, če bodo mel za hrano,obleko in stroške? kje nej pa en k je str 50 let zdej dobi še šiht? ne glej tko neodgovorno na to no! zelo je pomembno da se ta branža spravi k sebi, zelo!

Poglej, doma imam očima, ki je star tok, da ima še par let do pokoja. Pri 50ih je ostal brez službe. Mati je vzela kredit in kupila sta par kletk za kure in je vsak dan hodil naokoli po stanovanjih in prodajal j***a. Zaslužil je več kot je dobil s svojo plačo prej v firmi. Sam sem mu zrihtal računalnik in je na njem sam vodil evidenco, pa je "izšolan" skladiščnik.
Torej vse se da, samo če imaš voljo. In tudi za te delavce se bo našlo delo, samo če ga bodo hoteli, treba bo pa tut malo sociale zraven. Kdor pa noče delat, plačo bi pa rad vlekel, tak pa pač nima prihodnosti. (takim pa samo naša država daje potuho - cigani).

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po dec 01, 2008 11:04 pm

im nobody je napisal/-a:Temperatura povzroča spremembe CO2 in ne obratno!

Vzrok globalnega segrevanja - ker temperatura se dviguje - je SONCE. Posledice dviga temperature so našli tudi na drugih planetih, na Marsu, Plutonu in ostalih planetarnih telesih.

No ja, to je res, ja, samo CO2 ni tisti, ki bi pri nas delal škodo. CO2 je hrana za rastline, torej imajo sedaj rastline več hrane.

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi Po dec 01, 2008 11:13 pm

@nebivedu: lej ne da se mi več tok razpisovat...želiš da ti rečem, da si vseved in bo pol mir? raj ti to rečem, k da se naprej še kle prerekamo..(pa nima veze al ti vrjamem al ne)

nism mel namena, da se kle zej kregamo, pač povedal sm svoje mnenje o tem in kar pač vem o tem...jes sm mislu, da bomo pač debatirali vsak s svojimi argumenti, sam ne pa da se bomo pričkali..

btw. močno dvomm, da poznaš mojega očeta, ker si bistveno premlad, da bi z njjim sodeloval in ko vidim s čim se ukvarjaš, si še v čisto drugi branži, tko da pomoje si me mal zamešal z nekom. Lahko mi pa po pm poveš kje si sodeloval z njim. ;)
in ne, se ne precenujem, ampak ti mal premal poznaš moje stanje..ampak to ne spada sm, sam drugič mi prosim ne pametuj o tem kok ma kdo denarja in komu kdo kej da, kdo ma sam in kdo si vzame...ker je to res totalno neprofesionalno, nefer in brez osnove.

lp
Slika

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Napisal/-a im nobody Po dec 01, 2008 11:14 pm

nebivedu je napisal/-a:
im nobody je napisal/-a:Temperatura povzroča spremembe CO2 in ne obratno!

No ja, to je res, ja, samo CO2 ni tisti, ki bi pri nas delal škodo. CO2 je hrana za rastline, torej imajo sedaj rastline več hrane.

res je

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po dec 01, 2008 11:17 pm

Mitsubishi je napisal/-a:...nism mel namena, da se kle zej kregamo, ...

Ne gre za kreganje. Ti u bistvu ne poznaš kako živijo ljudje s 350 do 600 evri plače pri nas v sloveniji. Niti ti ni v interesu to spoznati, ker s takimi ljudmi ne znaš komunicirat, jaz pa vsak dan delam s takimi in so med njimi tudi moji kolegi.
In za njih bi veliko raje videl, da bi imeli vsi stanovanja, da bi kje živeli, kot pa da imajo nove avtomobile.

Mitsubishi je napisal/-a:btw. močno dvomm, da poznaš mojega očeta, ker si bistveno premlad,...

No ja, če misliš da sem še tok mlad, potem se motiš. Recimo, da sem ene 10 let starejši od tebe in da smo posloval s firmo tvojega očeta, ko je potreboval nove računalnike in programje, ki jih je uporabljal za firmo.

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi Po dec 01, 2008 11:23 pm

nebivedu je napisal/-a:
Mitsubishi je napisal/-a:...nism mel namena, da se kle zej kregamo, ...

Ne gre za kreganje. Ti u bistvu ne poznaš kako živijo ljudje s 350 do 600 evri plače. Niti ti ni v interesu to spoznati, jaz pa vsak dan delam s takimi in so med njimi tudi moji kolegi.
In za njih bi veliko raje videl, da bi imeli vsi stanovanja, da bi kje živeli, kot pa da imajo nove avtomobile.

Mitsubishi je napisal/-a:btw. močno dvomm, da poznaš mojega očeta, ker si bistveno premlad,...

No ja, če misliš da sem še tok mlad, potem se motiš. Recimo, da sem ene 10 let starejši od tebe in da smo posloval s firmo tvojega očeta, ko je potreboval nove računalnike in programje, ki jih je uporabljal za firmo.

Res je, ne vem kako je živeti s 350 eur in tudi v interesu mi ni in ja tudi te razumem, da je bolj pomembno met streho na glavo kot ornk avto, vse jasno in sem že skoz glede tega istega mnenja kot ti.
Glede očeta, pa očitno res neki ne drži, ker moj oče nikol ni mel svoje firme, sploh ne k bi se z računalniki ukvarjala...tko da bo ena pomota..
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po dec 01, 2008 11:26 pm

Mitsubishi je napisal/-a:Res je, ne vem kako je živeti s 350 eur in tudi v interesu mi ni in ja tudi te razumem, da je bolj pomembno met streho na glavo kot ornk avto, vse jasno in sem že skoz glede tega istega mnenja kot ti.

Kljub temu, da sem anarhist in da zagvarjam nekatere ekstremne razloge, mi je še vedno težko gledat, kako nekateri ljudje živijo. In ker imam kr nekaj opravka s takimi, vem kako jim je in to tudi vsakodnevno vidim.
Sigurno pa bom šel pred parlament metat jaca v fasado, če mislijo kak tako neumen zakon sprejet. Pa mislim, da se mi bo iz tega foruma pridružilo na desetine ljudi.
Prvo mora naša država počistit pred svojim pragom in svojim ljudem omogočit dostojno življenje, potem šele tujcem v rit lezt z bednimi zakoni, ki rešujejo probleme tujcev in ne naših ljudi.

Mitsubishi je napisal/-a:Glede očeta, pa očitno res neki ne drži, ker moj oče nikol ni mel svoje firme, sploh ne k bi se z računalniki ukvarjala...tko da bo ena pomota..

Sej se ni firma ukvarjala z računalniki, uporabljali so in še vedno uporabljajo računalnike za vsakdanje delo. In ne, ni pomota.

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi Po dec 01, 2008 11:31 pm

nebivedu je napisal/-a:
Mitsubishi je napisal/-a:Glede očeta, pa očitno res neki ne drži, ker moj oče nikol ni mel svoje firme, sploh ne k bi se z računalniki ukvarjala...tko da bo ena pomota..

Sej se ni firma ukvarjala z računalniki, uporabljali so in še vedno uporabljajo računalnike za vsakdanje delo. In ne, ni pomota.

Še vseen, tut če je res nimaš od kje vedt mojega načina,stila in finančnega življenja, ker:
-enemu ki prodaja računalnike moj oče sigurno nebi šu govort življenske zgodbe njegove družine, ker se te to nič ne tiče in
-moj oče je že 10 let v penzijonu, tko da tudi če bi, se je v 10 letih vse spremenilo, saj sem bil takrat še otrok in niti delal še nism
;)

tko da res prosm, ne podcenuj me..zato ker sm še sorazmeroma mlad in ker vozm mercedesa, še ne pomeni, da sem ''očkov sinček''!! oz.ker je bil oče 40 let veliki direktor, še ne pomeni, da mi kr vrže keš, če ga nucam. To je zelo primitivno razmišljanje, res prosm da se to ne ponovi, ker mene in mojega očeta in družino ne poznaš, da bi lahko tukaj pred nevem koliko ljudem govoru.

In prosm, da se tale najna debata o ''poznanstvih'' zbriše pri obeh, ter da se vrne na prvotno tematiko, midva pa nadaljujva na pm oz. mi ti odpiši tam, ker močno dvomm, da ljudi kle na forumu to zanima...hvala
Slika

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Po dec 01, 2008 11:45 pm

@nebivedu tako se govori!
@Mitsubishi; ti ki pa tako zagovarjaš te subvencije pa mi nekaj povej.
Recimo da meni dajo 3000€, kar se ni treba bati da bi bilo res, ampak vzemimo za primer. Torej je to praktično več kot 50% več od vrednosti na trgu.
Nov Clio Storija stane okrog 7800€. Zdaj mi pa nekaj povej, jaz naj dam tega v prešo ker je to po tvoje najbolj pametna poteza za prit do noveg avta. A pri tem je še treba doplačat 5000€, vredu za tiste, ki imajo ža sami po sebi tak namen, ampak da me nekdo prisili, da dam star avto, ki je čisto dober v prešo in potem zapravim 5000€ :twisted: Ne hvala, ne rabim take subvencije.
Bom pa v prvih treh letih avto zgubil 3000€ vrednosti (svojga sem za taki denar pred dvemi leti kupil pa se bom kakih 5 let vozil z njim) , zraven tega skoraj moreš met kasko, kar pomeni, da bi dal samo za zavarovanja v treh letih toliko kot sedaj v šestih, za samo redne servise v garanciji na pooblaščencu bi dal več kot sedaj, ko sem menjal pol avta. Gume, kako lepo ko ti podarijo lite felge s kakimi 15 col gumami, ki se mi kar zdi da so cenješe kot te ki jih imam sedaj ne. Praviš da je poraba manjša, no potem mi pa povej koliko porabi ta novi Clio? Meni poleti pije 5,8. A ta novi mogoče 3 litre porabi?
Kakor koli obrneš se tale tvoja računnica ne pokrije.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po dec 01, 2008 11:46 pm

nebivedu je napisal/-a:Poglej, doma imam očima, ki je star tok, da ima še par let do pokoja. Pri 50ih je ostal brez službe. Mati je vzela kredit in kupila sta par kletk za kure in je vsak dan hodil naokoli po stanovanjih in prodajal j***a. Zaslužil je več kot je dobil s svojo plačo prej v firmi. Sam sem mu zrihtal računalnik in je na njem sam vodil evidenco, pa je "izšolan" skladiščnik.
Torej vse se da, samo če imaš voljo. In tudi za te delavce se bo našlo delo, samo če ga bodo hoteli, treba bo pa tut malo sociale zraven. Kdor pa noče delat, plačo bi pa rad vlekel, tak pa pač nima prihodnosti. (takim pa samo naša država daje potuho - cigani).

ok, pomojm prvič do zdej da se ne bi mogel bolj strinjat s tabo! ;) (ponavadi mi odkrito povedano tvoji komentarji niso všeč..)

to tudi jaz pravim. vsem se tresejo hlače, ker mogoče izgubijo to službico čez katero se itak prtožujejo že celo življenje, da so zanjo premalo plačani in da premalo dobijo za plačo. Dvign svojo rit, sprav se neki delat, poglej čez planke svojga (najetega) stanovanja in izkoristi kako priložnost. Pa kaj če je star 50 in izgubi službo? a pri 50 smo pa tok stari že alkaj? moja generacija k bo stara 50 še na sred delovne dobe ne bo ;) kr zapomnte si moje besede. Delal se bo dokler se bo loh! In tut za današnje čase 50 ni neka starost, da se ne bi dal službe dobit. Dobiš točn tist za kar se odločiš da bi mel. Slej ko prej, če se dost potrudš

lp
Slika

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po dec 01, 2008 11:51 pm

eclipse_R je napisal/-a:Delal se bo dokler se bo loh! In tut za današnje čase 50 ni neka starost, da se ne bi dal službe dobit. Dobiš točn tist za kar se odločiš da bi mel. Slej ko prej, če se dost potrudš
lp

tako se govori..... :P :pivo

uf, še 5 let mi manjka.....(kmal bo penzija)

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Po dec 01, 2008 11:59 pm

@Mitsubishi; pa dobro kaj vse še boš zdaj tu natrosil.
To da je bil foter 40 let direktor, da imaš ti svojo firmo, da se voziš z Merco pa povrh vsega, da si še mlad, torej še bolj skregano z logiko in izpodbija tvoje pisanje o tem kako da ti ni vse na krožniku nastavljeno.
Ti boš potem tule nam pravil kako naj vržemo avte v prešo pa po nove?
J***mti bodi rajši tiho.
Poznam take, je na naši firmi taka zgodba. Najprej foter direktor, zdaj pa en sin direktor, drugi pa glavni šef prodaje. Pa tisti prvi lepo vozi z Merco ML, drugi pa s Tauregom, pa naj kdo reče, da sta ta dva sama do tega prišla in da jima ni posklano.
Delavci pa nikakve plače z izjemo parih, ki imajo pa dosti preveč.

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi To dec 02, 2008 12:04 am

eclipse_R je napisal/-a:ok, pomojm prvič do zdej da se ne bi mogel bolj strinjat s tabo! ;) (ponavadi mi odkrito povedano tvoji komentarji niso všeč..)

to tudi jaz pravim. vsem se tresejo hlače, ker mogoče izgubijo to službico čez katero se itak prtožujejo že celo življenje, da so zanjo premalo plačani in da premalo dobijo za plačo. Dvign svojo rit, sprav se neki delat, poglej čez planke svojga (najetega) stanovanja in izkoristi kako priložnost. Pa kaj če je star 50 in izgubi službo? a pri 50 smo pa tok stari že alkaj? moja generacija k bo stara 50 še na sred delovne dobe ne bo ;) kr zapomnte si moje besede. Delal se bo dokler se bo loh! In tut za današnje čase 50 ni neka starost, da se ne bi dal službe dobit. Dobiš točn tist za kar se odločiš da bi mel. Slej ko prej, če se dost potrudš

lp

Sej pravm, vse je lepo zele bit pametn, k niste (nismo) v tem...če bi se teb DEJANSKO tudi tresle hlače za službo, sigurno sedajle nebi tako nastopal klele!

In ne, ni lahko enmu, k je 50 let str, dobit novo službo! Kaj pa govoriš? Povsod (na žalost) samo mlade kadre iščejo. Povej mi npr. čevljar v Peku 30 let že podplate lepi na čevlje, vržejo ga na cesto, ja ljuba duša kaj bo šel pa delat? sej druzga ne zna, če pa že cel živlene to dela! Dejte bit mal bl socialni do delovnih mest no za božjo voljo!

V avtoindustriji se zele trese na več 10.000 ljudi za svoj obstoj in službo, vi pa mislte da je to kr tko!?

Po en stran se zej klele na forumu jokate kako težko je preživet z budgetom med 350 in 600 eur, po drugi strani vm je pa vseen če nekdo zgubi službo in s tem še tudi tistih 350-600 eur več ne dobi!! dejte se zrestn no..
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov