Psepi je napisal/-a:...
Ma jok , šele zdaj videl da sem oviralec in oviran![]()
Ma bom pustil za smeh :P
....
Če pustiš za smeh, te bom moral prehitet dvakrat?
esem je napisal/-a:Psepi je napisal/-a:...
Ma jok , šele zdaj videl da sem oviralec in oviran![]()
Ma bom pustil za smeh :P
....
Če pustiš za smeh, te bom moral prehitet dvakrat?
Sem ti pa še označil, da če se gremo po zakonu in se recimo ta 3ja oseba pelje 70km/h namesto 90km/h, zato ker se ne čuti dovolj lagodno (to nekako ni upravičen razlog, kajti potem se bi jaz mimo trebnjega lahko peljal in ustvaril 10km kolone z 55km/h (kar je malo več kot polovica omejitve da ne kršim 4. odstavka) in preprosto policistu povedal da se ne čutim danes lagodno) , in pridemo zadaj jaz,bass in esem ter mactron je ta 3ja oseba v prekršku.
Sem ti pa še označil, da če se gremo po zakonu in se recimo ta 3ja oseba pelje 70km/h namesto 90km/h, zato ker se ne čuti dovolj lagodno in pridemo zadaj jaz,bass in esem ter mactron je ta 3ja oseba v prekršku.
belkaena je napisal/-a:AndrejD: tvoje mnenje je popolnoma izmišljeno.
belkaena je napisal/-a:Samo še nekaj mi povejte. Kdo si dovoljuje pravico ugotavljati upravičen razlog oz. neupravičen razlog za vožnjo počasnejšo od predpisane najvišje? Sicer pa si kaznovan v primeru, ko voziš počasneje in se te ne da prehiteti kajne?
jaz vozniške takoalitako nimam.
Psepi je napisal/-a:
kajti potem se bi jaz mimo trebnjega lahko peljal in ustvaril 10km kolone z 55km/h (kar je malo več kot polovica omejitve da ne kršim 4. odstavka) in preprosto policistu povedal da se ne čutim danes lagodno)
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Najverjetneje zaradi visokih kazni pri nas.![]()
Nazadnje, ko sem se vozil po Beogradu smo se namreč kolektivno vozili 100km/h pri (sicer malo nesmislno postavljeni) omejitvi 60.
In če odmislim nemogoče luknje po cestišču je Beograd užitek za vožnjo.
Pešci so sploh pazljivi, to mi je najbolj ostalo v spominu. Se spomnem, ko sem pri prehodu ustavil enemu penzionističnemu paru, najprej nista mogla verjeti, potem sta se pa tako podvizala čez, da se je kadilo za njima, visoki starosti navkljub. Pri nas pa pešci še podrkavajo in se namenoma vlečejo čez prehod, se ustavljajo...sploh v okolici kakšne srednje šole. Čeprav ga ni takega problema, ki ga dolge-druga-gas nebi rešili...
Kritik je napisal/-a:
@Jaka156: Pešci so najšibkejši člen v prometu in njim je dodeljene največ prednosti.... obravnavaj jih tudi temu primerno in ne trapaj otročarij z hupami in ne vem še čim.
Lp
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
ban je napisal/-a:Psepi je napisal/-a:
kajti potem se bi jaz mimo trebnjega lahko peljal in ustvaril 10km kolone z 55km/h (kar je malo več kot polovica omejitve da ne kršim 4. odstavka) in preprosto policistu povedal da se ne čutim danes lagodno)
Glih včeri zvečer sem šel iz lj v nm in je na tem delu mimo trebnjega en avto z BG (beograd) registrsko vozu 50-60 km/h in ustvaril kar dolgo kolono.
ban je napisal/-a:In vedno več je pobegov s kraja nesreče, ravno včeraj je spet nekdo zbil pešca in pobegnil, vendar so ga policaji kmalu našli.
gecco je napisal/-a:ban je napisal/-a:Psepi je napisal/-a:
Glih včeri zvečer sem šel iz lj v nm in je na tem delu mimo trebnjega en avto z BG (beograd) registrsko vozu 50-60 km/h in ustvaril kar dolgo kolono.
glihkar sem šel iz Lj proti Nm in mi je na odseku pri Jezeru z gozdne poti na hitro cesto skočil ven kombi in potem fural 60 celo pod do Nm![]()
folk ni normalen
ban je napisal/-a:gecco je napisal/-a:ban je napisal/-a:Psepi je napisal/-a:
glihkar sem šel iz Lj proti Nm in mi je na odseku pri Jezeru z gozdne poti na hitro cesto skočil ven kombi in potem fural 60 celo pod do Nm![]()
folk ni normalen
So bli zihr cigani ki so v hosti drva kral, pa potem tist kombi več kot 60 ni mogel it
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov