lancia hf je napisal/-a:Mindflash je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Italijanska vozila so bila in še vedno so v družini že 12 let (usi skupaj) pa ni bilo z njimi nobenih problemov. Leto in pol nazaj je prišla še Cordoba 2000 letnik,((Španski golf ) ki je sekret od sekreta saj je bilo v enem letu vloženega več kot v use italijane skupaj da ne govorim da se pelješ v njemu kot v tanku. Proti Italijanu zelo trd in grob avto. Tako da zame je to zadnji šwaba ( tank ) pri hiši
Zanimivo, jaz imam Cordobo 2001 letnik pa imam ravno obratne izkušnje kot ti... Praktično nič stroškov z avtom, ter zelo udobna in prijetna vožnja.
To daje šwaba ( tank ) je mišljeno, da je zelo trd volan in sklopka. Na 20 let stari Lanci imam mehkejšo sklopko. Motor čeprav bencinski pa laufa glasneje kot Italijanski dizli
Kot sama vožnja je pa udobna, samo malo moči moraš imeti, da volan obračaš in sklopko prtiskaš
romanll je napisal/-a:FIAT uno turbo večjih j**c še nikoli
gemelli_ je napisal/-a:nedvomno Peugeot 206 letnik 2001 !
to je tak skret od avta dabi ga najraj zavalu. u dobrmu letu sem vanga zmetov astronomskih 2000eur!!!
dnovak24 je napisal/-a:gemelli_ je napisal/-a:nedvomno Peugeot 206 letnik 2001 !
to je tak skret od avta dabi ga najraj zavalu. u dobrmu letu sem vanga zmetov astronomskih 2000eur!!!
verjetno si ga kupil že uničenega, če bi kupil novega nebi bilo nobenih problemov.
Jaz sem ga isto imel dve leti nazaj, imel sem ga eno leto, in nisem dal nanga nč razen bencin in en servis. Smolo si imel z nakupom.
noni je napisal/-a:Imel fiat punta 55 s nobenih problemov z zelo malo porabo, punca imela identičnega sami problemi, dihtunga, sklopka, kasneje sem tudi imel puntota l 2000 sami problemi spet dihtunga na glavi, servo volan fuč, edino poraba je bila majhna. Sedaj imam renault clia l. 2003 1.2 16v (2leti) nobenih problemov res, edino poraba je 7l.
cruiser1 je napisal/-a:noni je napisal/-a:Imel fiat punta 55 s nobenih problemov z zelo malo porabo, punca imela identičnega sami problemi, dihtunga, sklopka, kasneje sem tudi imel puntota l 2000 sami problemi spet dihtunga na glavi, servo volan fuč, edino poraba je bila majhna. Sedaj imam renault clia l. 2003 1.2 16v (2leti) nobenih problemov res, edino poraba je 7l.
A ni bolje, da avto deluje in se brezskrbno voziš? j**eš porabo! Itak sem preričan, da fiat ni imel prav veliko manjšo porabo. Jaz imam raje imam veliko porabo, kot pa velike stroške popravil in stalen strah kaj bo spet narobe, da se še vozit več ne upaš. Kakšno daljše potovanje pa potem tudi odpade.
dnovak24 je napisal/-a:gemelli_ je napisal/-a:nedvomno Peugeot 206 letnik 2001 !
verjetno si ga kupil že uničenega, če bi kupil novega nebi bilo nobenih problemov.
Jaz sem ga isto imel dve leti nazaj, imel sem ga eno leto, in nisem dal nanga nč razen bencin in en servis. Smolo si imel z nakupom.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov