no pa da še jaz podam svoje mnenje. Doma smo vozili več ali manj majhne avtomobile, dvoseda, matiza, opel astro, roverja.. No ravno zaradi zaradi barchette sem seveda navijal za bolj športne avtomobile.. kakšni enoprostorci neki - nikoli.. No dokler ni prišel stric (ki živi v Braziliji) in si tukaj v slo kupil peugeot 806. Ko se je vrnil v Br je avto pustil pri nas. No in od takrat sem se vozil več ali manj s tem avtom. Čeprov je kripa stara se je bilo prov užitek voziti. Visoko sedenje, prostornost, velike šipe, lahko se sprehajaš po avtu.. Res sem od takrat čist drugače začel gledat na te "večje" avte.. Sem šel na morje s punco sem šel valda s tem. na hitro malo v prtljažnik nametal pa je blo to to.. In lepo udobna vožnja res 1A. Otrok gor ali dol prostorni avti so zakon

In pa priznam sem bolj lene narave, da bi moral voziček razstavljati vsakič - ne hvala

Že sestavlenga v prtlažnik pa je

Nevem no zakaj se gužvati.. sej verjamem da se da vse nabasati v en clio ipd.. po možnosti mora voznik še zic naprej čist dat :P hvala za tako udobno vožnjo. Meni pač školke ne sedejo več