Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po mar 30, 2009 9:51 pm

speedfreak je napisal/-a:Hvala bogu za mojo tablco :P

ne naglas govort :lol:

P.S gor višje v tej temi ima en (STENTOR) v avatarju(si videl) zraven pa audi znak :bonk

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Po mar 30, 2009 9:52 pm

Razdelili ste se na dva pola, kot je razvidno tudi na cesti:

- "šerifi" (130 je zakon, raje še malo manj, pa obvezno po levem pasu)
- "divjaki" (umakni se, ker se mi mudi, kaj te briga moja hitrost)

Eni bodo vozili 130 eni pa ne.
Tudi tisti z 230 imajo tako kot tisti z 90 mesto na voznem pasu(to je un tasrednji, če se ne spomnite), če je le tam prostor. Samo to je treba dojet, pa bomo vsi srečni. Še kak špegu vsake kvatre pogledat pa bo.

ČE JE DOVOLJ PROSTORA, DA GREM PO DESNI MIMO TEBE, JE DOVOLJ PROSTORA DA SE SPELJEŠ NA VOZNI PAS. LOGIČNO DEJSTVO.

Tako, da tale izgovor "ni prostora" je ekstremno za lase privlečen v 95% primerov.

Mnogokrat prijazno gestikuliram vozniku, ki pred mano kampira na prehitevalnem, ga/jo takorekoč povabim s kretnjo desne roke (mi casa su casa) naj uživa v svojem stilu vožnje na desnem (voznem) pasu.
Tak pristop učinkuje v večini primerov, v zahvalo stisnem 4 žmigavce ali pomaham, ko sem mimo.

Se pa najdejo razne "šerifi/ke" v pežojih 106 and such, ki mi smeje odkimavajo v retrovizor, češ: "Ne, ne, falot, tebi umikal/a se pa že ne bom, hehe!"
No, ker se jih preskočit ne da, se pač odpeljem po desni ob prvi varni priliki in jim lepo pomaham, kako čudovito opravljajo svoje delo "šerifa".

Če se najdete v tem opisu, speljite se že enkrat z levega pasu, lepo vas naprošam. DOVOLJ prostora je, le vi ste leni malo obrnit volan pa uč na ogledalo vrčt.
Jaz bi se rad vozil 145 ne pa 120. Sem divjak? Na grobniku gotovo, vsaj enkrat na leto. Sem zato b****? Mislim, da ne. Na avtocesti sem le tisti zadaj, ki vas prijazno vabi, da svoj tabor postavite na desni. Samo za tri sekunde vas prosim. Nič več.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po mar 30, 2009 10:03 pm

sašo5 je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:Hvala bogu za mojo tablco :P

ne naglas govort :lol:

P.S gor višje v tej temi ima en (STENTOR) v avatarju(si videl) zraven pa audi znak :bonk

Sm vidu...sm takoj nate se spomnu :P
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Legoless
Novinec

Napisal/-a Legoless Po mar 30, 2009 10:11 pm

bass je napisal/-a:Razdelili ste se na dva pola, kot je razvidno tudi na cesti:

Tudi tisti z 230 imajo tako kot tisti z 90 mesto na voznem pasu(to je un tasrednji, če se ne spomnite), če je le tam prostor. Samo to je treba dojet, pa bomo vsi srečni. Še kak špegu vsake kvatre pogledat pa bo.

ČE JE DOVOLJ PROSTORA, DA GREM PO DESNI MIMO TEBE, JE DOVOLJ PROSTORA DA SE SPELJEŠ NA VOZNI PAS. LOGIČNO DEJSTVO.

Tako, da tale izgovor "ni prostora" je ekstremno za lase privlečen v 95% primerov.

Mnogokrat prijazno gestikuliram vozniku, ki pred mano kampira na prehitevalnem, ga/jo takorekoč povabim s kretnjo desne roke (mi casa su casa) naj uživa v svojem stilu vožnje na desnem (voznem) pasu.
Tak pristop učinkuje v večini primerov, v zahvalo stisnem 4 žmigavce ali pomaham, ko sem mimo.

Se pa najdejo razne "šerifi/ke" v pežojih 106 and such, ki mi smeje odkimavajo v retrovizor, češ: "Ne, ne, falot, tebi umikal/a se pa že ne bom, hehe!"
No, ker se jih preskočit ne da, se pač odpeljem po desni ob prvi varni priliki in jim lepo pomaham, kako čudovito opravljajo svoje delo "šerifa".

Če se najdete v tem opisu, speljite se že enkrat z levega pasu, lepo vas naprošam. DOVOLJ prostora je, le vi ste leni malo obrnit volan pa uč na ogledalo vrčt.
Jaz bi se rad vozil 145 ne pa 120. Sem divjak? Na grobniku gotovo, vsaj enkrat na leto. Sem zato b****? Mislim, da ne. Na avtocesti sem le tisti zadaj, ki vas prijazno vabi, da svoj tabor postavite na desni. Samo za tri sekunde vas prosim. Nič več.

Torej, kateri "pol" si ti? Divjak ali šerif? Jaz se ne prištevam med nobenega, ker se vozim po voznem pasu, če je le ta prost.

Kot si napisal, da "ni prostora" je mogoče res v 95% primerih, ampak v mojem ni. Če pa tebi rata obvozit mene po desni, takrat ko je na moji desni šlepar, pa svaka čast.. In zakaj zdaj pežo 106? Ker je zadnji, ki si se ga zapomnil? Jaz se pa spominjam rdečega Polota.. Čeprav ga jaz nisem prehitel..

Lp

nerazzurro
Nov uporabnik

Napisal/-a nerazzurro Po mar 30, 2009 10:19 pm

bass je napisal/-a:Razdelili ste se na dva pola, kot je razvidno tudi na cesti:

:tomidelej:

mas prov ja. sj ni recen da pa vsi vozmo 200+ (tud to kdaj sicer). najbol me razp...zdi ko se vozm 150 pa prehitim enga ki gre 130 in grem nazaj na vozni pas. v kratkem ujameva kolono tovornjakov in un kralj ceste ze 500m pred kamioni na lev pas pa po gasu tko da morm js bremzat da gre on mim. seveda poj se boji mim kamionov vozt vec k 120 :evil:

al pa prejsni tedn k sm su iz primorske prot lj. tm k je zozanje (KP-LJ sta dva pasova) za ravbarkomando je en kralj ceste z lanosom vozu po levem pasu 70 in se ni hotu umaknt na desni pas ker je bil 500m pred njem en kamion . ko sm ga po desni prehitu (za moje pojme varno ker itak ni mel namena zavit na VOZNI pas) mi gre pa blendat pa trobt pa roke skoz okn...

najbols na nasih cestah je eno uro prej it od doma pa eno skatlco cikov sabo vzet...
AR 156 2,4 mJet

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po mar 30, 2009 10:49 pm

se vi mal preveč jezite po AC :lol:
Js pa nimam nekih hudih problemov, se povečini lepo umaknjeo. Čene prej ko dam žmigavec. Razen ko je dež pridem pa zelo težko mimo. Očitno se takrat ne vidi velike kromirane maske(ja, ljudje zaradi tega dejansko prej grejo na vozni pas :shock: )

Zmagajo pa na AC po mojem mnenju tak tisti, ki si ne upajo po voznem pasu mimo tovornjaku na počasnem pasu(na vzponih), ponavadi so to tak tisti z manjšimi avti ali kombiji. Očitno jih augenmas j*be.
LP Rok

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Po mar 30, 2009 11:03 pm

bass je napisal/-a:ČE JE DOVOLJ PROSTORA, DA GREM PO DESNI MIMO TEBE, JE DOVOLJ PROSTORA DA SE SPELJEŠ NA VOZNI PAS. LOGIČNO DEJSTVO.

:) :clapclap
Točno tale stavek si dostikrat potihem rečem, ko gledam te barikade na levem pasu :)
Sicer si js to bolj rečem zato, da bi mel izgovor da ga prehitim po desni, če je pač plac, čeprav se v 95% potem vseeno zadržim :)

Uporabniški avatar
Volvo5er
Novinec

Napisal/-a Volvo5er To mar 31, 2009 6:27 am

mte je napisal/-a:Samo en prvih členov zakona pa pravi, da vozniki lahko predvidevamo, da bodo tudi drugi udeleženci vozili po zakonu.

In zakaj bi moral jaz, ki recimo da vozim 130 in naletim na tovornjak, zavirati in s tem trošiti gorivo in zavore, ti pa se lahko kot kralj pelješ 190 mimo? Ok, saj to bom zaradi varnosti tudi storil, ampak zakaj misliš, da imaš absolutno prednost če divjaš 190?
lp

Enako velja za tiste, ki se kar zapeljejo na prehitevalni pas, tudi tisti, ki se vozi 190 lahko predvideva, da se bodo ostali vozili po zakonu, to je, da se bodo pred prehitevanjem prepričali, če to lahko storijo varno (kar velika večina ne stori, oziroma so nezmožni oceniti hitrost in razdaljo vozila, ki mu s svojim prehitevanjem zaprejo pot)

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara To mar 31, 2009 6:50 am

dej tisti, ki ste nestrpni na cesti in ki vozite 200, 300 al pa 400 na uro, dej mal se skulirajte in si preberite spodaj pod linkom, če pa ste nepismeni (kar očitno nekateri ste, če ne ločujete med števili 130,200 al pa 300, potem pa moje sožalje) evo:

http://www.uradni-list.si/1/content?id= ... light=zvcp

posebej 32 člen, Zakona o varnosti cestnega prometa (uradno prečiščeno besedilo) (ZVCP-1-UPB5)

lp............
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan To mar 31, 2009 7:22 am

Internet je ena luštna stvar. Je čedalje močnejši medij in tako bo tudi v prihodnje. Skozi zgodovino so ljudje zelo radi pisali razna pisma bralcev ter podobno, internetni foruma pa našo identiteto lepo "skrijejo", kjer se lahko izživljamo na vse možne načine. Internet tudi vzgaja, kar so sociologi že zdavnaj spoznali - kar danes mladi "spoznajo" na netu, v praksi tudi upoštevajo.

Ko berem vsa ta razmišljanja na internetu iz čiste "poklicne deformacije", mi daje misliti: ali je ogromno ljudi dislektikov in berejo poste določenih uporabnikov podobno, kot tudi cestna pravila?!?
Vse bolj sem mnenja, da se cestna kultura zelo lepo zrcali tudi v razmišljenjih nekaterih uporabnikov. Tako malo je potrebno za človeško kulturo ter prijazno gesto na cesti.
Kaj pomeni nestrpnost na cesti, najlaže argumentiram, če se postavite za nekaj časa ob kakšno prometnejše križišče v Ljubljani (npr. Tivolska, Celovška) ter opazujete obraze voznikov. Bili bi izjemno presenečeni, v naslednjem trenutku pa vas bi bilo zelo sram, da znate biti isti sami. Samo v spomin naj se vam prikrade, da vas v takšnem trenutku gleda vaš otrok!!! Bi še bili junak v njegovih očeh. In ne mi pametovat, da imamo neznosno "gužvo" v naši vasici Sloveniji, ker očitno se še niste vozili v miljonskem mestu in čakali v zastojih z veliko začetnico.

Nenazadnje pa še to: v zadnjih letih sem bil že na 4 (ŠTIRIH!!!) pogrebih svojih dobrih prijateljev, umrlih v najlepših letih svoje mladosti. Vzrok: prometne nesreče. In ne boste verjeli, vsi so bili sovozniki in v vse je priletel "divjak" z občutno preveliko hitrostjo. Kaj je ostalo od prijateljev, rajši niti ne povem naprej. "Divjaki" pa so ostali nepoškodovani.
Ko se potem vračaš s temnimi mislimi z Žal, se pa konkretno zamisliš...

...in ko berem vaše poste, se zamislim še enkrat: toliko pregovarjanja zaradi ene napakice, pa vendar tako blizu tragedije. Naj ostanejo vaša razmišljanja na internetu, na cesti pa po pameti!

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky To mar 31, 2009 7:25 am

150-160 km/h je povsem normalna in varna vožnja po avtocesti - še mama, ki ni neka huda voznica in ki nima nekega huda avta, ne zdrži na 130 ampak se pelje lepo normalno, varno 150-160 in uživa ob vožnji in sploh ni nekih problemov nikjer.. 130 v normalnih pogojih je kot da bi stal...
eni ste pa res kekci da delate neko znanost iz vožnje in napihujete zadeve pa vsakega, ki pelje že nad 135 uvrstite kar med dirkače, divjake, psihopate in ne vem kaj vse... žal se pa pri tem zelo motite, kajti večina voznikov normalno vozi 150-160 (pa tudi 190) po AC! samo najde se pa res ene par idiotov, ki se pa po cesti izživljajo, norijo in hočejo z glavo skozi zid - to pa je treba razlikovati med tema dvema skupinama ljudmi... jaz poblendam samo takim, ki imajo prostor se varno in brez posebnosti se umakniti pa še to le najprej počakam malo da vidim, če se bo sam spomnil -torej takim, ki se NAMERNO NOČEJO umakniti-, če pa vidim, da nekdo prehiteva nekoga ali pa da je vozni pas poln, potem pa še mi na mislel ne pride, da bi kaj bledal, mahal ali pa podobno...
tak da prosim še enkrat, ne mečite vseh v isti koš in ne pretiravajte in ne pametujte po nepotrebnem!!

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek To mar 31, 2009 7:44 am

Tele izjave so najbolj hude od @abbe.
Ne vem kako si ti to razlagaš zakone, res ne.
Najbolj tole, prekopirano iz 4. strani:
- ce se nekdo odloci voziti hitreje kot je omejitev ima vso pravico za to.itak bo sam nosil posledice(kazn).
@abbe razloži mi od pravica, da lahko nekdo vozi hitreje kot je omejitev?
Če so posledice kazen, ok, ampak kaj pa ko pride do karambola v katerem je še kdo drug udeležen? A takrat tudi sam nosi posledice? Pride do hudih telesnih poškodb, mogoče celo invalidnosti; boš ti prevzel tisto invalidnost na sebe?

In pa tole
- jaz ce hocem lahko vozim 200km/h.a je tako?zakon prepoveduje ni pa recen da ga morem upostevat.je tako?
Isto vprašanje kot zgoraj, od kje tebi, da lahko voziš 200, če ti tako hočeš?
Potem naprej; zakon prepoveduje, ti pa to razumeš kot, da ni potrebe, da bi ga upošteval? Zakaj pa potem je zakon? Ali je to mogoče samo priporočilo?
Jaz to tako zastopim, da če je prepovedano, da tisto ne smeš delat - torej ga moraš upoštevat!

Jaz se tudi ne držim 100 % omejitev, ampak ne morem pa rečt, da imam pravico se hitreje vozit od omejitve in da mi ni treba upoštevat zakona. Nimam pravice in moram upoštevat in za vsako, ko to pregrešim sem v prekršku in če se kaj zgodi in mi dokažejo, da se nisem držal zakonov, bom kazensko odgovarjal.
Ti pa si to razlagaš, kot za tebe pa to ne velja, ni potrebno, da bi se držal pravil...itd. Nekje si tudi zapisal, da če ti voziš 190 po prehitevalnem pa pred tebe iz voznega pasa zavije nekdo, ki vozi 100, da je on kriv, ker je izsilil prednost.
Se zavedaš kaj pišeš? On je kriv, ne pomisliš, da si pa mogoče ti kaj kriv ker si vozil 190, kar je krepko nad dovoljeno!? Po tem takem bi tak bil tudi kriv pa magari, če bi po prehitevalnem eden prigonil s Ferarijem 300 km/h? Ti bi rekel, da mu je izsilil prednost?

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik To mar 31, 2009 7:55 am

Dlje časa ko sem tu na forumu bolj mi je jasno zakaj je prometna situacija v Sloveniji taka kot je.

Abbe: lej, zavoljo življenja ne samo mojega, ampak tudi kakšnega drugega otroka, te prosim da se vzameš v roke. Resno ti to pravim. Nisem popoln voznik in hitro se lahko zgodi da te spregledam ob tvojih 190+ km/h. Govorim ti to zato, ker vidim da si iz Jesenic in se sam velikokrat z otrokom peljem na Gorenjsko.

@drucky: 150-160 km/h ni normalna vožnja po AC. Normalna vožnja je nekje med 120 in 130 km/h. Če tvoja mama slabo vidi na števec in vozi po občutku je to njen problem, naj obišče okulista. Mene srce boli, ko z avtom nabijam v luknje in udrtine na naših avto njivah (ceste si naziva ne zasluži).

Ma sej sploh ne vem zakaj bi vam solil pamet tu kako dobro bi bilo če bi vozili po omejitvah. Brez veze, ker vam vaš ego ne dopušča slišat še kaj drugega. CHAN in njemu podobni, hvala ker se trudite bumbarjem tu gor dopovedovat kakšne so lahko posledice. Zamislite se da vam cestni dirkač vzame vam ljubo osebo...... bi mu lahko odpustili? Bi lahko živeli z dejstvom, da vaše ljubljene osebe ni več, on se pa še kar naprej veselo vozi in nori po cesti?

Lp
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky To mar 31, 2009 7:59 am

nisem vam jaz kriv, če ste nesposobni in me v bostvu sploh ne zanima, če ste ali če nistei :roll:

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik To mar 31, 2009 8:18 am

ducky je napisal/-a:nisem vam jaz kriv, če ste nesposobni in me v bostvu sploh ne zanima, če ste ali če nistei :roll:

Kaj točno si hotel s tem povedat? Pa ne spravljam se nate, ampak vsebina tega posta mi deluje nekako... nedoraslo. Kdo naj bi bil v čem nesposoben?

Lp
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky To mar 31, 2009 8:23 am

Kritik je napisal/-a:
ducky je napisal/-a:nisem vam jaz kriv, če ste nesposobni in me v bostvu sploh ne zanima, če ste ali če nistei :roll:

Kaj točno si hotel s tem povedat? Pa ne spravljam se nate, ampak vsebina tega posta mi deluje nekako... nedoraslo. Kdo naj bi bil v čem nesposoben?

Lp

ne vem kdo je pol nekaj pisal o okulistu itd...

whatever :hi

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass To mar 31, 2009 8:39 am

Kritik je napisal/-a:Dlje časa ko sem tu na forumu bolj mi je jasno zakaj je prometna situacija v Sloveniji taka kot je.

Abbe: lej, zavoljo življenja ne samo mojega, ampak tudi kakšnega drugega otroka, te prosim da se vzameš v roke. Resno ti to pravim. Nisem popoln voznik in hitro se lahko zgodi da te spregledam ob tvojih 190+ km/h. Govorim ti to zato, ker vidim da si iz Jesenic in se sam velikokrat z otrokom peljem na Gorenjsko.

@drucky: 150-160 km/h ni normalna vožnja po AC. Normalna vožnja je nekje med 120 in 130 km/h. Če tvoja mama slabo vidi na števec in vozi po občutku je to njen problem, naj obišče okulista. Mene srce boli, ko z avtom nabijam v luknje in udrtine na naših avto njivah (ceste si naziva ne zasluži).

Ma sej sploh ne vem zakaj bi vam solil pamet tu kako dobro bi bilo če bi vozili po omejitvah. Brez veze, ker vam vaš ego ne dopušča slišat še kaj drugega. CHAN in njemu podobni, hvala ker se trudite bumbarjem tu gor dopovedovat kakšne so lahko posledice. Zamislite se da vam cestni dirkač vzame vam ljubo osebo...... bi mu lahko odpustili? Bi lahko živeli z dejstvom, da vaše ljubljene osebe ni več, on se pa še kar naprej veselo vozi in nori po cesti?

Lp

150 je popolnoma kulturna vožnja po AC. To, da ti nisi pozoren in kaj spregledaš je pa rezultat tvoje lastne omejenosti, ker misliš, da smo ostali dolžni pazit na tvojega mulca. Ne bit len, glej te špegle, umakni se na desno pa bomo vsi srečni, ti pri 120 jaz pa pri 150, tvoj otrok pa bo varen. Seveda pa je najlažje nalepiti zadaj trikotni "baby on board" in pač na slepo zapeljat na levi pas.
Stari moj, če ti na svojga pamža ne boš pazu, zakaj bi jaz moral paziti na vaju oba?
Kar hočem povedati je, sanjaj na desnem pasu, če pa že cukneš na levega, daj nam nakloni tistih 131km/h, ne vleci se s 120.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK To mar 31, 2009 8:39 am

Ne vem kje se v SLO lahko normalno voziš 150,160? Od Primorske mimo Lj proti Štajerski zagotovo ne. Drugje ne poznam toliko. Za moje pojme je normalno takrat ko je malo prometa in ni velike nevarnosti, da ti bo kdo skočil ven. To je pa edin ob poznih večernih urah al pa zgodi zjutri. Ves preostali čas so ceste zabasane s kamioni in avti. Potem imaš izbiro: al se voziš 90 na uro za kamioni al pa 110,120 na prehitevalnem za tistimi ki prehitevajo tovornjakarje. Če imaš srečo in ne naletiš na kšnga vzhodnjaka še na prehitevalnem...Hitrost na levem pasu je pa zato taka ker se ljudem preprosto ne da neprestano umikat ker te potem noben ven ne spusti.

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 To mar 31, 2009 8:43 am

bass je napisal/-a:
Kritik je napisal/-a:Dlje časa ko sem tu na forumu bolj mi je jasno zakaj je prometna situacija v Sloveniji taka kot je.

Lp

150 je popolnoma kulturna vožnja po AC. To, da ti nisi pozoren in kaj spregledaš je pa rezultat tvoje lastne omejenosti, ker misliš, da smo ostali dolžni pazit na tvojega mulca. Ne bit len, glej te špegle, umakni se na desno pa bomo vsi srečni, ti pri 120 jaz pa pri 150, tvoj otrok pa bo varen. Seveda pa je najlažje nalepiti zadaj trikotni "baby on board" in pač na slepo zapeljat na levi pas.
Stari moj, če ti na svojga pamža ne boš pazu, zakaj bi jaz moral paziti na vaju oba?
Kar hočem povedati je, sanjaj na desnem pasu, če pa že cukneš na levega, daj nam nakloni tistih 131km/h, ne vleci se s 120.

Hitrost ne kaže na kulturo voznikov, vozniki kažete svojo kulturo s hitrostjo in prepričanjem, da ste supermani.

Upam, da nisi prepričan, da ti ni treba na nikogar paziti, ker se ti zdi da lahko tudi voziš po svoje. Licenca za hitrost, licenca, da ti ni treba nikogar paziti, ego pač uber alles.

Ti imaš pa res neke čudne primerjave. Tole z otroci daj zadrži zase, spravljal se na očete, ne na otroke.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass To mar 31, 2009 8:47 am

Lej, samo zapeljite se lepo desno, če ste na levi pejte 130, pa bomo vsi lepo v sožitju.
Jaz se vozim med 140 in 150. Vi se zarad mene vozte 80, a po DESNEM, VOZNEM pasu. Na levem pasu je mesto za 130 ali več. Na desnem pa 130 ali manj.
A JE TO PRETEŽEK KONCEPT ZA DOJET?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov