Technologic je napisal/-a:Predpostavljam da si ti bolj pameten in podkovan na tem področju od tistih ki so znak postavli.
In ja pelji se ko nebo nobenga tam magari 150, samo ne drugih za sabo povlečt.
tads je napisal/-a:seveda, še večji b**** bo takrat ko bo vozil 70 in 80 ter ga bo policija dobila na radar.
RENO911 je napisal/-a:tads je napisal/-a:seveda, še večji b**** bo takrat ko bo vozil 70 in 80 ter ga bo policija dobila na radar.
Prav imaš, to pa samo zato, ker je policija tako pametna in podkovana oz. b**** bom, ker me bodo dobili, ne zato, ker bom vozil hitreje od najvišje dovoljene po znaku. Ker po tvoje, sklepam, vozimo po omejitvah, da nas ne dobi policija.
AVX je napisal/-a:Poznam primerke, ko se star ata res ono tak očala kot daljnogled, ravno toliko, da še diha, se mi pelje na omejitvi 90 se mi pelje 50. Pa vredu sej bi zastopil, če bi bila ne pregledna cesta, ampak ne, ko bi bil v avstraliji ko vidiš 5 km na prej ravnine. Na kar se jaz odločim da ga bom prehitel, seveda na varen način, pregledam komplet cesto, nasproti nobenega avtomobila, zadi tudi nobeden ne prehiteva, superca. Dam jaz žmigovc se postavim na nasproten pas pohodim gas, na kar vidim, da imam v števcu 90 pa še starega ata kar nisem prehitel. Hecno kaj? Očitno je ugotovil, da je omejitev 90 že tak 1 uro. No pa ko bi bilo vsaj to, se mi potem kmalu znajde avto nasprot, in sem tak rajši kot bi pohodil še bol gas, sem rajši močno pripremzal in se postavil zadi za starega ata, ki me je tak kot bi me zajebaval, vozil spet 50.
Olike na cestni nikakršne. Sej vredu izpit imam že skoraj pou leta, pa tut takle v mestu, kadar sem, da vidim da je res velika gužva odstopim, komu prednost, ko če ne bi še tak v križišču stal kako uro. Tudi takle ko kak pešec čaka da bi prečkal cestišče, na prehodu, mu ustavim, sploh če je punca, pa še kaka fajna za pogledat![]()
Po eni strani bi bilo fajn če bi bilo mal več policajev na cesti, pa ob tablah, ki prikazujejo maxsimalno hitrost, bi lahko bila še tabla z minimalno hitrostjo, pa da potem te počasnele le odpravijo iz cest. Ker delajo samo gužvo na cesti.
AVX je napisal/-a:Ja no, okej sej je mal, samo se pa nekak trudim držat teh pravil. Sploh omejitev. Nimam denarja za kazni, pa izpit ni bil ravno poceni, da bi si lahko privošil v roku 1 mesca novega
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov