Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Pe okt 17, 2003 1:29 pm

zupi13 je napisal/-a:
Omelo je napisal/-a:Drgač pa je nekje normalna hitrost, pr kateri lahko z avtom (solidnim) reagiraš nekje 160-170 km/h! Zdej pa ne piskejte, jst še nobenmu nism poblendou, če se mi je umaknu pač ko je prehitu kamion... če je pa kr ustrajou pr vožnji po levi, mi je pa že ene parkrat živc poču!!

točno tako!

True True
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe okt 17, 2003 1:36 pm

Martin je napisal/-a:PA ŠE TO PRIPIŠEM:
Ma seveda x hair da se ti v Nemčiji umikajo saj tam ni omejitve!!(ne povsod)
Se pravi komot da se ti umikajo , saj se morajo!!

Hja no, eni bodo tolkli svoje drugi spet svoje. Samo ko sem se vozil na severu sem bil spet presenecen. Povecini so 3 pasovi. Peljem se po srednjem, hitrost ni bila velika. Ampak avto pred mano se kar umakne cisto skrajno. :shock: :shock: Res sem bil presenecen. Ceprav bi ga lahko prehitel po zunanjem pasu. Mislim da o tem problemu tece tale debata, ne pa da so eni kreteni da zaradi njih ne mores voziti 230. Jaz cisto odobravam da se prehiteva z 120 po prehitevalnem in tako dalje. Ce jaz tole vidim pred samo nekaj 100m pac spustis gas in je. Samo ljudje NE ODOBRAVAM PA da ko se pripeljes zraven ti pa butne na prehitevalni pas. O tem tece ta debata tukaj. Ampak eni sploh ne berete dobro. Kakor vidite da nekdo divja 170 po AC ze je treba pizdit na njega. A sedaj je jasno na koga se "mi" kregamo ko se vozimo 160 po AC a bo treba se eno razlago. JAO JAO JAO
Zadnjič spremenil X-Hair, dne Pe okt 17, 2003 1:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe okt 17, 2003 1:38 pm

X-Hair .. kdaj greva na :pivo

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Re: Treba ubost en smajser!

Napisal/-a X-Hair Pe okt 17, 2003 1:42 pm

Nu-NRG je napisal/-a: .. oke sej je peljala 140km/h in ko mene wid v speglu mi zabremza na ene 110km/h jaz pa avto postavu na odbijac punco pa skor kap ker se nikol nism trenutno tolk mocno bremze pribil sploh pa ne na prehitevalnem pasu .. in pol se dol umakne in mi j*** se pokaze. Sm mislu da jo bom ustrelu.

Pa prebrete se1x kaj je napisal Nu-NRG, ce spet ni kaj jasno na koga se jezimo berite naprej

Nu-NRG je napisal/-a:PS: V obeh primerih NISTA imela nikogar pred seboj.

Jaz upam da sedaj stekate zakaj tece tale debata.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy Pe okt 17, 2003 2:18 pm

Noo zdj se pa nehite kregat! Zato ker bo vsak trdil svoje in neboste pršli nikamor!! Raj povejte kako ste!? :)

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Pe okt 17, 2003 2:20 pm

He he jasmy, recimo da bo oz. bo kar cooool, saj se bliza vikend, pa se en huda zurka se jutri obeta tako da.....ja smo vredu.....hvala

Pa ti?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jasmy Pe okt 17, 2003 2:22 pm

Mah tko no tud gre, čeprav nevem kam bi se dala! Kr neki brezveze okol skačem :?

Uporabniški avatar
tomosaki
Novinec

Kraj: vrhnika

Napisal/-a tomosaki Pe okt 17, 2003 3:24 pm

Sam tole vm povem: pazte se policajev!!!
Je sel moj prjatu z lancio(okol 280 konjev) po avtocest 150km/h.Pride en za njim se mu prpopa na rit, ta prjatu se mu hitro umakne in zopet začne prehitevati.Pol se prpele pa se en čist za njim pa reče prjatu:Ti me pa ne boš!
In pritisne po gasu da se je vedno hitreje oddaljeval od vozila za njim.Prjatu čist srečen! Čez 2 minuti ga tisti avto prehiti, vozi zelo počasi čisto pred njim. Prjatu že začne preklinjati, ko se v avtu zasveti napis:USTAVITE-POLICIJA

lp

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Pe okt 17, 2003 3:45 pm

:roll: :roll: :roll: :roll:

In kaj ima sedaj tole v zvezi s tem da se mi vozimo 150-160km/h pa en moron pred tabo ven skoci in mu skoraj zadnje zice pahnes pred sprednjo sipo.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Re: Treba ubost en smajser!

Napisal/-a Zok Pe okt 17, 2003 5:44 pm

reber je napisal/-a:Če boš meni prispidiral za rit in bom na prehitevalnem vozil 140 in mi začel blendati in noreti, se me pazi, ker te bom jaz na gobec. Lahko si misliš, kaj si mislim o tvojem načinu vožnje. To, da se ti je mudilo ni izgovor, izgovor je, da si nor in očitno še neizkušen, vsaj mentalno.

TEBE BI PA RAD SRECU NA CESTI!! :twisted:

pi es: dej se 1x NATANCNO preberi napisano!!
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Pe okt 17, 2003 8:03 pm

X-Hair je napisal/-a::roll: :roll: :roll: :roll:

In kaj ima sedaj tole v zvezi s tem da se mi vozimo 150-160km/h pa en moron pred tabo ven skoci in mu skoraj zadnje zice pahnes pred sprednjo sipo.

moj reply sploh ni letel na Nu-NRG. sam pol pa mal prevec otresa, za posladek pa doda da smo mu pod osebnim nivojem. hehe... in če te zanima glede ljudi ki majo mogoče bolj močne živce kot ti...jest bi te okol ušes če bi mi blendal. al pa kr avto, hehehe,

Xks, ko da mam jest še sploh izpit? hehehe...

lp, kr3mn1

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jasmy So okt 18, 2003 10:32 am

Brez vsega pa najbolj si glasen kr3mn1 11 Te svoje brezvezne besede da bi kerga za bučo spek in podobno prihran za koga drugega!! :x

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po okt 20, 2003 8:12 am

Evo en primer totalnega b***** na cesti;
se peljem po regionalni cesti - ravnina non stop - nasproti nobenga pred mano pa avto in tovornjak. avto pred mano začne prehitevat, za njim jst zapelejm in oba full pospešiva. ko se on pripelje do kamionove kabine zavre in vozi z tovornjakovo hitrostjo naprej vštric tovornjaka in tko dobr se je postavu, da jaz nisem videl naprej. Pol pa pride en avto nasprot, in tip po gasu, se mu umakne pred kamion, jst pa po bremzi pa nazaj za kamion - vse skup, da me ni naprej spustu je trajal ene 5 minut se pravi ene 6 do 7 km, ker tovornjak je vozil 80km/h.
Tega tipa sem potem dobil v enkrat v NM in sem mu zaparkiral avto s saabom, pa zategnil ročno in gume čist u eno stran zavil, da ga nebi mogu pajk odpeljat in pustil čez noč tam avto. Zjutraj sem se s svojim avtom odpeljal. Če bi ga pa dobu, bi ga pa na havbo prvezal pa čelno u steno , da bi mu zmanjšal noge od kolen navzdol.

LP
Nebivedu

vinci
Novinec

Napisal/-a vinci Po okt 20, 2003 8:46 am

Debato je zacel s primerom kjer je on sam bil tisti ki ni vozil po omejitvah in varnostne razdalje ni imel ( 2 ali 3 metre za avtom) in zato je letela kritika na njega samega.Potem je pa navedel primer s kamionom ki ga je grdo izsilil in tega dejanja nobeden ne podpira in mu dam prav da je razburjen kdo ne bi bil.Ta dva primera sta popolnoma razlicna samo hec je v tem da pri drugem primeru je opraviceno razburjen pri prvem pa neopraviceno ker je delno sam spotenciral zadevo.Se enkrat pa povem da nobena skrajnost ni dobra ne prehitra voznja in ne prepocasna voznja predvsem pa si mora vsak sam v svoji glavi razcistit pojme.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po okt 20, 2003 8:53 am

V prvem primeru z zensko mal pomisl glede varnostne razdalje .. peh .. dejte poste brat pa mal mozgane uporablat .. ko je zenska bremzo pocla .. sm bil ja za njo za dobro dolzino dveh sleparjev .. ona pa nic na desni in nic na levi .. in mi je na bremzo pocla se predn sm ji za rit prletu .. ampak je razlika ko imas ti notri 180 pa se peljes proti 140-150 vozecemu vozilu ali pa proti 100km/h vozecemu .. SEZMER MI NI JASNO ZAKAJ SE NI MOGLA PREPROSTO UMAKNT KER NI MELA NIC PRED SABO ALI DESNO! Ne treba je jebat folk v glavo .. neki tazga kot pri nebivedu?

Uceri tudi .. na semaforju .. tko tipo pelje .. ene 30 .. non stop .. pa se pol se mal na zeleni ustavi .. lih tolk da se je men na nosu rdeca przgala .. ampak oke .. se nism rabrurjal .. ZAKAJ JE ZE BLO TREBA TO :?: :!: :evil: :?: :!:

vinci
Novinec

Napisal/-a vinci Po okt 20, 2003 9:53 am

Kar se varnostne razdalje tice ti govorim o primeru na obvoznici ko si se priblizeval twingotu in si se mu priblizal na 2 ali 3 metre za njim? Ti pa govoris o naslednji stvar ki se ti je zgodila potem na dolenjski avtocesti ko je zenska brez znanega vzroka zabremzala tako da ne vem kdo ne bere.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po okt 20, 2003 9:58 am

Mah sej vazno da folk ne ve da z tem ko namenoma bremzo pohod iziva se bolj da se nesreca zgodi .. ampak oke pustmo to.

vinci
Novinec

Napisal/-a vinci Po okt 20, 2003 10:02 am

Poleg tega si na dolenski avtocesti vozil prehitro dosti nad omejitvijo ce bi vozil 130kmh bi varnostna razdalja ki si jo imel po vsej verjetnosti zadostovala brez problemov ce si se ustavil z 170kmh pri isti varnostni razdalji.

vinci
Novinec

Napisal/-a vinci Po okt 20, 2003 10:07 am

Mislim da nobeden ne podpira namernega bremzanja ki lahko povzroci nesreco.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po okt 20, 2003 10:50 am

vinci je napisal/-a:Mislim da nobeden ne podpira namernega bremzanja ki lahko povzroci nesreco.

Ja ravno to je to ja .. ne mors bremzat na voznih pasovih na avtocesti ker so velike hitrosti v igri. Ampak ce ze moras .. daj mi to naredi na normalnem pasu .. ne pa prehitevalnem .. samo to me jezi .. ne pa da mi je sla bremzat. Pa kot sm reku pri tej zenski .. kaj bi bilo ce bi za mano prletu un audi ki se mi je prej zelo vljudno umaknil.

LP, Klemen
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov