pskoda je napisal/-a:WMB je napisal/-a:Jaz imam poleti gume gor, ki stanejo najcenejša varianta 330€....imam pa Potenzo.
Zimske so bl na izi, 18 col, 245....250€ kos....
Če je za BMW-ja bo tud za gume....
Definitivno pa si pokazal foušarijo....pa govori zdaj kar češ. Pa ne se kej preveč sekirat, je to pogost pojav vsaj pri 75% slovenčkih....žal...mora bit boljši od sosedovega pa tud če bomo čez mesec jogurt jedl....
Vidim, da se pa ti rad važiš koliko si dal v tem primeru za gume, kar je več kot 80% takih slovenčkov, pač važen da imaš za B potenzo, pa tudi če boš ti jedel jogurt

Prosim te, da ne govort take stvari o men ker me ne poznaš, ker bom še jaz tak do tebe in nisem en 15 letnik ki se monjo kater foter ima boljši avto
Jah tko je.
Vse se ve koliko kaj stane ko kupuješ tak avto.
To ni nikakršno hvaljenje, defintivno je realnost.
Kaj pa misliš koliko folk plačuje za gume na bmw X6 ali p Chayen..????in podobne mrcine ki krožijo po naših cestah....3000€ komplet.....
Jah za ta denar enemu povprečnemu npr renoju, pežoju in podobnim avtom ki jih je največ na naših cestah, kupiš brez težav full lepe 17 col feltne z gumami + zimski paket gum...z ratkapami....
Žal, tko je in skoraj vsi vedo koliko košta tak "foh", kdor pa ne pa je navadden k****n in ima avto le za lasten dvig samozavesti...seveda dokler še gre...tak kot je..pol pa crkne in potem po forumih jamra kako so avti zanič, da je šlo vse v k.... da more dat 5-8.000€ za popravilo....pa ful je lepo z njim delu...čist normalna vožnja itd...