sašo5 je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:stranskem pasu in nato na silo nekoga zrinil, to pa je agresija in temu grem jst čez dva pasa. Ostalo me pa čisto ne zanima kaj si misliš. Če se ti neznaš brzdat na cesti, se tudi tukaj nemoreš......
pa jebemu mast; kako ne zastopiš - UMAKNI SE MAGARI NA BANKINO, NAJ GRE.....15 let sem si lastil avte 200+ konjev in nikoli me ni bilo sram se fičeku umaknit tudi če je do zaključka AC-ja vozil pol levi in se nato vrival.............kaj sem pa šele doživljal par let kot šofer reševalnega vozila in če bi me vse to ganilo in presikiralo kot tebe(195 praviš da ti pritisk skače) ne bi dočakal 30 let......
Pa si ti resnično bolan? Izvoz rudnik opisuješ. Si že sploh bil kdaj tam? A ti narišem? 100m pred izvozom, bil sem ze na pasu za izvoz mi je pičil na ravnost v rit!!!. Spustim ga normalno naprej. Pa ti nisi normaln, pa 1.5m od pasa do ograje je, lih za 4 kolesnik.. Upam da boš kdaj doživel hitro doseganje tvojega avta, luči se ti približujejo z velko hitrostjo, naravnost vate...Ko boš, opiši doživetje in madona boš čudak, da se neboš strinjal z mano, da bi tudi ti odhitel do tega vozila, vsaj po registersko. A je normalno to? Povej mi če je.