RX-65 najde to sranje.

ice je napisal/-a:
ice je napisal/-a:Uporabljam tudi že ca. 3 mesece tole Cobro ESD-7100. No ja, tudi radar škatle sem videl, da so prestreljene kdaj pa kdaj
splash je napisal/-a:vem da v golovcu iz lastnih izkušenj je 6kmh tolerance, oz omejitev 80, zmerli so me 124, piše da končna cifra je 118kmh... to je bil stacionarni radar (aja, pa naštiman je na 80, ne na 100- ker vem da so se nekje eni prerekali da je na 100 )
za kangooje pa povem v kratkem kaka bo toleranca, banda ušiva je bla 3:05 zjutraj med tednom za tunelom šentvid od kranja proti lj
splash je napisal/-a:vem da v golovcu iz lastnih izkušenj je 6kmh tolerance, oz omejitev 80, zmerli so me 124, piše da končna cifra je 118kmh... to je bil stacionarni radar (aja, pa naštiman je na 80, ne na 100- ker vem da so se nekje eni prerekali da je na 100 )
za kangooje pa povem v kratkem kaka bo toleranca, banda ušiva je bla 3:05 zjutraj med tednom za tunelom šentvid od kranja proti lj
vojkostar je napisal/-a:splash je napisal/-a:vem da v golovcu iz lastnih izkušenj je 6kmh tolerance, oz omejitev 80, zmerli so me 124, piše da končna cifra je 118kmh... to je bil stacionarni radar (aja, pa naštiman je na 80, ne na 100- ker vem da so se nekje eni prerekali da je na 100 )
nevem sicer kaki radarji so v golovcu samem, ampak un pred predorom se nastavlja nekje na 105 do 107 kmh, ker je do tunela omejitev 100, šele v tunelu je 80
DSS007 je napisal/-a:Ali je že kdo videl na goriškem koncu radar Citroen Xsara srebrne barve, goriška registracija?
Ter če te slika, čez koliko časa dobiš položnico?
Lp!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov