Energetik81 je napisal/-a:Ne me j****, spet zaprta Primorka zaradi tovornjakov. Pa za koga plačujemo Policijo? Zakaj se ne postavijo ob začetku sneženja na uvoze na AC in dosledno izločajo ter kaznujejo tovornjakarje z letnimi gumami?
Patrik_A3 je napisal/-a:Lumpy , v rogozi so pa tak po tem znani. lani je pri tikotu edn s pločnika na cesto vsipaval z lopato, ko so že ble ceste normalno prevozne. sem čisto upočasnil polek njega, kolesa zasukal pa pohodo gas, da je sneg vrglo po njemu.
Qurc, jaz dam pa Patriku prav.crxdelsol je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Lumpy , v rogozi so pa tak po tem znani. lani je pri tikotu edn s pločnika na cesto vsipaval z lopato, ko so že ble ceste normalno prevozne. sem čisto upočasnil polek njega, kolesa zasukal pa pohodo gas, da je sneg vrglo po njemu.
Car, če so drugi pras** dajmo bit mi večji !
grizli je napisal/-a:Kako naj si pa zdaj to razlagam?
Lumpy_ je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Ne me j****, spet zaprta Primorka zaradi tovornjakov. Pa za koga plačujemo Policijo? Zakaj se ne postavijo ob začetku sneženja na uvoze na AC in dosledno izločajo ter kaznujejo tovornjakarje z letnimi gumami?
Preden vstreliš tako o letnih gumah za kamione, preveri, kakšne gume obstajajo za njih. Pa tudi nevem, kam bi ti kamione izločal na uvozu na AC..... V grabn ob cesti?
Lumpy_ je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Ne me j****, spet zaprta Primorka zaradi tovornjakov. Pa za koga plačujemo Policijo? Zakaj se ne postavijo ob začetku sneženja na uvoze na AC in dosledno izločajo ter kaznujejo tovornjakarje z letnimi gumami?
Preden vstreliš tako o letnih gumah za kamione, preveri, kakšne gume obstajajo za njih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov