Zorii je napisal/-a:zdravo,
jaz bi vas pa nekaj druga vprašala, pa mi ne odpre nič starih tem, da bi drugje napisala. In sicer glede PARKIRANJA. Doma sm v 4stanovanjski hiši, ki ima parking za 12mest, in imamo tablo prepovedano parkiranje in ustavljanje ter da je samo za stanovalce naše številke, a vendar imamo v bližini fitnes in izredni faks, tk da je skoz polno in stanovalnci nimamo kje parkirat. Ljudje se itak nardijo nore, češ aja? nismo vidli table? pol pa spet parkirajo, in spet aja niso vidli table. Smo delili že liste pa tud ne pomaga, dvigobali brisalce pa smo dobili nazaj grožnje.. Redarjev ne moremo poklicat kr ni občinsko, če pokličeš policijo pa moraš dat svoje podatke, kar pa ni preveč dobro saj te lahko izve vsak.
Nevem več kaj naj nardimo, kr preden prideš domov v popoldanskem času najprej razmišljaš kje bi parkiral v bližini, ali pa če kdo pride na obisk..kako je šele ko prideš z polnim avtom nakupa..
A ve kdo za kakšen primer podoben ali kakšno rešitev?
Hvala!
dask je napisal/-a:Pri nas deluje samo to, da zaparkiraš. Sem že večkrat to storil, pa ni bilo junaka, ki bi kaj upal naredit na mojem avtu. Sicer so sikali, ampak parkiral ni pa nikoli več. Problem je le, da prihajajo zaradi bližnje trgovine vedno novi pacienti. Stebrički, rampe ipd. pa ne pridejo v poštev, ker je zemljišče, kjer je parking, občinsko.
Zorii je napisal/-a:hvala za tak odziv!
Povedat moram, da parkirišče je sicer naše, ampak je cela hiša v najemu oz. smo vse 4 družine podnajemniki, lasnik so pa slovenske železnice, ki vemo kako daleč so v rdečih številkah, in nimajo denarja za rampe al kaj druga. Na svoj račun pa je predrago.
Glede zaparkiranja pa je tak, enkrat sem eni ženski dvignila brisalce, in ko je prišla mi je zabrusla da če se še enkrat kdo dotakne njenega avta mi bo vrat prerezala zraven vseh 4 gum tk da nimam j**c da bi tam pustila zaparkiranih 12 avtov, na koncu bodo pa oni meni poklicali pajka, saj oni ne vprašajo kdo je res tam doma.
Želela bi jih prijaviti policiji, oziroma da jim oni sam kazen napišejo, pa moram podat svoje pšodatke, ki pa so javni tk da spet nebi blo vredu, kr me lahk izsledi praktično kdorkoli..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov