crxdelsol je napisal/-a:Problem je da je avto v Sloveniji statusni simbol, kdo vozi novega Renaulta (ali KIO -ista zadeva) pa kdo VAG grupo sem že razložil enkrat ampak sem potem bil v banovcih, tako da se bom zadržal.
cruiser1 je napisal/-a:evolva je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Pri nas v službi dela študent, ki si je lani s svojim denarjem kupil novo KIO za cca 12.000eur!! Tudi nekateri ostali študenti nimajo prav poceni avtomobilov. Pismo, jaz za vse moje avtomobile skupaj, ki sem jih imel in imam nisem plačal 12.000eur!!Ne mi govorit, da so ljudje danes reveži, ki nič nimajo in so zato nesrečni !
Moram da vprašam, kateri avto pa voziš ?
Zakaj? Se ti ti zdi pomebno?
cruiser1 je napisal/-a:Pri nas v službi dela študent, ki si je lani s svojim denarjem kupil novo KIO za cca 12.000eur!! Tudi nekateri ostali študenti nimajo prav poceni avtomobilov. Pismo, jaz za vse moje avtomobile skupaj, ki sem jih imel in imam nisem plačal 12.000eur!!Ne mi govorit, da so ljudje danes reveži, ki nič nimajo in so zato nesrečni !
MRV je napisal/-a:hm, si se vprašal ali ta študent ki si je kupil nov avto, mu ga ni kupila mama ali pa foter?
zuzek je napisal/-a:a te razumem, nevošljiv si !
zuzek je napisal/-a:
zakaj če človek dela, po možnosti še 2 dela in si je prislužil tak avto, ga ne bi smel imeti??
si kot vlada, dokler ne bomo hodili vsi peš in bili reveži, do takrat se bo bencin dražil - se pravi hočejo da smo reveži, ker več zanje nismo vredni!!
TomazK je napisal/-a:Mam občutek da bo bicikliranje kmalu precej manj stresno
nebivedu je napisal/-a:Ko bo liter goriva 2 evra, bo na cestah manj prometa, avtomobili z veliko kubaturo in konji bodo praktično zastonj, ker si jih nihče več ne bo upal privoščit in podobno.
cruiser1 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Ko bo liter goriva 2 evra, bo na cestah manj prometa, avtomobili z veliko kubaturo in konji bodo praktično zastonj, ker si jih nihče več ne bo upal privoščit in podobno.
V vsaki stvari je nekaj dobrega!
cruiser1 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Ko bo liter goriva 2 evra, bo na cestah manj prometa, avtomobili z veliko kubaturo in konji bodo praktično zastonj, ker si jih nihče več ne bo upal privoščit in podobno.
TrijoAdijo je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Ko bo liter goriva 2 evra, bo na cestah manj prometa, avtomobili z veliko kubaturo in konji bodo praktično zastonj, ker si jih nihče več ne bo upal privoščit in podobno.
x2)
peroRS je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Ko bo liter goriva 2 evra, bo na cestah manj prometa, avtomobili z veliko kubaturo in konji bodo praktično zastonj, ker si jih nihče več ne bo upal privoščit in podobno.
Saj so tudi zdaj skoraj zastonj pa jih noben noče
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov