Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Komarček
Novinec

Kraj: Slovenija

Re: Delo naše policije

Napisal/-a Komarček So jun 02, 2012 11:44 am

Doche je napisal/-a:
Komarček je napisal/-a:Kaj pa če te ni doma? Kaj pa če te ubijejo in vse pokradejo? Kaj pa če oropa neko zakotno trafiko ter prodajalce zveže? Kaj pa ČE?!?!?!?! Faaaaaaaaaaaaaaaaak nevem kaj je tu policaj naredil narobe. Lahko je šlo samo za tipično kontrolo prometa. Cestnopredmetne predpise je treba spoštovat, ok tudi sam jih občasno kršim kot marsikdo ampak ne ustavit policaju? To je noro.

Lej če je bila to redna kontrola ali pa njegovo divjanje (ne odobravam, da se ni ustavil) ampak ali je potrebno človeka pohabit ker ti ni ustavil? Ne ni.
Če bi ta pob res oropal svojega očeta in mu vse pobral, verjemi, da ga nebi kar tako našli in bi to veliko elegantneje izpeljal.
Če bi bil to pravi tat in bi ukradel motor, verjemi, da ne motorja ne tatu ne bi našli. Kdaj pa najdejo naši policaji kak ukraden avto, motor itd.. razen če da lastnik sam namig kje bi se lahko njegov razkosan avto nahajal.
Če bi že koga ubil imamo pa tukaj sosede, ki so, vsaj v sloveniji stalno na oknih in sprejmljajo dogajanje. Vprašaj tvoje sosede kdaj si včeraj prišel domov in boš dobil točno uro in še minute zraven, ter kakšne barve vrečko si imel v levi roki.
Te tvoje možnosti so preveč filmske, da bi jih lahko resno jemal. Se strinjam, da ga je policaj lovil, ampak, ko se je zadeva nadaljevala po njivi bi lahko odnehal, morda že prej. Vsega na vso silo pa tud ni treba. Je imel sploh policaj kakšno mero razsodnosti? Kaj če bi na njivi ta mladenič padel, se pobral in ustrelil oba policaja v vozilu (da bo bolj ameriški scenarij, kot jih daješ za primere). Se je tega policaj zavedal? Ja zdaj lahko sklepamo, da si je policaj zamislil enak scenarij v glavi, kot ga imaš ti in se je zbal, da bo fant napadalen, pa ga je raje povozil?
Kaj pa če je bila res samo nesreča? To kar se je zgodilo vesta samo ona dva oz oni trije. Preko vseh zmožnosti pa res ni treba.
Ali pa če bi mu sovoznik z pištolo prebil gumo, da bi že prej padel, kako tega nisi predlagal, da bi kr streljali na njega med vožnjo, da bo še bolj zanimiv scenarij ja faaaak.

Lej dal sem ti neke ekstremne primere, ki so se dogodili že tudi v naši preljubi Sloveniji. Malo kdaj preberi črno kroniko, nedolgo nazaj ob Hrvaški meji so oropali in ubili dva naša gastarbeiterja, ki sta imela veliko denarja. Pobrali so vse, jo ubili ter vzeli Mercedesa. In ja neboš verjel še celo dobili so jih!

Mene prov malo boli, če sm ti navrgel filmske scenarije, če obstaja 1% možnosti za tak scenarij. Policaji naj opravljajo svojo delo, niso pa vsi tako zanič kot jih vi hočete prikazati. Za svoje plačilo so temu primerno uspešni. In ravno vsak tat tudi ne bo ušel imaš profije in amaterje. Kak profi pa zih ne bo šel krasti kakih starih kant ampak tiste high end avtomobile. K sreči je takih tatov malo.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So jun 02, 2012 12:10 pm

Kot bivši motorist....Z težko izkušnjo....bom samo nekaj povedal...
Prihajam iz majhnega kraja,kjer se točno ve kaj voziš in kje živiš,tako da si nikoli nisem mogel privoščit,da nebi ustavil,saj sem vedel da me bodo čakali doma,preden bom zavil na dvorišče.....
Zadeva je definitivno dvorezen meč....ker loviti motorista je tako kot bi mu že v naprej napovedal da bo prišlo do pizdarije s hudimi posledicami....

Sam tovrstnih dejanj ne odobravam...s strani motorista...jebat ga,,,vedno sem če sem naredu pizdarijo,za to tudi odgovarjal in ustavil če je blo treba....

Mi pa nekaj ni jasno... če je policist ustavljal motorista z loparčkom,on ni ustavil ampak je z povišano hitrostjo nadaljeval....v tem času je policiat sedel v avto,ga užgal in se z lučkami zapodil za njim,na koncu ga pa še povozil.....
Nevem....meni to zelo smrdi....ali je pa bil scenarij drugačen in nam medijem ni znan....

-ali je bil mladenič tretjič v življenju na motorju
-ali je policist meu najmanj turbo predelavo na Škodi in dirkaško licenco
-ali pa se je sam potek zadeve odvijal malo drugače.....

Ker bodimo iskreni....Kraj kjer se je nesreča zgodila...Ptujsko polje...sama ravnica.... (pa sem tam skozi vedno peljal le s šleperjem)

Verjemte...ga ni junaka z avtom...

Pa ne me linčat prosim...samo povem svoje mišlenje....upam pa da bo fant čimbolje okreval

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Re: Delo naše policje

Napisal/-a X-Hair So jun 02, 2012 1:00 pm

uros_p je napisal/-a:Še 2x, 3x se bo zgodil takšen pregon, pa tudi motoristi ne bodo več upali bežati.

Ne drži. Ko bi pokazali še posnetke tistih, kateri so zbežali, se ljudje sploh ustavljai nebi več. ;) Pa ne sprašuej od kje mi podatek.

uros_p je napisal/-a:V Sloveniji se preveč bohoti prosta volja in izzivanje v smislu "kaj mi pa morejo". Na tem posnetku se vidi, kako se namerno zaleti in kako se tudi namerno povozi, če je treba. In noben ne bo jokal kako grob je bil policaj, temveč se bo zavedal, da se NE BEŽI!

Pa smo spet pri ameriki. Si že bil tam? Veš kako grejo stvari tam? Veš s čim se ukvarjajo? Kako merijo hitrost? So inkasantje? In tako dalje in tako naprej, da ne naštevam. Že takoj na začetku pove "Stolen red sports car", da pač tukaj se gre za nekaj ukradenega. Tale policaj želne akcije je pa samo zapodil za njim in ne ve nič o njim. Da klapa pelje naprej je jasno. Bil je brez izpita, zato je odpeljal naprej. Hm....predlagam zakon, da če odpelješ naprej, ti odsekajo en prst po izbiri. Meniš da bodo še bežali? Jaz rečem, da DA.

uros_p je napisal/-a:Z begom tvegaš vse, pri nas pa javnost v luft, kaj se grejo policaji in da se motoristov ne sme zasledovati.

Veliko tvegaš, res je. In ja javnost gre pri nas v luft zato, ker se spravijo na nekaj kar nima nobene veze z ničemer. In sedaj boš takoj odgovorol, ja a nej kriminalce kar pustimo. A je bil tale motorist brez izpita (kateri je bil tudi vzrok bega) kriminalc? A ga je treba zato dobit za vsako ceno, pa magari če ga pohabiš. Pa WTF?!?! A smo v Rusiji. Nej se spravijo že na kriminalce. Ajde, da jih vidim, specijalce. Tega ne boš videl. ;)

uros_p je napisal/-a: Pa kaj še! Red mora bit. In večji red kot bo, večja bo ozaveščenost ljudi, da se kriminal ne izplača.

TAKO JE. Red mora bit, se popolnoma strinjam. Zdej pa ne vem, a ti še nimaš izpita, ali ne znaš opazovat, ali maš avto samo zato, da te pripelje iz točke A v točko B ali.....ampak redu ni. Zakaj? Ja zato, ker policaje zanima samo tisti pregon......bolje da ne napišem naprej. :D Policaji pri nas niso policaji, ampak velika večina so samo še inkasanti. Boli njim falus za vse. In v tem primeru jih (policaje) jaz popolnoma razumem.

uros_p je napisal/-a:In epilog posnetka - tisti, ki je bežal je bežal zaradi kraje avtomobila, zdaj pa čiča v arestu. Pri nas pa bi jokal prek medijev in vlekel odškodnino od države, med tem ko bi bil policaj na disciplinski. Po možnosti bi dejanje ponovil in bi se javnost zgražala kako policija nič ne dela.

Ja epilog tega posnetka je, da če maš še helikopter nad sabo nimaš kaj več bežat ( no ja, tudi se da). Spet se popolnoma strinjam s tabo. Ma je spet ena razlika, in to velika. Če bi pri nas lovili roparje nebi mi nič jokal. Če pa enega loviš nomatther what zato, ker nima izpita in ogrožaš pri tem še n število ljudi je pa WTF?!?!. Kot sem že omenil, tako se lovi roparja, morilca 10 ljudi v trgovskem centru ali, če je sestrelil policijsko vozilo. In ja v ameriki greš v arest pri nas pa pogojna in se dela pizdarije naprej. Pa koga zdej farba država? Ja tebe močno vidim.

uros_p je napisal/-a:
Volvej je napisal/-a:Ja jaz nevem ne... tu pri tem posnetku sem deljenega mnenja. Prvo kot prvo so uničili avto, ki je bil ukraden nekomu, ampak to je materialna škoda - recimo OK. Ampak a je vredno za to, da nekoga uloviš ker je ukradel avto ogrožati življenja drugih ljudi na AC? Ker kot vidiš je bila cesta namreč nabito polna avtov in bi se lahko končalo veliko huje kot se je, npr. verižno trčenje ipd. In da potem umre nekaj ljudi, ki niso nič krivi, da so tega ulovili, a to je pa OK?

Pa glede na to, da je policaj tako zagnano lovil motorista, da je šel s tako brzino na njivo da je karter zlomil na avtu, ni to malo preveč? Sicer ne zagovarnjam motorista, ampak ko je enkrat bil na njivi bi lahko policaj malo smiril konje, ker po njivi se lahko jaz z hovercraftom vozim brez izpita, ker ni javna površina.

Posnetek je malo hud, kot primer pa sem ga dal prav zato, da se vidi, kakšna pravila veljajo drugod, pa se ljudje ne zgražajo nad policaji. Ne glede na to, da se je na filmu uničil kolektroski avto in ogrožalo druge, je bistvo povsem drugo in to je sporočilo, ki ga nosi in, ki je jasno: ukradi in beži, pa boš dobil porcijo in arest brez oklevanja in brez milosti.

Pa si se ti kdaj vprašal zakaj se ne zgražajo? Jaz se tudi nisem zgražal. Pa sem se vozil popolnoma isto kot tukaj. Ne, še več, tudi v rdečo sem se vozil, pa se noben ni obremenjeval z mano :twisted: . Kaj vse smo se zmenili s policaji tam čez. Čisti zakon ljudje. Ampak se ne skrivajo po grmovju, se ne obremenjujejo z nečim kar nima nobene veze z ničemer, kot samo s tem, da bi on lahko napisal 100$ kazni. Tam se nimajo časa ukvarjet s takimi bedarijami. Pri nas se pa skriva po grmovju, da se lahko ovcam posredjuje kako se dela za varnost. :cry

Komarček je napisal/-a:Vsi fanatiki, ki udrihate po policiji, ker jih pač nemarate, ker so vas opljačkali za prekrške, ki ste jih sami zakrivili vam povem...brez izpita za motor, pobeg, prehitra vožnja, neupoštevanje bogisigavedi katerega pravila še in vi šinfate policaja?

Sem bil v Ameriki in imam znance tam...kaj takega si upa samo kaka ghetto sodrga. Drugače pa red in disciplina na cesti.

Pa si tudi kaj videl, ko si bil tam. Pa še tebe vprašam. Si kdaj pomislil, zakaj je red na cesti? Če bi tiste trooperje pripeljali v slovenijo, meniš, da bi naredili re?. Jaz rečem, da ne. A zato, ker so nesposobni? Seveda da ne. Pomisli. :twisted:

Tommy, to se je zgodilo mojemu kolegu. :lol: In glej ga zlomka, je bil ravno tisti na šihtu za katerega je znano, da rad lovi "kriminalce". Pa ga še živ bog dan ni ulovil (kriminalca). Kolega se pač pelje do Idrije, lepo obrne, in nazaj. Šel je iz šihta, nič nabit, izpit je bil, avto izpraven. In skoči en avto za njim in je potegnil. Zakaj je to naredil? Pojma nimam, potegnil je pač in ni vedel, da mu sledijo policaji. Seveda on je odvozil svoje ob 3 zjutraj, avtomobilu ušel in parkiral.

Ufff....dost zaenkrat. =P :DDD
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair So jun 02, 2012 3:51 pm

Komarček je napisal/-a:Ej mirneje...nevem kaj bi se dalo mirneje rešiti? Zato pa je v naši preljubi državi tako kot je, z vsemi kriminalci se dela v rokavicah. Dobro v tem primeru to je bila res smola ampak nimaš ti kaj bežati pred policijo. Sam si je kriv in to je to.

Ja, bi se dalo. Čist preprosto bi bilo. Da bi mene tak en mulc zajebaval, bi se še toliko bolj potrudil, da bi ga naj****. Ma ne tako, da bi ogrožal še n število ljudi, ker pač ni morilec, kriminalc, posiljevalec,.....Ampak zgolj je dejstvo eno. Policaj si je zaželel malo akcije. Ne zagovarjam ne mulca, ne policaja. Samo navajam dejstva.

Komarček je napisal/-a:Kaj pa, če bi bil to kak ropar. Saj smo že dostikrat brali kako so enkrat oropali hišo, mislim, da celo ubili moža in ženo ter ukradli avtomobil. Naj se s takim tudi dela elegantno? Kaj pa policist ve, on samo ve, da mora nekoga po dolžnosti začeti preganjati. Nič več in nič manj.

Hočeš reči, da dosedaj kdaj ni bilo javno povedano da je bil rop. Nisi nikoli bral novic, 24kur, dnevnika, poročil,...Sej vedno povedo prevozno sredstvo, približno obleko, velikost, zgradbe človeka,....Do I miss something. Ma da bo tale policist ob tem, ko bo meril svoje mišice zbil men bližnjo osebo, mu bom jebal mater. Opravičilo, da se tako zganja frustracije na cesti je edino, če je morilec na motorju, če je 10min nazaj pobil 10ljudi, ali oropal banko. In ne mi sedaj spet nabijat, kako pa naj policist ve. Ker če jaz ob ropu čez 10min slišim, da se je zgodil, bo tudi tisti policist vedel ali je bil na motorju ropar al ne. Mislem, ne se budale delat.

Komarček je napisal/-a:Ko bi ustavil ta prekleti motor in mogoče je še frajaril z njim, ker te policaji ne ustavijo ravno za vsak drek (sploh takrat, ko je bil štrajk) bi bilo pač vse ok. Ko se pa igraš z ognjem se pa slejkoprej opečeš.

A da ne ustavijo za vsak drek? O ja, pa se najdejo. Sicer sam, morem reči, resnično nimam problema z njimi. Ampak sem pa fasal mesec nazaj 100€, zato ker se je enmu dvignil. Jebat ga, se zgodi. Pa bolj ko sem mu hotel lepo razložit par stvari, bolj je bil kontra. Ko sem omenil pa še dva člena iz zakona, sva pa kar končala. Zanimivo a. In kaj bom, pisal pritožbo pa ne vem kaj še vse. Itak, da ne. Zakaj? Ker vem, da na sodišču ne velja to, kaj je varno in kaj nevarno, ampak se sodnik odloči po počutju v tistem dnevu. Da mu pa še policaj pove, da nisem ravnal po zakonu, bo pa itak takoj ogenj v strehi. Pa mu jaz lahko dam 20 primerov, 3 skice in 100 zakonov. Sizifovo delo. ;)

In men je čist jasno zakaj je tako. In dejte se že sprijaznit, da reda na naših cestah ne bo, pa lahko dvignejo kazni še 3x. Jaz sem takoj za to. ;) Sem pa prepričan, da če bi se to zgodilo, bi bilo pobegov še več.

dask je napisal/-a:
branee je napisal/-a:Avto je vreden kolikor je vreden, je pa treba vedt, da bo zej treba "nov" avto vzet, pol pa sestej strosek.
Na odlocitev preiskovanja in pregona uradnih oseb s posebnimi pooblastili pa mediji nimajo nobenega vpliva. To je cisto druga stvar kot preiskovanje. Veliko bolj ostra stvar je to.

Tole ti pa ne verjamem, ker na žalost tudi osebno poznam primer, ko je bil policist obravnavan zaradi uporabe prekomerne sile. Samo in izključno zato, ker je nastal pomp iz vsega skupaj in je policija morala reagirat. Iz preiskave ni bilo nič ukrepov, ker pač ni bilo osnove.
Glede novega avta - če si že videl katero od teh škod od blizu, je jasno, da je zadnji čas, da se jih zamenja :lol:

Ohhhoooo, eni razmišljajo. Me veseli. Čudno, da že nista bila označena za fuknjena. :D

damjan, odličen post. Rabimo en konkreten pogled motorista. No, ti si bivši. Ampak kot si rekel. Tukaj nekaj smrdi. Že z avtom, si lahko toliko pridobiš, da se lahko potem normalno dinamično pelješ naprej. Ne pa z enim motorjem. Ko si tik tak 1km stran. Moje mnenje je, da so motorista poznali, temu policistu je pa počil film, ker se je (recimo) že 4x peljal mimo njega. A ga je treba zato pohabit. NE. On ni bil (sem že 3x napisal) morilec, posiljevalec, kriminalec. Teh se ne bojo lotili. Tak da, pozabite na red že 1x. ;) Sej se poznajo. Nej grejo domov in nej povejo fotru, da neslednjič se ne bo dobro končalo. Fotr bi mogu dat mulcu eno, dve, pet okol kepe in je. Ne se pa it neke šerife ker en mulc ne ustavi. Ne, dejmo ga povozit. :huh: Če se mulca brez izpita povozi. Potem bi se lahko posiljevalca hladnokrvo ustrelilo, al kako?
SlikaSlika

virtuoso89
Novinec

Napisal/-a virtuoso89 So jun 02, 2012 4:02 pm

A zdaj ste prišli že do tega da ga je namerno povozil? LOL

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ So jun 02, 2012 7:06 pm

Halo?! Po njivi ga je lovil, po jeb*** njivi z navadno Octavio! "Te pa tam kak je greben je kar z avtom skoča!" Pa naj mi kdo reče, da je ta policist trezno razmišljal! :roll: Pa dobro premislite, kakšne so verjetnosti, da se takšen pregon konča brez hudih posledic (za motorista in še koga).
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Dom3n
Novinec

Napisal/-a Dom3n So jun 02, 2012 7:36 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Halo?! Po njivi ga je lovil, po jeb*** njivi z navadno Octavio! "Te pa tam kak je greben je kar z avtom skoča!" Pa naj mi kdo reče, da je ta policist trezno razmišljal! :roll: Pa dobro premislite, kakšne so verjetnosti, da se takšen pregon konča brez hudih posledic (za motorista in še koga).

Hehe take it easy .. zdj nevem, če poznate kraj dogajanja tega al kej več veste ampak iz slik, ki so na netu mi ta "njiva" ne zgleda glih nekej preveč zahtevnega za octavijo (če se je lahko fant s takim motorjem peljal po njivi, se je policaj po mojem mnenju z octavio še lažje). O očevidcih pa njihovih izjavah pa raj nebi ..

Uporabniški avatar
HPF
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HPF So jun 02, 2012 7:49 pm

Dom3n je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:Halo?! Po njivi ga je lovil, po jeb*** njivi z navadno Octavio! "Te pa tam kak je greben je kar z avtom skoča!" Pa naj mi kdo reče, da je ta policist trezno razmišljal! :roll: Pa dobro premislite, kakšne so verjetnosti, da se takšen pregon konča brez hudih posledic (za motorista in še koga).

Hehe take it easy .. zdj nevem, če poznate kraj dogajanja tega al kej več veste ampak iz slik, ki so na netu mi ta "njiva" ne zgleda glih nekej preveč zahtevnega za octavijo (če se je lahko fant s takim motorjem peljal po njivi, se je policaj po mojem mnenju z octavio še lažje). O očevidcih pa njihovih izjavah pa raj nebi ..

Zakaj bi se z octavio lažje peljal po njivi? Z motorjem komot med brazdami.. motor ni bil sport varjanta.. poglej na net za BMW 650.
Zadnjič spremenil HPF, dne So jun 02, 2012 8:49 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Vikking
Uporabnik

Napisal/-a Vikking So jun 02, 2012 7:50 pm

Odgovori mi na 1. vprašanje: Kdo je prvi zapeljal na njivo?

Odgovori mi na 2. vprašanje: Kdo je bol trezen. Tisti ki beži in zapelje na njivo, ali tisti ki ga poskuša v skladu z pooblastili ustaviti?

POLICIST NI VEDEL ZAKAJ MOTORIST BEŽI, zato je sklepal da je dovolj razlogov za pričetek lovljenja ubežnika.

Ja res smo v bananstanu, če bi bilo vse po pravilu, bi sedaj moral ubežnik plačati novo vozilo policiji, kazni za kršitev nevemkoliko členov ZVCP, plačati za psihične in fizične poškodbe policista, plačati vse sodne postopke, posledično stroške ki bodo nastali v tem primeru.

Uporabniški avatar
Komarček
Novinec

Napisal/-a Komarček So jun 02, 2012 9:33 pm

Xhair ti bi jebal mater policistu, ker ga je ponesreči zbil? A jebal pa nebi mater mulcu, ki mu je pobegnil? Stavim, da bi se to mulo kao nedolžno bavilo pred kolegi kako je ušel "bebavemu" policaju. Policaj je ena redkih avtoritet, ki jih priznavam v svojem življenju. Pa imam probleme z avtoriteto, ker sem bolj samosvoj. Ampak tukaj nimaš biti kaj pameten. Pa da ga je policaj zanalašč zbil, jaa seveda...

Spoštuj naj se CPP in vse bo vredu. Verjetno se je le tebi falus dvignil, da si moral plačati 100 €. Imam že veliko kilometrine ter nekaj prekrškov v svojem življenju pa nobenega nisem dobil zastonj in še več, državi bi moral dati veliko več kot sem, ker se je z "norimi" policaji dalo veliko zmenit. So le ljudje, spoštovanje jim moraš izkazati in glej ga zlomka veliko bolj popustljivi so kakor kakim pametnjakovičem, ki jim naštevajo člene zakonov in se delajo pametne.

HOWGH

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So jun 02, 2012 9:57 pm

Tukaj znani rek povsem drži, da pametnejši odneha, se pravi sta oba z mulcom na istem nivoju. :bow 5km se je policaj podil za njim pa si ni mogel registrske tablice zapomnit :huh: treba je še na njivo jit pa še povozit ga :roll: ........... pravi teksaški mož postave ni kaj. :DDD
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

rob512
Nov uporabnik

Napisal/-a rob512 So jun 02, 2012 10:02 pm

Komarček kar umiri hormone ker ni tako kot si ti to predstavljaš.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So jun 02, 2012 10:11 pm

nedavno sem imel nek dogodek z policijo in naj rečem, da so oni bili povzročitelji in oni so bili krivi za nastalo škodo a bolj korektnega odnosa še nisem videl... in ja, če se z njimi pogovarjaš kot normalni človek brez nekih predsodkov potem so ti to lahko tudi najboljši prijatelji pa ne samo takrat ko jih potrebuješ ko gre za neko nesrečo.

Uporabniški avatar
Komarček
Novinec

Napisal/-a Komarček Ne jun 03, 2012 1:56 am

lancia hf je napisal/-a:Tukaj znani rek povsem drži, da pametnejši odneha, se pravi sta oba z mulcom na istem nivoju. :bow 5km se je policaj podil za njim pa si ni mogel registrske tablice zapomnit :huh: treba je še na njivo jit pa še povozit ga :roll: ........... pravi teksaški mož postave ni kaj. :DDD

Obrazloži, pojasni kaj tale tvoj post pomeni? In kaj ima to veze? Eden bolj bedastih komentarjev na to temo sploh. Pa tista s tablicami je malo mimo, greš lepo nekam na sprehod ter ukradeš eno tablico nekemu motorju pa gasa. Pa tudi večino policistov ni iz domačega okoliša ter se dosti menjavajo med sabo tako, da tudi razlaga, da verjetno tega mulca od prej pozna za moje pojme mimo.

Vi pa še zlivajte svoje trapaste frustracije čez policijo, ker si ne priznate da ste v 99% primerih za svoje kazni krivi sami in ne policaj, ki vas je kaznoval. Taki osebki kot ste vi ste pa po naravi dokaj zafrustrirani, ker vse svoje slabe izkušnje potlačite vase, za te slabe izkušnje so pa krivi vsi drugi, sami vi ne sami. Če bi bili malo lisjaki bi izkazali spoštovanje policistu, ki ga verjetno skoraj nikoli ni deležen. Le to pa pri njih pali veliko bolj kot kje drugje. Ampak ne...vi se držite kot pijanec plota tega reka, da imajo vsi policaji dokončano OŠ, so zabiti kot kante in hočejo vsakega zajebati ter spraviti na kant.

Nevem kje klinc se lahko še najde kako opravičilo za nesramen pobeg. Ne poznamo pa res VSEH podrobnosti, ki so se dogodile. Nisem pa še nikjer dosedaj zasledil, da bi policist kaj hudo narobe naredil. Se pa točno ve kdo je kršil zakon in pika. In ne fant si ni zaslužil biti invalid, pač je riskiral ter popušil, posledice naj pa nosi sam. Cesta ni divji zahod.

Sicer pa če se že jezite, se dajte čez redarstva, ker so pa res perfekten primer inkasantov. Tu kjer jaz živim pa sploh.

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Ne jun 03, 2012 7:09 am

Zanimivo kako so vedno policisti predmet kritike, ko pa jih potrebujemo nimamo niti najmanjših pomislekov, da jih pokličemo "na pomoč". Bandit (polnoleten), ki je bežal in je vedel, da je tveganje za nezgodo veliko je itak nedolžen, policisti pa zabiti in hudobni ker niso predvideli, da bo deček padel, se pobral in skočil pod avto... Če smo že pri tem obstaja tveganje, da bi tale revež padel tudi na ravni asfaltirani cesti, torej je najbolje, da se vse tiste, ki se nočejo ustaviti na ukaz policistov in začnejo bežati s čim ogrožajo sebe in DRUGE kar pusti, saj bi jim lahko kateri skočil pod kolesa...

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jun 03, 2012 9:52 am

Komarček je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:Tukaj znani rek povsem drži, da pametnejši odneha, se pravi sta oba z mulcom na istem nivoju. :bow 5km se je policaj podil za njim pa si ni mogel registrske tablice zapomnit :huh: treba je še na njivo jit pa še povozit ga :roll: ........... pravi teksaški mož postave ni kaj. :DDD

Obrazloži, pojasni kaj tale tvoj post pomeni? In kaj ima to veze? Eden bolj bedastih komentarjev na to temo sploh. Pa tista s tablicami je malo mimo, greš lepo nekam na sprehod ter ukradeš eno tablico nekemu motorju pa gasa.

Še en bolj bebast komentar na to temo sploh. ;) kaj pa, če bi avion ukradel kam bi pol oktavia letela, če in če in ko bi, da bi šel na sprehod. :lol:
Ne zagovarjam pa ne enega in ne drugega, vendar v zadnjih letih so si naši veleumski policisti nakopali veliko "sovraštvo" voznikov. Naključje ? mislim, da ne
Zadnjič spremenil lancia hf, dne Ne jun 03, 2012 10:21 am, skupaj popravljeno 1 krat.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Ne jun 03, 2012 10:16 am

Komarček je napisal/-a:Xhair ti bi jebal mater policistu, ker ga je ponesreči zbil? A jebal pa nebi mater mulcu, ki mu je pobegnil?

Nekaj se ne razumeva. Dejva še 1x. =P Ja, jebal bi mu mater. Ker, če človek nima izpita se ne gre z nomatther what metodo. In da pri kakem takem bednem pregonu povozijo men bližnjo osebo, jim j***m mater. Enostavno. Pa sej nismo v ameriki, ko se streljajo vsepovprek. Mulc je odpeljal naprej (kar NI prav), policaj je videl, da je postalo že nevarno in bi lahko odnehal. Ampak policaju se je šlo, da ga dobi z no matther what metodo. Zakaj? Pojma nimam. Pa mi tudi ne bomo izvedeli, to ve samo policaj in bo to za vedno ostalo pri njemu. ;)

Komarček je napisal/-a:Spoštuj naj se CPP in vse bo vredu. Verjetno se je le tebi falus dvignil, da si moral plačati 100 €. Imam že veliko kilometrine ter nekaj prekrškov v svojem življenju pa nobenega nisem dobil zastonj in še več, državi bi moral dati veliko več kot sem, ker se je z "norimi" policaji dalo veliko zmenit. So le ljudje, spoštovanje jim moraš izkazati in glej ga zlomka veliko bolj popustljivi so kakor kakim pametnjakovičem, ki jim naštevajo člene zakonov in se delajo pametne.

Se strinjam. Treba jih je spoštovati. Velikokrat komu kaj omenim, pa se dosedaj še nobeden ni javil. Mogoče boš ti prvi. 8) Lahko ti pokažem odseke, katere bom vozil po CPP pa je nevarno, čeprav mi je dovoljeno tam voziti 50. Meni se ni dvignil. Poln falus prednjega mečkača sem imel. Ko sem bil ustavljen sem vse priznal, mu lepo razložil situacijo. SKratka lepa beseda lepo mesto najde. No, on je bil odločen mene pofukat. On že ve zakaj, jaz pa ne bom nikoli izvedel. Zanimivo je bilo tole, kdaj se je pogovor končal. Nekako nista več hotela poslušati. Zaprla sta se v avto in dejmo pisat kazen. To se je zgodilo, ko sem omenil 45.člen 4.odstavek.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Komarček
Novinec

Napisal/-a Komarček Ne jun 03, 2012 11:43 am

Lej brezveze. Lahko ti cel dan v glavo vbijam, da kako naj zaboga policaj ve, da on nima izpita in še kaj drugega skratka bla bla bla. Po tvoji logiki se potlej sploh ne splača delat izpita, ker itak samo po gasu in briši, policaji te pa itak ne bodo preganjali, ker bi to pomenilo ogrožanje drugih udeležencev v prometu.

Papir ali ne, vožnja brez izpita je zame ogrožanje. Je treba najprej narediti izpit in si pridobiti tiste zares minimalne veščine, ki so potrebne za upravljanje nekega prevoznega sredstva. A sem zadosti povedal? Nevem zakaj bi bil bolj prizanesljiv do kršitelja kot do uradne osebe - policista? A je policist prekršil zakon, ko se je spustil v pregon?

Res brezveze!
Zadnjič spremenil Komarček, dne Ne jun 03, 2012 11:45 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Komarček
Novinec

Napisal/-a Komarček Ne jun 03, 2012 11:44 am

lancia hf je napisal/-a:
Komarček je napisal/-a:

Obrazloži, pojasni kaj tale tvoj post pomeni? In kaj ima to veze? Eden bolj bedastih komentarjev na to temo sploh. Pa tista s tablicami je malo mimo, greš lepo nekam na sprehod ter ukradeš eno tablico nekemu motorju pa gasa.

Še en bolj bebast komentar na to temo sploh. ;) kaj pa, če bi avion ukradel kam bi pol oktavia letela, če in če in ko bi, da bi šel na sprehod. :lol:
Ne zagovarjam pa ne enega in ne drugega, vendar v zadnjih letih so si naši veleumski policisti nakopali veliko "sovraštvo" voznikov. Naključje ? mislim, da ne

Hah nisi omembe vreden. Osovraženi so pa zato, ker so se kazni še dodatno povečale. Jaz osebno jih ne sovražim, pa vozi po pravilih pa je lahko 10.000 € kazen za prehitro vožnjo pa boš rekel boli me kitara.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Ne jun 03, 2012 12:03 pm

Ko boš star 18 let, prvo stvar, naredi izpit. Potem naberi še 50.000km in se ponovno javi v tej temi. ;)
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov