MRV je napisal/-a:kaj se pa ti buniš? sej si rekel da zate ni panike. no, potem kaj bi še rad? če ti kaj ne paše se poberi v USA. tam boš "svoboden"
Lih zato pa je tko kot je, ker se noben ne buni....
MRV je napisal/-a:kaj se pa ti buniš? sej si rekel da zate ni panike. no, potem kaj bi še rad? če ti kaj ne paše se poberi v USA. tam boš "svoboden"
MRV je napisal/-a:na forumu ste vsi glasni. nisem pa še enega videl da bi karkoli v javnosti pisnil in da bi se slišalo. še niste razumeli da se bunite proti zidu?
MRV je napisal/-a:jaz nisem užaljen. če ima nekdo psihične težave, se mi zasmili in si mislim da je pač eden od mnogih. od takega človeka ne morem bit užaljen.
MRV je napisal/-a: mogoče te bo kdaj srečala pamet. v markatorju pri mesnici imaš opcijo.
esem je napisal/-a:Vsekakor bi morali cestnino zaračuinavat nekako tako:
15 % velikost
25 % teža
60 % vrednost (npr po eurotaxu) - za nove progresivno
MRV je napisal/-a:jaz nisem užaljen. če ima nekdo psihične težave,
MRV je napisal/-a:zakaj bi se lepše obnašal? a otroka pobožaš če naredi piz***? očitno ti ga. jaz mu 1x lepo povem, drugič mu dam šamar. a do tega ne bo prišlo, ker moji otroci bodo že iz prve razumeli
MRV je napisal/-a:beeeeee....
Blinder je napisal/-a:esem je napisal/-a:Vsekakor bi morali cestnino zaračuinavat nekako tako:
15 % velikost
25 % teža
sliši se super. pa za obvezno zavarovanje bi lahko naredili kot ponekod, kjer plačajo vsi enako neglede na kW
Blinder je napisal/-a:esem je napisal/-a:Vsekakor bi morali cestnino zaračuinavat nekako tako:
15 % velikost
25 % teža
sliši se super. pa za obvezno zavarovanje bi lahko naredili kot ponekod, kjer plačajo vsi enako neglede na kW
MRV je napisal/-a:beeeeee....
cruiser1 je napisal/-a:EDIT:
Pa če že nekateri pravite, da je nek audi, bmw, cadillac...luksuz, ker so bili pač novi res precej dragi in sodijo v višji razred, pa nikakor ne moreš za luksuz označit enega takega 20 let starega enoprostorca samo zato, ker ima 3.8l motorhttp://shrani.si/f/w/6p/35QGT8d8/280px- ... agerse.jpg
Kalos je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:EDIT:
Pa če že nekateri pravite, da je nek audi, bmw, cadillac...luksuz, ker so bili pač novi res precej dragi in sodijo v višji razred, pa nikakor ne moreš za luksuz označit enega takega 20 let starega enoprostorca samo zato, ker ima 3.8l motorhttp://shrani.si/f/w/6p/35QGT8d8/280px- ... agerse.jpg
Kdo ti je kriv da voziš američanca...voz pol 20 let staro alhambro
cruiser1 je napisal/-a:Kalos je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:EDIT:
Pa kolikokrat bom moral še ponoviti, da me moji amerikanci po uvedbi davkov ne bodo mnogo dražje stali!? Dva sta starodobnika s CERTIFIKATOM tretji je TOVORNO vozilo za katetrega bom plačal manj, kot za 20 let staro alhambro! Že neštetokrat in še enkrat: NE JAMRAM SAMO ZARADI LASTNE RITI ampak zaradi vseh nas navadnih državljanov, ki nas država j**e in krade z vseh strani nič pa ne naredi za izboljšanje razmer!
maniaxxx je napisal/-a:cruiser jaz te občodujem da se ti še da ukvarjat s takim folkom
Bucko99 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:cruiser jaz te občodujem da se ti še da ukvarjat s takim folkom
x2
cruiser1 je napisal/-a:Kalos je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:EDIT:
Pa kolikokrat bom moral še ponoviti, da me moji amerikanci po uvedbi davkov ne bodo mnogo dražje stali!? Dva sta starodobnika s CERTIFIKATOM tretji je TOVORNO vozilo za katetrega bom plačal manj, kot za 20 let staro alhambro! Že neštetokrat in še enkrat: NE JAMRAM SAMO ZARADI LASTNE RITI ampak zaradi vseh nas navadnih državljanov, ki nas država j**e in krade z vseh strani nič pa ne naredi za izboljšanje razmer!
adis je napisal/-a:nekaterim še vedno ni jasno, da država mora nekje vzeti in je prisiljena v to dejanje in ji dam čisto za prav, ko se je cestnina dvignila in ja tudi jaz bom plačal več a če je to način, da se luknja/stanje popravi v državni blagajni potem ok sem ZA, ker v nasprotnem primeru bodo rezali tam, kjer si niti mislili ne bi, da bi lahko rezali...
adis je napisal/-a:
če si lahko privoščimo avto in registracijo in kasko in razne super duper avtoradije potem si bomo lahko privoščili tudi višjo cestnino.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov