Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Ali ste pripravljeni donirati 1-10k za nakup vozila

DA
93
79%
NE
24
21%

Skupaj glasov : 117

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax To feb 03, 2004 11:57 am

osebno sem svoj dvom izjavil še pred izjavo razumnika in me je on le potrdil v mojih razmišlanjih!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

mini_db
Novinec

Kraj: Mengeš

Napisal/-a mini_db To feb 03, 2004 12:03 pm

Sj te ne obsojam MGsax, da ne bo zdj slučajn tko zgledal kot da se potegujem za JASUB-a.
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

snyper
Nov uporabnik

sem Asistent od Šubic Jakata

Napisal/-a snyper To feb 03, 2004 12:30 pm

Prvo en lep pozdrav vsem skupaj. Moje ime je David Kristan in sem zaposlen kot osebni asistent hendykepirane osebe preko društva za teorijo in kulturo hendykepa.
Šubic Jaka ima drugače dva asistenta. Kot veste je moj sodelavec( ki tudi pomaga Šubicu ,ker on dela zjutraj jaz pa zvečer) hotel prodati avtomobil renault megane,da ne boste zamešali mene in mojega sodelavca. Z Jakatom sodelujeva že eno leto in pol ,odkar se je prijavil v program (NEDOVISNO ŽIVLJENJE HENDIKEPIRANIH OSEB). Ta program naj bi pomagal invalidnim osebam ,da bi živeli čim bolj samostojno življenje ,torej bi bili čim bolj neodvisni od ljudi kolikor je to mogoče po njihovih zmožnostih (odvisno kakšen hendykep ima invalid). Z Šubicem gojiva ne zgolj profesionalni ampak tudi prijateljski odnos saj je tudi meni lažje ,ker se veliko bolj razumeva. Presenetilo me je ,da vas je toliko ,ki vam je mar ,da bi Jaka prišel do svojega lastnega prevoza saj je to njegova želja že kar nekaj časa. Drugače imajo organiziran prevoz(2 kombija) ampak samo za prevoz na fakilteto in nazaj, za kaj drugega ga pa je težko dobiti ,ker je v Ljubljani čez 50 Študentov invalidov kombija pa sta samo dva. Včasih gredo na kakšen izlet(prejšnje leto smo bili v Palma Novi) ampak to je samo dvakrat na leto. Jaka ima svoje sanje in ,če ne bi imeli tega ne bi imeli za kaj živeti in verjemite mi ,da ni lepšega kot če lahko rečeš Invalidu zjutraj' a gremo danes v Celovec' in se vsedemo v avto in odpeljemo Jakata kamor nam srce poželi. Kot sem že prej omenil Jaka ni noben prevarant ampak je samo invalid ,ki bi rad uresničil svoje sanje kot vsak drug človek. Če ima kdo kakšno vprašanje me lahko pokliče na telefonsko številko 031-845-502 in se lahko tudi dobi z menoj kadar koli.

Lep pozdrav

snyper- - -David Kristan

mini_db
Novinec

Napisal/-a mini_db To feb 03, 2004 12:40 pm

Zdj pa nč več nč ne vem!! Manjka se sam še da nas iz avtohiše pokličejo za ker avto bomo dnar zbral.
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 To feb 03, 2004 1:17 pm

ja zdaj sem pa tudi jaz :noro :noro
Slika

mini_db
Novinec

Napisal/-a mini_db To feb 03, 2004 1:30 pm

Sam res. Kaj bomo zdj naredl?????
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby To feb 03, 2004 1:34 pm

ah to je že prava detektivka ratala, jst sm še vedno prpravln dat kšnga jurja, so mi že parkrat denarnico spizdil al sm jo pa zgubu pa je blo not po20k-jov, pa tega jurja al pa dva ne vem...

Drgač pa če sem edini je brezveze, ker ti tak al tak nč ne pomaga. Je pa par dobrih konter, tko, da sploh ne vem več, kaj bi si mislu.

Če bo še vsaj pol jih prpravleni dat, dam drugače pa ne.

JASUB, kaj ti družina ne more nič pomagat, pa :?:

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick To feb 03, 2004 1:35 pm

Jest sm prpravlen dat tistga jurja, če ga purab za avto ali pa za svoje projekte(pač lepo bi bilo če bi zvedeli kakšni projelti so to).

Mislim pa da je jaka pohitel z akcijo, da bi čim prej dobil avto, se je pač držal načela: acta, non verba!

Glede tistih člankov prej ki jih je navedel razumnik.
Lepo je da vsaj en tako aktivno zasleduje svoje sanje.

Samo tisto glede njegove družine mi ni najbolj jasno. Se je dosedaj z starši pobotal, itd?

Drugače pa niso samo prevaranti na tem svetu.

LP Maverick
Zadnjič spremenil Maverick, dne To feb 03, 2004 1:39 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby To feb 03, 2004 1:37 pm

ta "kolega" za kolk bi ti sploh prodal avto, da vidmo če je reana cena, pa če je tak dobr kolega, ti lahk da na obroke pa kakšen popust pa to

ne vem :?:

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby To feb 03, 2004 1:37 pm

ta "kolega" za kolk bi ti sploh prodal avto, da vidmo če je reana cena, pa če je tak dobr kolega, ti lahk da na obroke pa kakšen popust pa to

ne vem :?:

mini_db
Novinec

Napisal/-a mini_db To feb 03, 2004 1:38 pm

sj to je res dans 1000k ni nč,sam je že tko daleč pršlo da sem čist zgubljen
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To feb 03, 2004 2:58 pm

kar se tice megana od njegovega asistenta .. mu ga lahko proda mogoce nekoliko ceneje .. pa se mi vrzemo oko na avto oz pod avto kar je najbolj vazno.

Lp, Klemen

PS: kot je napisal daewoo .. ne bo me pobralo zaradi dveh treh jurjev.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 To feb 03, 2004 4:24 pm

Nu-NRG je napisal/-a:kar se tice megana od njegovega asistenta .. mu ga lahko proda mogoce nekoliko ceneje .. pa se mi vrzemo oko na avto oz pod avto kar je najbolj vazno.

Lp, Klemen

PS: kot je napisal daewoo .. ne bo me pobralo zaradi dveh treh jurjev.

ja se strinjam z tem tudi jaz sem se vedno pripravljen dati jurja ali pa dva
Slika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky To feb 03, 2004 4:29 pm

No kaj zdaj odpremo račun al ne?
The MAN

snyper
Nov uporabnik

Osebni Asistent od Jasuba

Napisal/-a snyper To feb 03, 2004 4:31 pm

Vidim ,da je prispelo veliko novih vprašanj in da ste zmedeni. Vsega tega je kriv en sam človek ,ki je prijavljenj pod ime RAZUMNIK(na strani 6). Vsak človek ima pravico ,da napiše ,kar hoče nima pa pravice lagati sploh o taki zadevi ,kar se mene tiče. Jaka se je že zelo veselil svojega lastnega prevoza ampak danes zjutraj se mu je vse podrlo. Ne maram da kdo blati ljudi sploh pa invalide ,ki imajo ideje in vizije in se vidijo v prihodnosti. Jaka ni hotel študirat ekonomije ,ker mu ne leži matematika saj mu že politična ekonomija (predmet ,ki ga ima na pravni fakulteti) dela velike probleme. Sam sem zelo veliko z invalidi zato pozorno berite ,kar bom sedaj napisal. Njim študij in lastna samouveljavitev pomeni vse na svetu saj drugega nimajo. Edino ,kar lahko naredijo je to ,da postanejo to kar si želijo ne pa tisto kar nikoli ne bojo imeli. Jaka oziroma Jasub pa ne vem če bo sploh še hotel pisati na forumu ampak ga bom poskušal prepričati.

snyper - - -David Kristan

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider To feb 03, 2004 6:06 pm

Ja jurja ni velik če g vržeš stran, je pa preveč če ga podariš lažnivcu. In ker to ni sam jurja, človek bi dobu mal več, je useen treba vedet če gre denar v prave roke, pol lahk usakmu k_r_u damo usak po jurja.
To sam tko napišem kr tko pač je na tem svetu da ni kr za podarit, res da da vsak mal, sej u tem je fora usake take akcije, sam na to je treba gledat kot na celoto, mu podarit denar(skupni) ali ne, ne pa posamezno.
Drgač je lahko človek uredu, sam treba se je prepričat.
Lahk je razumnik ena k_r_a k ga pozna pa ga nemara in je najdu par stvari (iskanje: jaka šubic, najde ful stvari) k jih je prkazu zelo kočljivo, lahk je pa tud snyper jasub2 z enga druzga IP-ja (al pa clo istga, haha, mal pogledat treba fantje).
Tko da se z Nu-Nrg-jem ne strinjam, sicer jst tud kdaj vržem stran kak tolar, ne manjka mi nč, pa tud kej so mi že ukradl, sam ne vem zakaj bi pol dal še jurja takim p_zd_m!
Treba se je prepričat, nobenga ne bom obtožval, sam sory jasub, zaenkrat vse bolj kaže proti tebi... :(

G-4S

Re: Osebni Asistent od Jasuba

Napisal/-a G-4S To feb 03, 2004 7:10 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
MedoMan
Nov uporabnik

Napisal/-a MedoMan To feb 03, 2004 8:06 pm

:vrum JST SM ZA in podperam tole zadevo za avto. Zmer se najde kdo k kej rabi :vrum SM ZA!!!
Slika
Fiat TIPO 1.6 SCIONERI l 94

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To feb 03, 2004 8:35 pm

Sam tole postaja res čezdalje bolj sumljivo.
1. Ni hotel novinarjev. Ti bi prispevali gotovo več kot mi (glede na anketo) obenem pa bi bilo tut dobra reklama za nas.
2. Se mu je mudilo ob prvih dvomih.
3. Kar naeknrat je začel nakladat nekaj o obračanju denarja. Hmmm, mi bi raje poiskali še kakšnega sponzorja
In zadnjič glede sanj: Vsi imamo svoje sanje ampak nekatere pač ne moreš takoj uresničiti. Ko boš naredil faks in našel kakšno službo boš pa že nekako odprl svojo firmo in "obračal denar". Ne obračaj pa tujega denarja!
PS: Sorry za preobrat ampak vse kaže proti tebi. Res pa je, da bi lahko tale Razumnik razjasnil kdo je, kot sta to storila Jasub in njegov asistent. In od kje pozna Jasuba.
PS2: Jaka kaj je bilo pa s starši? :roll:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

snyper
Nov uporabnik

Osebni Asistent od Jakata

Napisal/-a snyper To feb 03, 2004 9:09 pm

Fantje zdej se pa malo pomirite! Vsi imate vprašanja ,ki so nekatera skrajno nepomembna ,tista ,ki pa niso je pa Šubic na njih že odgovoril. Kolikor jaz vem vas je Šubic povabil ,da ga pridete pogledat v Študentski Dom jutri med 10 in 21 uro. Bomo jutri videli ,koliko vas bo dejansko prišlo ,kajti ,če nekomu nekaj ne verjameš potem se pozanimaš za resnico. Vsi boste imeli možnost jutri spoznati ,kaj je resnica ,če vas to res zanima ,ker če ne potem ste za mene oprostite izrazu sami nakladači. SYMON! Jaz nimam nobenih ovir tako kot po moje tudi ti ne. Oba dva se lahko zaposliva lahko dobiva službo ,oziroma lažje kot pa kak invalid, lahko ga greva žurat kadar se nama zahoče, invalid tega ne more, in meni verjemi ,da tudi veliko lažje uresničiva svoje sanje. Kaj misliš. Ne moreš govoriti o njih ,če jih ne poznaš ,če se ne družiš z njimi ,če ne živiš z njimi. Lahko pa postavljaš vprašanja na katera ti bom jaz vedno dal odgovore ,če te je mogoče sram priti oziroma stopiti do invalida in ti reči (živjo jaz sem Simon kako je pa teb ime). Še nekaj ti povem ,kar tebe mogoče ne bo zanimalo ,samo da ne boš mislil ,da nimam pojma. Moja punca je na vozičku od osmega leta (prometna nesreča) in težko je bilo osvojiti njeno srce ,samo zaradi tega ,ker je drugačna od mene. Se lahko zamisliš nad tem a ne!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov