Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Na AC/HC s 3 pasovi v eno smer morajo vozila voziti po skrajnem desnem pasu, ki ni zaseden. 150 €

Vem za ta člen in se ga držim
158
59%
Vem za ta člen, a se ga praktično ne držim
18
7%
Prvič slišim
52
20%
Vedno vozim po prehitevalnem pasu
9
3%
Pravila me ne zanimajo, vozim po občutku in brez oviranja drugih
29
11%

Skupaj glasov : 266

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Telebani na cesti

Napisal/-a MacTron To mar 29, 2011 9:40 pm

lexer je napisal/-a:Ti si sigurn tud med njimi,ki ne ve zakaj so meglenke pa te je mal strah postal da se nebi res srečala na cest in bi se to pripetil... :twisted: Šala pa brez zamere.To kar sm napisal sem napisal v zajebanciji(kr me razjezi) ker za take stvari so policaji,ki rešujejo takšne stvari na svoj način-z denarno kaznijo. :mrgreen:

Sala bo ostala brez zamere, ker je "sala" le na racun tistih, ki to pocnejo. Mislim, da si lahko poisces ogromno tem na temo meglenkarji (kar pomeni, da so taksne osebe same dovolj zgovorne s slabim) in ni potrebno vec niti v zajebanciji ali v kakrsnemkoli smislu posplosevati v nasilno noto. Taksne note so postale prevec izpostavljene in glede na to, da se jih da uskladiti v neko normalno okolje bi prosil podobno kot je ze bilo povedano v prejsnjem. Koga to ne razjezi? Vprasaj se samo po nacinu pisanja tvojega prejsnjega posta.

Vprasaj se pa tudi, kolikorkat sem ze sam pisal proti taksnim in s kaksnimi nameni namig: ozavescanje (ne samo meglenkarji tudi after-xenon) ...svetujem ogled teme: skupka o xenonu.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer To mar 29, 2011 10:04 pm

MacTron je napisal/-a:
lexer je napisal/-a:Ti si sigurn tud med njimi,ki ne ve zakaj so meglenke pa te je mal strah postal da se nebi res srečala na cest in bi se to pripetil... :twisted: Šala pa brez zamere.To kar sm napisal sem napisal v zajebanciji(kr me razjezi) ker za take stvari so policaji,ki rešujejo takšne stvari na svoj način-z denarno kaznijo. :mrgreen:

Sala bo ostala brez zamere, ker je "sala" le na racun tistih, ki to pocnejo. Mislim, da si lahko poisces ogromno tem na temo meglenkarji (kar pomeni, da so taksne osebe same dovolj zgovorne s slabim) in ni potrebno vec niti v zajebanciji ali v kakrsnemkoli smislu posplosevati v nasilno noto. Taksne note so postale prevec izpostavljene in glede na to, da se jih da uskladiti v neko normalno okolje bi prosil podobno kot je ze bilo povedano v prejsnjem. Koga to ne razjezi? Vprasaj se samo po nacinu pisanja tvojega prejsnjega posta.

Vprasaj se pa tudi, kolikorkat sem ze sam pisal proti taksnim in s kaksnimi nameni namig: ozavescanje (ne samo meglenkarji tudi after-xenon) ...svetujem ogled teme: skupka o xenonu.

Im gonna go out and scream in 2 the moon im posting violent posts!! =P :mrgreen: Ah...Dost zajebancije gremo naprej!To ni tema,da se norce delamo.
https://www.facebook.com/groups/329301260593532/

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Sr mar 30, 2011 8:30 am

BASEN O CESARJU IN MEDVEDU

(LEX(er) OMNIUM EST: POTENTORI CEDE)

Pred davnimi časi je v deželi živel cesar, ki si je nadvse želel, da bi ga vsi ljudje častili in spoštovali. Vendar zaradi svoje nečimrnosti ni sprevidel, da se mu podložniki za hrbtom smejijo ter ga na vsakem koraku opravljajo.
Cesar je mislil, da bo s kazanjem svojega bogastva dosegel še večji vpliv, zato je naročil v izdelavo največjo in najlepšo kočijo, kar jo je cesarstvo premoglo. Nežne otroške ročice so stkale zlate niti, ki so nežno plapolale s kočije, sedeži so bilo oblečeni v izbrano blago, katerega je naročil od še večjega samovšečneža - samega francoskega sončnega kralja. Kočija pa je bila opremljena z vsemi izbranimi porcelanastimi skodelicami in krožnički, da je cesar med vožnjo lahko užival v najokusnejših dobrotah, ko se je vozil skozi svoje cesarstvo.
Še posebej ponosen pa je bil na ogromne krogle, ki so tako bleščavo svetile, da so razgnale še tako goste oblake in meglice! Krogle so privabljale cele roje mušic in vešč, pregnale pa vsakogar, ki se je le približal omenjeni kočiji.

Nekega jutra cesar brzi s svojo imenitno kočijo skozi gozd, pa skoči predenj medved na skiroju. Medved pa še cel kremežljav ter v iskanju jutranjega panja, da se spravi k sebi, čisto počasi brunda ter ignorira zadaj vozečega cesarja. Cesar ves nestrpen in nejevoljen želi prehiteti debelušnega medveda, pa mu ozka pot v gozdu to ne dopušča. Cesarju, besnemu privre pena sline na usta, vozi medvedu povsem za njegovo zadnjo platjo ter se domisli, da bi ga pregnal morda s svojimi svetlečimi kroglami. Krogle osvetlijo vse naokrog, da preslepijo še jutranje sonce.
Medved se zdrzne, da skorajda pade s svojega skiroja, najprej prestrašen, kaj se dogaja, potem pa razburjen ustavi svoj skiro ter zagrabi največjo gorjačo, ki jo najde v bližnjem grmovju. Pripravljen, da razbije cesarjeve velike in male krogle ter s pripravljenim sredinskim krempljem, da ga pokaže v pozdrav, se približuje cesarjevi kočiji. Cesar se prestraši in skoči pred svojo imenitno kočijo, da bi jo zaščitil. Medved presenečeno opazuje majhno in zgrbančeno cesarjevo pojavo, ki skače okrog kočije ter se zasmeji in odvrže gorjačo nazaj v gozd: "Cesar si, pa se bolj bojiš za svoje zlato tele, kot za svoje zdravje. Kljub temu, da sem bistveno močnejši od tebe, sem kljub temu, da sem samo medved iz gozda, tudi pametnejši od cesarja!", še doda in odhlača nazaj v gozd v iskanje primernega panja.

Lex(er) omnium est: potentori cede. (lat.: Zakon za vse: močnejši popusti)
"Quidquid latine dictum sit, altum viditur."

rupp
Nov uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a rupp Sr mar 30, 2011 2:01 pm

Sm4jli je napisal/-a:Črn RANGE ROVER SPORT / 2.7 / V6 AUT. LJ RH-600.

Na novem delu Litostrojske ceste tam kjer je prednostna cesta (iz smeri Litostroja), pride seronja iz desne neprednostne ceste z ene 50km/h. Eno vozilo pred menoj izsili in potem v smeri Verovškove takoj v desnem ovinku prehiteva 3 vozila.
Nadalje v križišču Litostrojske in Verovškove sta bila pasova za desno in naravnost zasedena, levi popolnoma prazen, rdeča luč za nas ki prihajamo po Litostrojski. Prepotentnež zapelje lepo na levi pas z ene 30km/h in brez da bi karkoli pogledal na levo, če prihajajo vozila iz smeri Savelj, lepo mirno zavije desno na Verovškovo v smeri Leka.

Tako, da previdno tudi če imate prednost katero določa CPP, malo poglejte za omenjenim vozilom, ker lahko poškoduje vas in vaše vozilo.

Generalni direktor leklerka na rudniku.

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer Sr mar 30, 2011 2:06 pm

Dons za savo proti zagorju totalni b**** s cliotom šeu prehitevat v škarje in proti meni dobr da sem zavrl in se na rob ceste odmaknu...Ja ni velik falil,da ga nism zapeu...
https://www.facebook.com/groups/329301260593532/

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Sr mar 30, 2011 3:27 pm

rupp je napisal/-a:
Sm4jli je napisal/-a:Črn RANGE ROVER SPORT / 2.7 / V6 AUT. LJ RH-600.

Na novem delu Litostrojske ceste tam kjer je prednostna cesta (iz smeri Litostroja), pride seronja iz desne neprednostne ceste z ene 50km/h. Eno vozilo pred menoj izsili in potem v smeri Verovškove takoj v desnem ovinku prehiteva 3 vozila.
Nadalje v križišču Litostrojske in Verovškove sta bila pasova za desno in naravnost zasedena, levi popolnoma prazen, rdeča luč za nas ki prihajamo po Litostrojski. Prepotentnež zapelje lepo na levi pas z ene 30km/h in brez da bi karkoli pogledal na levo, če prihajajo vozila iz smeri Savelj, lepo mirno zavije desno na Verovškovo v smeri Leka.

Tako, da previdno tudi če imate prednost katero določa CPP, malo poglejte za omenjenim vozilom, ker lahko poškoduje vas in vaše vozilo.

Generalni direktor leklerka na rudniku.

Alžirec po rodu :roll: žival v firmi - očitno to prenaša tudi na cesto...
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Če mar 31, 2011 8:41 am

odprti clio je napisal/-a:
rupp je napisal/-a:Generalni direktor leklerka na rudniku.

Alžirec po rodu :roll: žival v firmi - očitno to prenaša tudi na cesto...

Morda se motim, ker so bolj "šank" informacije - gre za takistega "francoza", ki ima probleme s parkiranjem R8 ter že nekaj kazenskimi ovadbami v Franciji in pri nas?

rupp
Nov uporabnik

Napisal/-a rupp Če mar 31, 2011 11:02 am

Tistga srebrnga r8 ima Higonet, ki vedno zjutraj parkira na parkingu za invalide, prižge cigaret in se postavlja pred vhodom, da ga pač vsi vidimo, nato še gleda 20min čez okno če se komu cedijo sline okol avta. On je bil in ni več generalni. Januarja je prevzel en francoz ki še zdej ne vem kako mu je ime in ima pisarno nasprot moje. Vozi črnga Range Roverja z omenjeno reg. in je parkiran vedno zraven r8-ke - na še drugem parkingu za invalide.

vezuv
Novinec

Napisal/-a vezuv Če mar 31, 2011 1:42 pm

G. Higonet je lastnik obeh avtov.Je se zmeraj generalni direktor leclerca,prevzel pa je tudi leclerc v Mariboru.Glede kajenja,pa ga v vseh 11 ih letih se nism videl kaditi.Se enkrat se zmeraj je generalni direktor obeh leclercov oz. je lastnik.Kar se pa tice odnosa,do delavcev pa lahko recem iz zanesljivih virov,da je velikim pomagal na razne nacine.

vezuv
Novinec

Napisal/-a vezuv Če mar 31, 2011 1:44 pm

Tam,kjer ima on parkirane avte,pa ze zdavnaj niso parkingi za invalide.Ti so oznaceni na drugem kraju.Ta parkirisca,kjer ima parkirana avta,pa sta pac njegova.

rupp
Nov uporabnik

Napisal/-a rupp Če mar 31, 2011 4:00 pm

Kdo pa je mladenič ki opravlja z njegovim roverjem? Nisem vedel, da je on lastnik, odkar delam v Leklerku, sem se pogovarjal z njim le dvakrat. Rečeno je tudi bilo, da je odstopil z mesta in da bo "stvar vzel v svoje roke" Fikret - po vrnitvi iz Maribora. Vsekakor zanimivo.

Se opravičujem za off topic.

vezuv
Novinec

Napisal/-a vezuv Če mar 31, 2011 4:06 pm

Fikret nikoli ni bil v Mariboru.Tam je direktor trgovine Eric.Lastnik obeh trgovin je pa Higonet.Fikret pa je samo direktor trgovine v Ljubljani.Govora o tem,da bi Higonet,karkoli prepustil nekomu drugemu,pa so ocitno izmisljotina.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe apr 01, 2011 11:02 am

SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tomas666 Pe apr 01, 2011 11:12 am

X-Hair je napisal/-a:Bakica ga je uletela.

http://www.youtube.com/watch?v=GXodo-us ... r_embedded

barvna slepota,jbg leta nardijo svoje :lol:
Slika

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Pe apr 01, 2011 11:14 am

Zdaj imam pa dokazano, da imam nekaj proti tebi. :twisted: Sem se že hotel bunit, kaj je pa s tem narobe, šel potem mi je prebil, da ima semafor oops

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Pe apr 01, 2011 11:14 am

X-Hair je napisal/-a:Bakica ga je uletela.

http://www.youtube.com/watch?v=GXodo-us ... r_embedded

Uuuu, novo šipo maš :lol: :mrgreen:

Tole s prehodom za pešce in rdečo lučjo :huh: :huh: :huh:
V LJ tako početje videvam praktično vsak dan, tako s strani pešcev/kolesarjev, kot tudi s strani voznikov. :roll:
Pa močno dvomim, da so vsi daltonisti :lol:

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Pe apr 01, 2011 12:32 pm

"Večina cest je v slabem stanju. Splošni standard vozniškega znanja je slab, večina lokalnih voznikov pa nezavarovana. Nesreče lahko pripeljejo do sporov in groženj." *

...ni govora o slovenskem vsakdanjiku, temveč deželi, kjer bi najbrž na podobnem forumu imeli podobno temo z naslovom: TALIBANI NA CESTI... =P

* vir: http://www.zdravinapot.si/destinacije/s ... afganistan

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Pe apr 01, 2011 2:45 pm

rupp - Rupnik? Sicer pa ja - od Alžirskega Francoza sta oba parkinga, kot tudi avtomobila; čeprav sta rumena, sta označena z R. Čez okno pa pogledava zaradi Romunov, s katerimi je že imel težave - zaradi avta namreč. Sicer sva izmenjala le nekaj besed in je videti prijazen človek. Vem pa, da se ga sliši čez celo firmo, ko kliče Fikija - Fikreta. Fikret pa ne bo ničesar prevzel - vsaj ne kolikor je meni znano. Je pa visoko prilezel od zlagalca polic; uliznjenost in pokvarjenost. A kaj češ - vse to je offtopic.

PS: Rover pred E.Leclercom nima omenjene tablice. Ima nekaj S... sem pozabil :D
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan So apr 02, 2011 12:19 am

Včeraj mi je en bolgar ustavil na zaviralnem pasu, jaz bu*ala pa iz voznega šele nekje zavil dol na sredini zaviralnega pred predorom Šentvid, izvoz Šentvid v Ljubljani.
Še dobro, da sem pravočasno ustavil avto...pol je pa še spraševal, kje se gre za Zagreb, če bi kamion tist čas pršu mim ga bi nabil, ne avto, človeka.
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ So apr 02, 2011 3:10 am

Če že poteka debata v tem smislu... Mama je enkrat razlagala, kako ji je ena družinica z enoprostorcem izsilila prednost na avtocesti in je komaj toliko pribremzala s šleperjem, da jih ni "povozila", med tem so ji pa stvari letele po kabini. Marsikdo se ne zaveda, da recimo polno naložen šleper tehta cca. 40 ton in ne more v vsakem trenutku ustavit! Zato pa je toliko vrivanja med njih in ignorantskega obnašanja!
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: tomzzi in 7 gostov